FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
Bari ezzel az autóval hogy menne... pont rosszkor lépett le.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

te nem tudod, de pár éve volt egy focimeccs amin azt hiszem a Forma 1-es versenyzõk (Schumi, Rosberg, Massa, Fisichella, Baumgartner) és a színész válogatott mérkõztek meg egymással és Placigo Domingo pedig még játszott is a meccsen, ha jól emlékszem...Ismerettségi szempontból van köze az F1-hez

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Totti5
Láthatóan annyira kedveli az F1et mint te, és képben volt, szóval van köze hozzá. Amúgy meg a pilóták mindent elmondtak, csak most a körítés nem mûi volt.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

vagy gro belehibazgatott box elott.

Master91
De semmi köze az F1-hez...Valami régi pilóta, vagy csapat fõnök, vagy akárki, akinek neve van az F1-be jobb lett volna.
Ahogy nézzük... webberhez képest igen, de nem biztos, hogy szezon végén is õ lesz az elsõszámú üldözõ. A többiek pedig közeledtek. Ferrarinak eddig kijött a lépés de nem mindig lesz ez így.

az rendben van, de a kiálláskor ott volt Hamilton mögött közvetlen. Én arra gondolok, hogy a kiállásuk után miképp nõtt meg a különbség.

Csak arra tudok gondolni h Hami volt gyors a hideg gumikon

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Bazze a Ferrarit még a lotus is veri konstruktõriben miközben õk még nem nyertek futamot. Massát már rég ki kellett dobni, kritikán aluli amit csinál.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

b-type
Ezt most ugye nem mondod komolyan vzz 😊) Placido Domingo-t ismerni kell, komoly ember.
Érdemes meghallgatni, még ha azt is gondolod hogy nem a te stílusod.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Count Adyn
Hát Alonso növelte az elõnyét, ennél jobban nem alakulhatott volna😊 most lesz idõ gatyába rázni kicsit ujra az autót^^

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

nearo
Én tennék egy jó nagy hurkot a célegyenesbe... sõt, a rajtrácsot is eleve arra festeném fel. Mindjárt izgalmasabb lenne az egész. Aki rossz helyre kvalifikálja magát az fejjel lefelé rajtol.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Egy kanyart is levagott.

http://gaborszantai.co.uk/

Én inkább a középsõ részen irtanám ki az erdõt és ott lehetne két hosszú egyenest építeni, ahol lehetne DRS-ezni.
Hibazott...Lotusnal mondtak, tobbszor koszos reszre ment es emiatt belassult. Miutan lekopott a kosz gyorsabb lett. Ez megint azt erositi,hogy nem erdemes elhagyni a palyat lásd vettel németországban.

Tankolás jöhet <#vigyor>
Amúgy tényleg jó lenne egy új vonalvezetésû versenypálya...
És hogy mibõl?Éppen most kapunk IMF segélyt...inkább pályára feccöljék mint hogy inkább megint ellopják..nem? <#idiota>
Kis Senna meg hoz 3-4 ilyen futamot es talan jovore is maradhat.

Grosjean simán mehetett volna a futamgyõzelemért...ha valaki elmondja nekem, hol bukott 3 secet Hamihez képest a 2. kiállás után akkor kap tapsot😊

Nem volna ez rossz, csak a celegyeneshez parszaz metert hozzakene toldani, hogy aki a technikas reszen kozel tud maradni elozni is tudjon. Kimi megint 2.😊 Kimi idomerozni Gronyár meg versenyezni nem tud😄 Ellehet donteni melyik a jobb. Ha Spaba nem nyer az öreg sehol nem fog..😊

allock
meg plusz egy gumiszállító és tankolás <#fogmosas>

#hhwnd

ScarY MAN
ott én is mosolyogtam és kényelmesen hátradõlve élveztem azt a kis idõt 😄DD

...

A lotus nagyott taktikázott ma!
Grojean feladata vettel finom feltartása volt raikonnen feladata, hogy 4 brutális kört menjen. A csapat idén talán elõször volt jó boxtaktikán, a két pilóta profin csinálta a programot, bár grojeannak volt 1-2 hibája. Sauber érthetetlen gyenge volt, merci kezd kínos lenni, Alonso hozta amit lehetett, mázlisan alakul számára az év.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

HappyHunter
Hát te is panaszkodsz vagy 200-at két óra alatt.

Be happy. :) Running!

Tobb, mint egy honap szunet...<#szomoru1>

Igen,kéne egy komplett új pálya,hosszabb egyenesekkel,versenyzésre alkalmas szélesebb aszfalttal...
Master91
Mibõl építenék át? 😄

Amúgy inkább Szújót akarom nézni hogy rohangál a paddocba, mint ezt a pislákolós szõke majmot....
Ja meg mikor mesél valaki neki, bólogat vagy 200-at egy perc alatt. Jesszus
Surgosen at kell epiteni ez a palyat, mert ha nincs eso vagy baleset, akkor meg egy fenyofa novekedese is tobb izgalommal jar.

Kiminek grat jól ment. Idõmérõs teljesítményére ráfér viszont a csiszolás...

Master91
Akkor én voltam bekavarodva, franc ebbe a melegbe...
Armagedown
Alonso 40 pont elõnnyel az elsõ maradt 😊Mákja volt hogy csak ilyen nímandok végeztek elõtte

Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!

Master91
"José Plácido Domingo Embil KBE<1> (Madrid, 1941. január 21. –😉 spanyol operaénekes-tenor, karmester és operaigazgató, a „Három tenor” egyike."

Ehh ! Vicc! Mé nem az igazgató ment fel? Vagy akármelyik pálya munkás?
2012-ben ez a legrosszabb futam volt, az teny.

mindig az 1.-nek adják át elõször😊

zzeN
A 3 tenor egyike, Plácido Domingo.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

ritkán mondom egy futamra, hogy szar, de erre nyugodtan rá lehet mondani. Taktikailag is maximum Kimi feljövetele volt érdekes és semmi más...<#levele>

Master91
Azt se tudom ki ez.
Amugy a sok Aigner Szilard most remelem elgondolkodik az eso tanc letjogosultsagan.

zzeN
És tényleg Domingo a "riporter"... Nem tudtak volna egy olyan embert szerezni akinek legalább köze is van az F1-hez.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Master91
Vicc.....jobb mint a tavalyi, az igazi face palm volt....ráadásul nem a 3. helyezettnek kellett volna meg kapni elõször? oO vagy én vagyok be kavarodva?
Ha egy kvalifikációt összeraknának normálisan akkor nem kéne sikátorban elõzni, az autó meg van hozzá, meg igazából ha nyerni akar akkor itt is kell elõzni. Aki akart az tudott.
ez nem kutya, de fémhulladék😄😄

SIkatorban elozni?

A legjobb auto/csapat/sportolo pedig az, aki nyer. Amelyik auto a masodik, az a masodik, nem pedog a legjobb.

RatBaG
na vajon most is fémhulladékból hajtogatott eni-s kutyámajmot kapnak trófeaként?
szerk: igen, maradt a hulladék.

Per Aspera Ad Inferi.

Alonsonak megint az a mázlija, hogy Button beszorult Senna mögé, Webber pedig megszívta a kemény gumis taktikával...ennél több nem volt benne

Szép volt Hamilton!! Gratula!
Durva hogy megint a Lotus volt a toronymagasan legjobb autó és mégsem jött össze a gyõzelem.
jól van jobb lesz, ha befogod a Rai-Alonso 1-2-ddel...nem számoltál a benzinnel

Grosjeant simán behozhatta volna a Lotus Hami elé. Nem értem most sem, hogy a 2. etap kezdetekor mi történt amikor a kerékcseréje is rendben volt és még ennek ellenére a különbség nõtt köztük...lehet a hideg gumikon ment egy lassú kört a francia

Botond
Ahheo az elõzéshez alonsoi képességek kellenének. 😊
Ez van, nem kellett volna az idomerot elbohockodni.

Raikkonen nem tud mit csinálni...Ez egy ilyen pálya még a DRS-el se lehet mit csinálni😊 ez van

Vettel épphogy bejött Alonso elé