Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
A pubiből azért már 6 éve kinőttem de ezt hagyjuk. Igen fiatalabb vagyok mint te Kb a fele a felső határa annak amit az infódba beírtál... Szal Schumacher első futama idején 9 éves voltam. SZámold ki. (gy.k.:22) Amit TV-ben adtak futamot mindig megnéztem én sajna máshova nem jutottam el. de emlékszem arra mikor elvették a Benetton pontait és amikor Schumi kilökte Hillt. Ez megmaradt bennem nagyon... Schumachert elismerem, de akkor sem tartom akkora klasszis versenyzőnek mint sokan mások... Szerintem a mai mezőnyben nem a legjobb.. Vannak nála jobb pilóták.... Csak szar autókban ülnek.... És a Forma 1-nek tényleg az előzés hiényzik ahogy Mansell is írta... Komolyan lassan elég lenne körbe inditani őket, és lemérni, hogy ki fut le egy adott távot rövidebb idő alatt... Számomra a F-1-ből csak 1 maradt és az a pénz... Szerintem már nincs meg az a Pedigree-je mint régen volt.... Egy a szerencséje az F-1-nek .. Hogy nemzetközibb mint a Nascar vagy az Indy....