• IXEMGabeo
    Óriási futam volt egyébként. Végre csapaton belüli küzdelmeket láthattunk. Ross Brawn látta, hogy a Red Bullok öldöklő és túl szoros küzdelmet folytatnak így beijedt, holott Niconak több benzinje volt egy DRS és simán megúszhatták volna a bajt. Nem volt igaza egy dobogót vett el Rosbergtől. Mellesleg nevetséges, hogy Schumi 3 évig szenved 1 dobogó összejött szerencsével ez a Lajos meg a 2. futamon behúz egyet a "csapatnak" köszönhetően. Nem is idegesítem magam rajta, Rosberg remélem nem fogja ezt eltűrni a továbbiakban...

Vettel-Webber csata óriási volt, de azért a RB csak azt szeretné titkon, hogy Vettel legyen az élen még akkor is, ha egyenlő küzdelmet ígérnek. Ha letekertették Webberrel a motort akkor a 2010-es török nagydíj ismétlődött meg. Ott is ugyanez volt a helyzet csak ott összeütköztek. Álszent a Red Bull, de megint jól kijöhetnek belőle hisz a nézők azt hiszik "engedték őket" harcolni a pályán. Holott tulajdonképpen nem. Vettelt a győzelem érdekli ezért 3x vb a nézők szempontjából jól tette, hogy nem fogadta meg a RB utasítását. És tudja nagyon jól, hogy megteheti, hogy ellentmond mivel ő a házikedvenc csapaton belül.

Force India nevetséges volt ma, fatális mit műveltek. Buttonnak megint elszúrta a Mclaren szokás szerint, Alonso pedig hibázott ma hiába véditek. Lotusok sehol nem voltak ma főleg az elején az Interen. Hülkenberg nem tudom az 1. kiállás után, hogy került úgy hátra a 8., 9. hely környékére amikor 6. volt Button mögött. Ennyi a történet.