• Dodo55
    Mert Vettel általában csak akkor tud nyerni, ha nincsenek előtte a Red Bullal szemben versenyképes autóval...
    Így tehát amikor nem sikerül legalizáltatniuk éppen az aktuális szabálytalan fejlesztéseiket, akkor kulcsfontosságú nekik a pole, gondolom az egész csapat erre koncentrál a legjobban.

Előzött persze bőven versenyen, de én még egy olyat nem láttam, ahol ne gépi erő(fölényből)ből tette volna ezt mintegy lekörözés szerűen, hanem küzdelem során, ügyes manőverezéssel (ami látványossá teszi az egészet). 2010-2011-ben mondjuk kihagytam jópár futamot, de max 1-2 ilyen esetet tudok elképzelni, többet nem.

Nem értem a Red Bullt miért ragaszkodik hozzák ezeknek a tükrében, egyre jobban megutálják emiatt őket (hogy látványtalanná, unalmassá teszik az egész F1-et). Lehet, hogy gyors, és tudnak nyerni vele így VB-ket optimális körülmények (+jó FIA kapcsolatok) esetén, de egy világbajnoknak illene látványos dolgokat is produkálnia, a nézők csimpánzüvöltésekkel történő rémisztgetését a versenyek végén nem igazán tudnám ide sorolni :D