182114
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
IXEMGabeo #139170 21 verseny Bahrein a kezdőpont:) -
ShaiHulud #139169 de fektavon rament egy pillanatra, meg is perdult, onnantol meg padlofeket nyomott azert blokkolt a kerek. -
#139168 2008-ban Massa spec emiatt volt esélyes a VBre az utolsó kanyarig.:D -
#139167 Azért kezdtem úgy hogy ha igaz! -
#139166 "Már túl vagyok a dolgon, tiszta a lelkiismeretem"
Ryan: 'Do you believe that was okay? He gave the position back.'
Whiting: 'I believe it was. Yes.'
Ryan: 'You believe it was okay.'
Whiting: 'I believe it was okay.'
;)
(Aki régóta nézi, vágja miről van szó. Ennyit Whitingről ...)
-
#139165 Ha ez igaz, gondolom akkor még mindig egy idióta debil fasz Perez ahogy itt anno elkezdték mondani a "megmondó emberek" -
#139164 Perez -
#139163 Amúgy azt néztem, hogy Webber is le lett intve, csak neki megvolt a Q3, így nem szívta meg. -
twi452 #139162 Nem csípte meg féktávon a fehér felfestést? Videókból úgy tűnik az első kerék rajta volt akkor meg a hátsó is. Ennyi lehet elég is volt ahhoz hogy elmenjen a segge. -
#139161 Hátulra helyezett fékerő?
Vizes aszfalt, pici fű érintés?
Hátulra helyezett balansz?
Csomó minden lehet. -
#139160 mi a fasz van azzal a ferrarival, hogy fékezéskor így beelőz a hátulja.... szinte egyenesben fékezett ... -
#139159 OK. Akkor Alonsonól miért nincs ilyen? -
#139158 Már az egyenesbe látszott hogy ezt a tömegnyomort valaki be fogja szopni. Button erre még rátett egy lapáttal, mert nagyon lemaradt. -
#139157 -
#139156 Jól néztek ki a csúszó/pattogó autók a lassított visszajátszásokban.
Button mennyire megszívta.Mennyi hiányozhatott neki,hogy kört kezdhessen ? 1 vagy 2 sec lol
Massa meg ismét jól lezúzta a kocsit :/
A boxból kihajtásra hozhatnának valami szabályt,hogy ne lehessen egymás mellé felsorakozni.Soroljanak be libasorba érkezés szerint és akkor nem lesz tolongás kifelé menet. -
IXEMGabeo #139155
Úgy tűnik a sok Kimi fan nehezen bírja elviselni Raikko büntetését és Rosberggel példáloznak...
Van benne valami hasonló esetért Hamilton büntit kapott a ringen 2011-ben. -
G_ArchAngel #139154 -
#139153 -
McCartman #139152 Nem normálisak odaát. -
-
#139150 Ja amúgy meg irány a Red Bull, egy középcsapat költségvetésével nem is eleht elvárni, hogy Vb-ért küzdjön Kimi. -
#139149 Kimi fasz volt ez igaz, de azért annak fényében még is vicces, hogy a kis görény torpedó meg büntetés nélkül küldi le a versenyzőket a pályáról és ha úgy tetszik beléjük is megy, majd őket hibáztatja. -
G_ArchAngel #139148 Mindenhol ez van.
Kimi hibazott, de egyre szarabb a Lotus is. Csoda lesz, ha ev vegen a Top5-ben benne lesznek. -
#139147 "Hivatalos: 2 helyes rajtbüntetést kapott Raikkönen és Ricciardo"
Már ha lehet hinni az f1 lájvnak... Azért az FIA megint odatette magát. -
McCartman #139146 Massa: Ez a baleset lelkiekben volt fájdalmas -
McCartman #139145 RAI, RIC, VER, PER, MAL a stewardok előtt az újraindítás utáni boxutcai tumultus kapcsán. -
McCartman #139144 Mondom, hogy nem süllyedek le, próbálkozz csak. -
McCartman #139143 Merci most igazán csapdahelyzetben van.
Ha nem süllyednek el vízbe dobott kőként a középmezőnybe és dobogó közelben tudnak maradni már semmi sem mossa le róluk, hogy a csalafinta gumiteszt miatt történt mindez,
ha hozzák a gumigyilkos szokásost.. akkor pedig ugyanolyan szarok maradtak a teszt ellenére is cserébe még lehet meg is rakják őket a bíróságon. -
#139142 Köszönjük mr.troll. -
McCartman #139141 Tudod, nem akarok lemenni a szintedre.
De, így látom. -
#139140 Uhh.. micsoda oltás hozzászólás volt.. :(( Úgy látszik még sem látod eléggé. -
McCartman #139139 Jól indult a szezonja de egyre fogalmatlanabb.
Tudod én látom is nem csak nézem. Mondjuk ilyen IQbajnok hsz után nem várok el tőled semmit. -
#139138 most milyen technikai hiba volt? -
McCartman #139137 Jahogy most, hát most nem tudom mi történt vele csak feltételezem, hogy önhibájából úszott el.
A szabadedzés annyira nem volt mindegy Monacoban, hogy emiatt nem indulhatott utána a kvalin se. -
#139136 Szerintem meg nagyon is jól teljesít.. és kész egyáltalán nem kezd szétesni nem tudom honnan vetted ezt a faszságot .. -
IXEMGabeo #139135 nézőpont kérdése, monacoi futamon és most volt technikai hiba...én erre a 2 esetre gondoltam
szabadedzés amúgy is mind1 -
McCartman #139134 3ból 1.
A szabadedzésen nem a kocsival volt a baj a Ferrari szerint. -
IXEMGabeo #139133 azért a 3 ütközésből 2 technikai mulasztás miatt történt... -
McCartman #139132 Massa megint kezd szétesni mint az elmúlt években. -
#139131 Domenicali azt mondta, @Felipe1Massa teljesen jól van, csak elővigyázatosságból járt a kórházban. Az inter fekszik a legkevésbé a Ferrarinak