FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Firerock
Azért Vettel és Alonso nem egy kategória😊

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

mcmoha
Hat sokkal jobban beszel olaszul mint en.<#nyes> Erteni nem ertem de jol nez ki, meg vidam is hatha sikerul a visszateres F1-be.<#eljen>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Peter1

Ide mit lehet írni?

http://gaborszantai.co.uk/

szabii98
Megjelent a rallyn, rajta van a neve az autón. 100% hogy õ volt az autóban.

I met God. She's black

mcmoha
Ok, de miert nincs olyan video ahol latszik, hogy beul a kocsiba, megragadja a kormanyt es elindul az auto? Ha a keze meg nem tokeletes nem kene szegyelnie. Ami fotot lattam rola mindegyiken direkt takarva van a serult keze.

7mp-nel allitsd meg, ott a neve a hatso ablakon es a lengyel zaszlo

http://gaborszantai.co.uk/

mcmoha
Az honnan latszik, hogy a Kubica ul benne? Unom mar ezeket a videokat ahol csak egy szaguldo auto latszik es azt irjak, hogy Kubica vezeti.

allock
Kubica

#hhwnd

passatgt
jól szokott rajtolni

pedobear
Megvan a megoldás.

A bannerba be kell rakni a WTCC és a 24H, MotoGP, V8, stb. topicot

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

bakkerman
holnapi nap fõ kérdése: Felipe Massa hogyan óhajtja elbaszni a remek rajtpozicióját? az én tippem az,hogy beragad a rajtnál,és kb a futam feléig a 6.-12. hely között fog csatázni,de természetesen elbassza,és kiesik.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Merci el fogja a taktikát baszni, de ne legyen igazunk...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

pedobear
Schumi megint a 2. vagy a 3. helyen fog versenyezni, de a verseny 2 és 3. felében tutti az lesz, mint SPA-ban és visszaesik valami miatt.

V43 1105
Kérsz egy zsepit ?

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

na halálvágta tudtam hogy valahogy szó lesz róla
<#nevetes1>
Tigristank
Jó volt a szinkrontolmács: "most Felipe következik brazilul." 😄

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

jó hát most a Ferrarit nem szabad bántani hazai pályán😊 Én azt vettem észre, hogy Alonsot jobban istenítik a fórumozók is, mint mondjuk Vettelt, aki ellenállhatatlan volt tavaly mégis végig szidták. Alonsonak volt pár szerencsés futama õ lett hirtelen a megakirály holott a Ferrari Barcelona óta versenyképes...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

szabii98
Jaja, Mezei állandóan nyal suminak, de nem csak neki , alonsonak is szokott sokszor 😄 mint aki ért az f1hez

I met God. She's black

It looks like there was a mechanical failure on the rear of Fernando's car, possibly the rear anti-roll bar.
A problem on Fernando's car prevented him to fight for pole: a real shame...
Master91
Mezei most éppenhogy meg jegyezte Alfonzót, bezzeg ha Sumi lenne 10. vagy Q2-be kiesett volna, 1 percen keresztül magyarázott volna róla hogy " 7x-es világbajnok ADSADASD kiesett, nem tud bejönni, bla bla...."
hmm Valahogy úgyis megoldja a Ferrari, hogy Alonsot felhozzák Massa elég. Nem tudom elképzelni, hogy a brazil bejöjjön dobogón😞 pedig régen nagy szurkere voltam

HTS s3rg1nh00
MSC és ROS 4,6...pálya koszos oldala...:\

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Master91
Áááááááá tényleg õ is kapott !!! Remek, remek!
Massa meglepetés tényleg.
Holnap csak lesz még egy jó futam 😄
szabii98
bocsi annak akit kilöktem.
#128351 ezekszerint akkor Di Resta nincs ott, én sima JB-Hami-Massa dobogót várok, Haminál elkúrják a boxot és sima autókázás lesz. Persze remélem Massa dobogós lesz, az a lényeg

I met God. She's black

Di Resta kapott 5 helyest azért mondom h 4. helyrõl indul ám

Firerock: Igen ezt a Ferrari elszúrta viszont Alonso is elég sokat hibázgatott a gyors körén😊 Nem jöhet össze minden úgy, amit a Tifosik szeretne

szabii98
Massa nice
Szerintem lehet Alo húzta még a kör elején Massát, hogy õ ottlegyen, és tartsa a mezõnyt, a ferrari versenytempója nagyon jó. Viszont a két Meki és Di Resta is ottvan

I met God. She's black

gercse
kétszer is kint volt több körös etapon, õ rontott mindkétszer, most nem csak a ferrari a hibás

Master91
Sumi 5. nincs elõtte olyan akit büntettek ( vagy még is? )
Firerock
Szánalmas ez a Ferrari taktika már megint... Miért kellet várni az utolsó pillanatig Alonsoval?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

ha minden jól megy ezt a futamot a Button, Hamilton páros lazán behúzza. Sorrend még nem dõlt el

Alonso 10.😄😄 Massa 3. lool ilyen is rég vóót

Schumi 4. helyrõl indul

pedobear
Pont ezért írtam, honnan tudjuk, hogy õ mire gond ha nem mondja ki?

elõbb verje meg Hülkenberget...futamok óta jobb a német nála és az angol pedig rohadt nagy rinyagép...mivel Mercedes nevelés elõbb kerülne oda, mint Alonso mellé

Master91
Kemény, ott van a 3. helyen.
Vettel és Kobayashi mit mentek és Di Resta is

Zomil
Koba megint Q1-ben 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Botond
Di Resta kell Alonso mellé a Ferrariba.
matyi0323
eszméletlen miket hord össze megint..

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Master91
-13 század !!
-Ezred.
Master91
Most értem haza, P3-Q1 valami történt?
Sumi kersz-e off ?
gercse
valaki úgy használja, hogy kint a boxban, bent a pályán, van aki úgy, hogy kint a pályán, és bent a boxban, ezért nem kell megszidni feltétlen

D'ambrosio bejutott a Q2-be. Elsõre ez nem rossz teljesítmény...bár kellett hozzá Hülkenberg technikai hibája is

pedobear
Mezei egér: "Az élmezõnybõl mindenki kint van"
De hol van kint????

Most ott lenne az esély, ezúttal pedig a hibák okán maradnak le. Tudom, hogy lassúak pláne Montreal óta esnek vissza, de ez a pálya feküdhetne nekik a dupla DRS is nagy hasznát venné, ha sikerülne több adatot gyûjteniük. E helyett mi van? megint a szenvedés és a javítás...

Totti5
Nem. Azért maradnak el mert lassúak, rossz a taktika és plusszba még megbízhatatlan is az auto.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

V43 1105
Van olyan top csapat akinek szintén vannak hibáik, mégha azok nem is technikaiak..

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

és vicc, hogy ezek miatt a tényezõk okán is maradnak le az élmezõnytõl. Egyik, másik csapatnál sincs ennyi hiba, mint náluk idén...