182114
  • IXEMGabeo
    21 verseny Bahrein a kezdőpont:)
  • ShaiHulud
    de fektavon rament egy pillanatra, meg is perdult, onnantol meg padlofeket nyomott azert blokkolt a kerek.
  • AnuluWork #139168
    2008-ban Massa spec emiatt volt esélyes a VBre az utolsó kanyarig.:D
  • Ulvar
    Azért kezdtem úgy hogy ha igaz!
  • AnuluWork #139166
    "Már túl vagyok a dolgon, tiszta a lelkiismeretem"

Ryan: 'Do you believe that was okay? He gave the position back.'
    Whiting: 'I believe it was. Yes.'
    Ryan: 'You believe it was okay.'
    Whiting: 'I believe it was okay.'

;)

(Aki régóta nézi, vágja miről van szó. Ennyit Whitingről ...)

• Ulvar
    Ha ez igaz, gondolom akkor még mindig egy idióta debil fasz Perez ahogy itt anno elkezdték mondani a "megmondó emberek"
  • AnuluWork #139164
    Perez
  • nearo
    Amúgy azt néztem, hogy Webber is le lett intve, csak neki megvolt a Q3, így nem szívta meg.
  • twi452
    Nem csípte meg féktávon a fehér felfestést? Videókból úgy tűnik az első kerék rajta volt akkor meg a hátsó is. Ennyi lehet elég is volt ahhoz hogy elmenjen a segge.
  • Ulvar
    Hátulra helyezett fékerő?
    Vizes aszfalt, pici fű érintés?
    Hátulra helyezett balansz?

Csomó minden lehet.
  • lac coo
    mi a fasz van azzal a ferrarival, hogy fékezéskor így beelőz a hátulja.... szinte egyenesben fékezett ...
  • AnuluWork #139159
    OK. Akkor Alonsonól miért nincs ilyen?
  • Totti5
    Már az egyenesbe látszott hogy ezt a tömegnyomort valaki be fogja szopni. Button erre még rátett egy lapáttal, mert nagyon lemaradt.
  • RatBaG #139157
  • desigo
    Jól néztek ki a csúszó/pattogó autók a lassított visszajátszásokban.
    Button mennyire megszívta.Mennyi hiányozhatott neki,hogy kört kezdhessen ? 1 vagy 2 sec lol
    Massa meg ismét jól lezúzta a kocsit :/
    A boxból kihajtásra hozhatnának valami szabályt,hogy ne lehessen egymás mellé felsorakozni.Soroljanak be libasorba érkezés szerint és akkor nem lesz tolongás kifelé menet.
  • IXEMGabeo

Úgy tűnik a sok Kimi fan nehezen bírja elviselni Raikko büntetését és Rosberggel példáloznak...

Van benne valami hasonló esetért Hamilton büntit kapott a ringen 2011-ben.
  • G_ArchAngel #139154
  • V43 1105
  • McCartman
    Nem normálisak odaát.
  • zzeN

• Kit--Kat
    Ja amúgy meg irány a Red Bull, egy középcsapat költségvetésével nem is eleht elvárni, hogy Vb-ért küzdjön Kimi.
  • Kit--Kat
    Kimi fasz volt ez igaz, de azért annak fényében még is vicces, hogy a kis görény torpedó meg büntetés nélkül küldi le a versenyzőket a pályáról és ha úgy tetszik beléjük is megy, majd őket hibáztatja.
  • G_ArchAngel #139148
    Mindenhol ez van.

Kimi hibazott, de egyre szarabb a Lotus is. Csoda lesz, ha ev vegen a Top5-ben benne lesznek.
  • zzeN
    "Hivatalos: 2 helyes rajtbüntetést kapott Raikkönen és Ricciardo"

Már ha lehet hinni az f1 lájvnak... Azért az FIA megint odatette magát.
  • McCartman
    Massa: Ez a baleset lelkiekben volt fájdalmas
  • McCartman
    RAI, RIC, VER, PER, MAL a stewardok előtt az újraindítás utáni boxutcai tumultus kapcsán.
  • McCartman
    Mondom, hogy nem süllyedek le, próbálkozz csak.
  • McCartman
    Merci most igazán csapdahelyzetben van.
    Ha nem süllyednek el vízbe dobott kőként a középmezőnybe és dobogó közelben tudnak maradni már semmi sem mossa le róluk, hogy a csalafinta gumiteszt miatt történt mindez,
    ha hozzák a gumigyilkos szokásost.. akkor pedig ugyanolyan szarok maradtak a teszt ellenére is cserébe még lehet meg is rakják őket a bíróságon.
  • V43 1105
    Köszönjük mr.troll.
  • McCartman
    Tudod, nem akarok lemenni a szintedre.

De, így látom.
  • V43 1105
    Uhh.. micsoda oltás hozzászólás volt.. :(( Úgy látszik még sem látod eléggé.
  • McCartman
    Jól indult a szezonja de egyre fogalmatlanabb.
    Tudod én látom is nem csak nézem. Mondjuk ilyen IQbajnok hsz után nem várok el tőled semmit.
  • HTS s3rg1nh00
    most milyen technikai hiba volt?
  • McCartman
    Jahogy most, hát most nem tudom mi történt vele csak feltételezem, hogy önhibájából úszott el.

A szabadedzés annyira nem volt mindegy Monacoban, hogy emiatt nem indulhatott utána a kvalin se.
  • V43 1105
    Szerintem meg nagyon is jól teljesít.. és kész egyáltalán nem kezd szétesni nem tudom honnan vetted ezt a faszságot ..
  • IXEMGabeo
    nézőpont kérdése, monacoi futamon és most volt technikai hiba...én erre a 2 esetre gondoltam

szabadedzés amúgy is mind1
  • McCartman
    3ból 1.
    A szabadedzésen nem a kocsival volt a baj a Ferrari szerint.
  • IXEMGabeo
    azért a 3 ütközésből 2 technikai mulasztás miatt történt...
  • McCartman
    Massa megint kezd szétesni mint az elmúlt években.
  • Master91
    Domenicali azt mondta, @Felipe1Massa teljesen jól van, csak elővigyázatosságból járt a kórházban. Az inter fekszik a legkevésbé a Ferrarinak