• Jeffjohnson
    Nem tudom van-e olyan hivatalos adat, hogy az FIA-hoz hány kérvény érkezett, amiben más csapat szabálytalannak vélt megoldásai elleni vizsgálatot kérnek és milyen csapattól. Mert e nélkül a hivatalos adat nélkül itt mindig azt fogjátok szidni akik kisebbségben vannak itt a topicban vagy esetleg nem olyan nagy a hangjuk. Valaki kitalál valamit aztán a többi meg bólogat.

Ferrari drukker sohasem voltam. Viszont ha az lenne amit a Ferrari akar akkor minden csapatban 3 autó lenne + korlátlan tesztelés és jövőre nem lenne új motor. Ezek közül egyik sincs. A Ferrari már régóta fenyegetőzik, hogy kilép az F-1 ből és saját szériát csinál de erre Ecclestone azt mondta tegye csak, a tárgyalóasztal túloldalán akkor is ő fog állni. Erről a vétójogról sokat lehetett hallani, nem tudom mennyire igaz jó lenne a tényleges szerződést látni, hogy mit és hányszor vétózhat meg. Láttuk, hogy mennyire agitált az új motorok ellen a Ferrari mégsem tudott semmit sem tenni ellene minthogy gőzerővel fejleszti, akkor mégis miről beszélünk?