182114
  • allock #138286
    hülyét csinálnak a Pirelliből
  • IXEMGabeo

ez a kép:DDDDD
  • AnuluWork #138284
    A kopás, szopás
  • benőmenő
    Ezelőtt sokan ledroidozták a pilótákat, azt pedig általában előre rögzítik mit is kell mondaniuk a sajtónak...ha valaki aki eddig még nem látott f1-et és megnéz egy versenyt valahogy meg kell, hogy különböztesse őket :D
  • b-type
    Sokaknak bejön, pont.
    Szvsz amíg a pályán Kimi odateszi magát, addig a pálya mellett olyan imidzset épít amilyet akar.
    ...és sztem odateszi magát, jókat versenyez..nem lehet azt mondani hogy nem, szép előzések, jó helyzetmegoldások, nagy stabilitás.
    Kimi ebben a formájában bármelyik csapathoz beférne, és szvsz a Red Bull-hoz be is fog.
    Nagyon jót tett neki a 2 év rallizás.
    Ez a stílus meg olyan amilyen, nem kell mögé látni semmit, ő ezt nyomja és más nem, szal még érdekes is lehet.
    Egyszer-kétszer sztem is túl lő a célon, de Hamilton-ról is el lehet mondani ugyanezt...a pályán kívül ő is túl lő a célon néha az imidzsével :D
  • IXEMGabeo
    köszi meg is találtam

• V43 1105
    Rush.
  • IXEMGabeo
    Mi a címe a Laudát és Huntot megfilmesítő alkotásnak?
  • IXEMGabeo
    nekem az nagyon tetszett amikor azt mondta, hogy "honnan tudhatnám Alonso mit érez menjen és kérdezze meg tőle":DDDDDDDD Azért ez milyen jogos már
  • Norbi1990
    Ezzel az i dont care-el azt akarja kifejezni, hogy hagyjatok a pcsába :)
  • precise
    Hát lehet ,attól még Kimi majd minden nyilatkozatában elejt egy don't care-t...
  • G_ArchAngel #138275
    Nem Kimivel nem foglalkoznak, mert Kimi szerintem pont ezert kap kituntetett mediafigyelmet, hanem a Lotust nem veszik figyelembe, mint eselyes csapatot.
    Erre mondta, hogy nem erdekli oket, ok teszik a dolgukat, azzal foglalkoznak, ami szamit.
  • precise
  • precise
    "Ez így van Alonso picsáját pokolian nyalja a média ellenben Raikkonen akkor kerül a köztudatba, ha éppen beszól egyet, elintézik annyival, hogy most nem aludt a volánnál a jégember és, hogy tudja mit csinál meg mindenki az ivászatával foglalkozik"

Megkérdezték a dobogón, Kimit arról, hogy mit szól ehhez:
    Válasz: I don't care.

Akkor mit vár??? Pont annyira szarják le ahogy ő is mindenki mást. Értem én, hogy ha már kialakult róla egy ilyen image, akkor már nyomni kell mert sokaknak ez bejön (nekem nem de lényegtelen), de az hogy félpercen belül 2x is benyögje egy interjú alatt a dobogón, hogy leszarja mit gondolnak az emberek nem biztos, hogy előnyös.
  • desigo
    Schumacher To Drive Nordschleife In Mercedes-Benz F1 Before Nurburgring 24 Hours
  • Master91
    De már hivatalos, és ez a lényeg!
  • Szabi #138270
    tényleg meglepő volt, egy hete amikor elkezdték mondogatni.. :D
  • Totti5
    No, ez meglepő hír volt! Örülök, hogy visszatérnek.
  • McCartman
    Nem mindegy, hogy folyamatosan spórolva tudnak csak mérsékelten szar időket futni miközben ugyanúgy elfogynak a gumik vagy bele is tudják tenni az autó potenciáljának megfelelő köröket mint a tavalyi gumikkal.
    Aztán, hogy mit fog eredményezni ez a változtatás még senki sem tudja pontosan.
  • pedobear
    Nürburgring 24 órás verseny most hétvégén!

www.24h-rennen.de/
  • lac coo
    Hát de miért nem ? :) 25 körnél egyik autó 90 %-ot kopna a másik meg 99-et..., már itt is előnyt autózott ki a kevésbé kopó, a fennmaradó 5 körben meg főleg ez mi ha nem hátrány ? :DDD

Én azt mondom, tavaly is volt egy pont mikor figyelni kellett, most is van. Tavaly összejött nekik nem sírtak, most meg igen ,Ennyi .
  • Peppus
    Szerencsétlen Button.. Örült, hogy megszabadult tőlük, most újra visszatérnek a Hondás rémálmai :)
  • Honda F1
    remek hír hogy visszajön a Honda, így viszont érdekes lesz 2014-ben a merci és a mclaren együttműködése :D
  • Ulvar
    12 perce tették ki, csak poénkodni próbáltam :).
  • G_ArchAngel #138262
    Tegnap neztem, meg a Vettel-es volt naluk is.
  • Ulvar
    Lassúak vagyunk
  • Ulvar
  • G_ArchAngel #138259
  • RatBaG #138258
  • pedobear
    Engem már jobban érdekelne az Formula e, mint az 1(P) már most is.

• paj01
    Nem ujdonsag ez. Annak idején már Porsche is hibrid autót tervezett kerekekbe épített villanymotorokkal. 90es évekbe amcsiba már a GM gyártott mindennapi használatra alkalmas elektromos autókat, csak hát vissza vonták őket:) A technológia rendelkezésre áll csak hát érdekekbe ütközik az alkalmazása. Minden esetre jó reklám és ötlet ez a széria.
  • Krigare90
    Hali. Nem tudom hogy hova írhatnék. A Sky Sports-on szokott menni classic f1 (vagy valami ilyesmi) címen klasszikus versenyek HD-ben. Azt nem tudja valaki hogy esetleg le lehet-e tölteni ezeket vagy valahogyan megszerezni?
  • Totti5
    Izgatottan várom a szériát!
  • G_ArchAngel #138253
    Mint a futam.
  • IXEMGabeo
    Iceberg:D ezenkívül ez most gyenge volt
  • desigo
    Cincogó,vacak.
    Ettől még egy gokart is jobb...
  • desigo
  • G_ArchAngel #138249
  • bardocz
    Nemtom, nem én szidom. Mellesleg ha összehasonlítunk egy villanymotor nyomték karakterisztikát egy benzin/dízel motoréval, akkor láthatjuk, hogy ezek az elektromos kocsik olyat lépnek, amit benzinmotor soha nem fog. Egy fasza szabályzással folyamatosan a maximális tapadást biztosító slip-el foroghatnak a kerekek.
  • Szabi #138247
    és elkoptak a gumik :D