• nearo
    Te jó ég, azt hittem bejelentették, hogy felbontják Vettel szerződését, vagy valami hasonló horderejű... bár arra meg kevés lett volna az 50-60 komment. Mindegy, azért én jót szórakozok rajtatok :)

Csak azért, hogy folytassam a vitát:
    1. Baromi szép csata volt, kb a seggem összeszorítottam amikor néztem. 2. Tojok rá hogy érte utol, igazából még számítottam is erre, azt hittem a csapat simán megcseréli őket az utolsó boxnál. Ami különbség volt az autók között, az a gumi volt legfeljebb. Vettel friss üzemmeleg lágyakon támadott, míg Webber épp kikecmergett a boxból a friss, de nem túl meleg keményeken. Mondhatni nem sok esélye volt védekezni, mégis szépen állta a sarat egy darabig. Vettel részéről meg a kivezető kör volt zseniális, azért ahhoz is tehetség kell.
    3. Az ismert információk fényében én is elítélem Vettelt, ehhez azért már pofa kell.
    4. Akár még G_ArchAngel-nek is igaza lehet, ki tudja :)
    5. Azért abban is van valami, hogy ez (is) kell a vb címhez... 2010, 2012 nem sokon múlt, ki tuja mi lesz most is év végén.

Jacek: bakker... helyenként egyetértek veled, de olyan bicskanyitogató a stílusod, hogy én a helyedben nem csodálkoznék azon, ha valaki esetleg már csak dacból is ellentmond neked.