Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Nézd... az F1ben hogy tudná megvetni a lábát mikor oda hogy versenyezhessen valaki kellenek olyan támogatók...és mint mondtam megszopatták nem kicsit akkor mit csináljon? Buemi amúgy sem volt jobb mint Bourdais, de mint mondtam, ott ment a szopatás ezerrel...
Indyben kapott tavaly év elején egy Lotus motoros autót ami nem kicsit volt kisebb teljesítményű mint a Honda és a Chevy, ki is szállt a picsába, szegény Juddékat szarban hagyva.
2002-ben tisztán nyerte a címét F3000ben, mert Enge bár a Hungaroringi futamról ki lett zárva a bajnokságot befejezhette, arról meg nem Bourdais tehet hogy drogoskánk ezt tette...
A ChampCarban meg olyan embereket vert meg mint Bruno Junqueira Paul Tracy Patrick Carpentier A.J. Allmendinger Ryan Hunter Reay Tagliani, Vasser, Glock stb...ezek szerintem nem kis nevek, már ha ismeri őket valaki...
És ezek azok az évek amikor bizony az F1et kevesebben kezdték el nézni s a CC felé kacsingattak az emberek, ezért is tiltotta meg Börni hogy Európai pályákon versenyezhessen a széria...szóval annyira szar nem lehetett, arról nem is beszélve hogy erősebb vasak voltak...Úgyhogy igen, top versenyző nem kicsit...