• Master91
    Úúú volt itt minden ebbe a futamba!!!

Webbernek jobban örültem volna ha nyer, Vettel feleslegesen, sőt, így hogy ekkora feszkó lett, hülyeség volt meg csinálnia hogy le előzi.
    Azt mondták a rádión, tekerjetek le, vége.

Ő meg ment tovább.
    Persze hogy megy, 3x-os VB, ezek versenyezni jöttek, ezek NYERNI JÖTTEK! Ez az F1 nem??? Utolsó másodpercig és minden lehetőséget ki aknázva harcolnak minden pontért!

Gyönyörű előzés volt, iszonyat ügyesek voltak mind a ketten!
    Egyet értek Gaboval ([URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=962870403&no=136155]#136155[/URL], Vettel csinálta, ilyenkor mindig ő a sz*r szemét köcsög.

Fikázni kell ,mert nem érdekelte a csapat utasítás, és nyert.
    Persze kockáztatta a csapat 2 autóját,ezt alá írom.
    Felrúgta a csapat utasítást, alá írom.
    De nyert! Ezért versenyeznek, nem ??? Kicsit túl van reagálva! Kétlem hogy Webber nem pakolt vissza kicsit a motor erőre mikor püfölte a seggét!

Vettel rovására írom, hogy úgy történt ,hogy Webber abba a hitbe volt, hogy nem lesz támadás. Ettől még nem kell lesunyizni....
    Mi van, ha nem csapat társak, hanem riválisak? Akkor is sunyi???

-----

Hamilton-Rosberg
    Igen érdekes, valóban igaza volt Rózsinak is, de Ross-nak is.
    Vége felé, mikor akár már fél kézzel meg előzhette volna Hamiltont, azért elmehetett volna, nem lett volna semmi kockázat, semmi ütközés.

Hamilton 1. mercis dobogójára így fogunk emlékezni örökre, szegény Hamilton.

Sumi szerintem otthon betegre röhögte magát.
    ------
    Érdekes, hogy Alonso hülyeségéről 1 kommentet nem olvastam.

Nem néztem még utána hogy mit mondott, hogy Ő akart kint maradni, vagy a csapat mondta hogy maradhat még, mert bírja a szárny, de úgy érzem ,hogy ő volt az AMATŐR ( mert ez amatőr hiba volt, azt hitte hogy törött szárnyal tud majd ~300-al menni? )
    ------
    Rai-t nem értem még mi történt, remélem top5-be benne marad következő futamokba.
    -----
    Boxutcába volt minden, már csak valami tűz esetet hiányoltam.
    Szegény Button :( Nagyon kellett volna nekik ez az 5-6. hely....
    --------

Ezek ellenére Webbernek adtam volna az 1. helyet, Vettel 2. Rosberg 3.