182114
  • desigo
    "Habár a felvételek alapján egyértelműen vezetői hibának tűnt"

A lényeg,hogy nem esett neki baja
  • McCartman
  • McCartman
  • IXEMGabeo

óóó hát így könnyű dolga volt Kiminek, ha Bottas benézte:D:D derülnek ki a dolgok gyerekek
  • IXEMGabeo
    Mondtam én, hogy nem Massa hibája volt

Egész hétvégén szívott a kocsival. Alonso se volt ma csúcs a Ferrari gyér volt, de Monaco mondjuk sosem volt az ő pályájuk.

Belegondoltam, hogy 2001-ben Schumi nyert itt utoljára
  • IXEMGabeo

hohóó:D
  • brasco84
    :D:D:D ez ilyen "soon" fej :D
  • zzeN
  • Master91
  • IXEMGabeo
    nagyon találó kép:DDD
  • McCartman

• G_ArchAngel #138675
  • G_ArchAngel #138674
    Perez szerint Raikkonen hibaja volt, Raikkonen, Lauda es Alonso szerint Perez meg olyan, mint a vak lo: bator.

Lauda egyszeruen 'legrosjeanozta' a mexikoit :)
  • G_ArchAngel #138673
  • mcmoha
    Itt.
  • Chris Lowe
    Indy500-at lehet valahol nézni?
    Espn adja az nekem nincs
  • twi452
    Veled is érdemes beszélni látom már :)
  • DasIsFuck
    persze mert az sokkal izgalmasabb lenen ha egy oválon köröznének 3 óráig...
  • zzeN
    "BREAKING: Grosjean gets 10 place penalty at Canada for Monaco Grand Prix crash with Ricciardo."
  • fifi
    oké
  • twi452
    Ezen az alapon ez az összes többi pályára is vonatkozna mert ha nem koncentrál végig akkor ott megelőzik itt meg összetöri magát (és kb ennyi az akció is)

Mindegy idén már többet nem lesz :D
  • repvez
    Nem lenne gond ezzelk a pályával,mert itt kiderülne, hogy ki tud koncentrálni teljes futam alatt,de ahoz az kéne hogy a határon tudjanak autózni és ne 8mp-el lassabb idöket menjenek mint a kvali csak mert a guit kimélni kell.
  • twi452
    pontosan így látom én is
  • DasIsFuck
    hülyeség!!
  • fifi
    hiába a nagy hagyományok, ez egy értelmetlen verseny marad egy tróger pályán...
  • SebastianVettel
    Na most mennem kell, mert a családdal és a csapattal jelenésem van egy étteremben.
    Kanada után ha lesz lehetőségem még jelentkezem
    Sziasztok
  • SebastianVettel
    A legviccesebb az, hogy a mercisek az összes szakembert megveszik, még a pirellit is, és így nagy szenvedve tudnak nyerni egy futamot, én meg unatkozva bevonatozok mögöttük fele annyi költségvetésű csapatnál :)
    De súgok valamit: 2015 Mclaren-Honda ;)
    Többet nem mondhatok, mindenki gondolja tovább.
  • nearo
    Meglehet, akkor viszont csoda, hogy bírta még pár körig.

Bázz... melyik SC alatt? Lehet ő is be akarta fogni Hamit az elsőnél?
  • V43 1105
    Jól van kocsis meg a kurva anyádat azt.
  • SebastianVettel
    Ha én vezettem volna a Mercedeseket, leköröztem volna az egész mezőnyt.
    Így is megvillantottam mit tudna az autó, ha elereszteném, mivel enyém a leggyorsabb kör.
  • IXEMGabeo
    mit szólsz Raikkonen haverodhoz?:DDD
  • szabii98
    Valami ott tönkrement, tuti gáz volt a felfüggesztéssel meg az első szárnnyal.

Közben Raikkönen a stewardoknál: túl gyorsan ment az SC alatt....
  • SebastianVettel
    Ha nem tart fel rajtnál Britney az ezüst buszával meg a fekete barátnője, akkor simán behúzom ezt a futamot is, csalással könnyű győzni :)
    A futam igazi nyertese én vagyok, Alonsonak mákja volt, hogy kiestek előle, pontszerzés se jött volna össze neki.
    Nembaj, az én szempontomból jól jött ki a mai futam, növeltem az előnyöm :)
  • nearo
    Hát... ahogy én láttam: Rai már körök óta belül tartotta a sikán előtt a Lotust, ahogy az ütközésnél is (gyakorlatilag levédte a belső ívet). Perez valamiért úgy gondolta, hogy ebben a körben ez nem így lesz, ezért kicsit később fékezett a szokásosnál, és már nem tudta megmenteni a helyzetet. Én simán büntetném a mexikóit, de majd meglátjuk, hogy FIA mit gondol.
    Amúgy azt valaki tudja, hogy miért esett ki? Elég furcsán mozgott a Rascasse-ban az a McLaren.
  • Laceee
    Tavaly ajánlották fel, a mostaninál nem, akkor tudták volna, hogy mi van...
  • IXEMGabeo
    ha ezt lehozza Raikkonen mögött akkor ugyanolyan hős, mint Sutil. Így viszont negatív hős szóval várható volt. Pláne így, hogy a Force India így növelte az előnyét a Mclarennel szemben igen fontos pontokat hullajtott el...
  • Masakari
    ráhúzta??? egy futamot néztünk??? perez a közelében nem volt a tiszta előzésnek és betette 1 olyan pillanatban amikor tök felesleges volt már....
  • Masakari
    ahogy olvastam mindenkinek felajánlották a lehetőséget csak nemet mondtak rá.kész.pont.
  • Laceee
    Majd akkor legyen tökös ha VB címért kell küzdeni és minden pont számít...
  • Armagedown
    a többieknek is adhattak volna tesztlehetőséget, csak ők jobban tudtak nyalni