182114
  • Norbi1990
    Egyébként Webber jót jött. Vettelkétől csak 9mp-re érkezett be a finisbe.
  • Master91
    Remek vagy :D
  • Master91
    Tisztelni? Szóltunk is 1 rossz szót Alonsora és a drukkereire? Nincs ez a hülyeség ha nem lenne megint a mutogatás a kislányra pl.

A csontos baromtól még midnig várom az tegnapi elmaradott érveit!
  • Wlanseraf
    Csak fingerboyt nem lehet fikázni? Még úgy sem hogy nem is:D
  • Wlanseraf
    Az a baj hogy kb a forma 1 lényegét nem érted:DDDD A RedBull kente el a mezőny száját 3x:DD de te ezt nem érted....
  • benőmenő
    Tehát aki nem döfköd ujjmutogatós voodoo babát az már gerinctelen divat/vettel drukker?
  • IXEMGabeo
    Nincs itt semmiféle többség. Elvileg szabad véleménynyilvánítás van.
  • Wlanseraf
    Értem csak más maradjon csöndben:DDDDDD
  • Permissive
    mintha kissé túllihegnétek a dolgot:) kinek az egyik, kinek a másik szimpatikus.
  • Wlanseraf
    Dobtam megint a kiskutyának gumicsontot rá is harapott:DDDDDDDDDDDD
  • Jeffjohnson
    Látod pont ez a flamelés nem kellene miért nem lehet tisztelni a másikat vagy bebizonyítani, hogy te különb vagy?
  • IXEMGabeo
    Jó csak Firerock orbitális baromságot hordott össze én meg igyekszem távol tartani magam az ilyen értelmetlen lejáratásoktól...Permissive elkezdett fingerboyozni, Wlanseraf csatlakozott egy ironikus hsz-ben közben Alonso segge fényesre lett nyalva, mintha istenkirály lett volna. Érdekes egy rohadt szót nem szóltam, hogy megnyerték a futamot a Ferrarival nem kezdtem el szidni sem pedig nem örültem ennek a dobogónak szépen a következő futamra koncentrálnék. Az meg a te dolgod, hogy felsőbbrendűnek érzel "minket". Nem tudom még kire gondolsz konkrétan
  • Master91
    Nem szurkolok ebből a mezőnyböl senkinek :)

Suminak szurkoltam, mikor abba hagyta volt 1 év amikor Massának.
    És vége.

Szorítok Vettelnek igen. De Rainak, Buttonnak is szorítok. Igen, ez lehetséges!

A Kislány meg 3x elkente a mezőnyt, ebből 2x a Spanyol csődört, nem is akármilyen utolsó futamokkal :) Tudom, fáj....
  • Jeffjohnson
    Nem kell ám mindenre ugrani és akkor nem lesz flame. Nyert a kedvencük örömködnek kicsit, aztán holnaptól úgyis ti lesztek itt többségbe.
  • Jeffjohnson
    Viszont akkor ezt ne kérd máson se számon...
  • Totti5
    Megkérhetlek arra hogy a felesleg bicskanyitogató Vettel fikázást fejezd be? egyrészt nincs miért, nem csinált semmi égbekiáltó bűnt, másrész valótlanságokat hordasz össze.
  • Firerock
    Nagyon úgy tűnik hogy aki eddig Schuminak szurkolt/aki vitathatatlanul a valaha élt legjobb pilóta/ az most ennek a túlsztárolt kislánynak szurkol, kicsit érdekes....
  • Master91

az ilyen hülyeségekre sajnos bekpacsol a riasztó
  • IXEMGabeo
    Azért van a fórum, hogy ne maradjunk csöndben
  • Firerock
    Az én szememben nem csak akkor szar ha nem nyer. Ha nyer akkor azt az 1. helyről teszi úgy hogy megy 60-70 kört teljesen zavartalanul. De ha valaki már előtte van,vagy közelít hozzá akkor jönnek a problémák...
  • Jeffjohnson
    Az a baj, hogy ti viszont sohasem vagytok csöndben... Mindent folyton számonkértek, mintha ti valami felsőbb hatalom lennétek, hagy örüljenek legközelebb meg ti fogtok de azért ezt a számonkérést el kellene felejteni mivel semmivel sem vagytok különbek.
  • IXEMGabeo
    Nagyon is értettem odaszúrtál szépen úgyhogy ne az én mondat értelmezésemmel törődj, mert burkoltan leszaroztad kár is magyarázkodnod.
  • Master91
    Készíted már amit kértem tőled tegnap?

Ugyan úgy szagértő vagy te is , mert roppan okosságokat írsz :)
  • IXEMGabeo
    Igen csak le kéne venni a szemellenzőt(nem neked mondom, mert ez egy nagyon korrekt hsz volt), mert bőven bizonyította már pláne tavaly óta, hogy tud előzni...(nem is bántam, hogy a Red Bull picit szenvedett a befújt difi betiltása után így Vettel elhallgattatott minden trollt)

Úgyhogy én itt lezárom aztán, aki szidni akarja annak hajrá:D
  • Bullitt
    Tök jó ide benézni verseny után. Szórakoztatóbb a kis szájkaratétek mint az egész verseny
  • Wlanseraf
    Látom nem tudsz olvasni:D

Ebben hol van vettel szarozása?
    "Te nem érted ha nyer akkor az miatta volt.. ha nem nyer szar az autó:D"

Ebben itteni szagértők szarozása van benne, szóval jó lenne ha értelmeznéd a mondatokat...
  • Peppus
    Vettelt én sem szeretem, de sajnos nagyon jó pilóta.. Régebben tényleg az volt, hogy nem vitte túlzásba az előzéseket, de az évek és a VB címek meghozták a kellő önbizalmat és magabiztosságot számára. Idén is volt már több kemény előzése, és szinte sosem hibázik a srác. Szóval nem nagyon lehet belekötni..
  • Permissive
    nekem mindig is ellenszenves volt finger boy, nyerhet én tőlem 18- vb címet is, akkor sem lesz szimpetikus:)
  • Master91
    Többet ne is várj tőlük :D

Spanyolba nyert Alonso, most van ego rendesen.

F1-lájv facebook oldalára fel se merek nézni.

Írják csak, fele úgy is hülyeség.
  • IXEMGabeo
    Nem te szaroztad le Vettelt. Ma Permissive, Firerock és Wlanseraf nem bír magával. Veled legalább lehet beszélgetni.
  • Master91
  • IXEMGabeo
    Pfff. folytasd csak a lejárató hadjáratot...:D

Egyébként nem értem mire föl nőtt meg ennyire az Alonso fanok arca ebben a topikban és kezdték el Vettelt leszólni hirtelen...lesz még ne mulass. Malajziában úgy be volt húzva a fületek meg múltkor Bahreinben is, hogy még a Tv-t is elkapcsoltátok (Botond), amikor Alonsocska DRS-e beszart
  • Permissive
    alonso a pályán előzött:)
  • desigo
    Szó nem volt róla,hogy szar.
    Azt gondoltam az elején,hogy kíméli majd a gumikat és a kiállásokkal taktikáznak.
    De ma nem jött be,ennyi.
  • IXEMGabeo
    ti meg nem értitek meg azt, hogyha egyszer nem Vettel nyer akkor ő máris szar a szemetekben. Nem értem ezt a felfogást...
  • Master91
    Alonso hol előzött? :D csinált 1 fasza rajtot, és utánna?
    Ezen a futamon amúgy is nem előzés volt, inkább ki kerülés ( főleg a merciket )
  • IXEMGabeo
    na és? minek legyen erőszakos amikor az autójuk jelenleg jobban koptatja a gumikat, mint a Ferrari és a Lotus?

Sőt odáig megyek, hogy ma a Ferrari a legerősebb versenytempóban szóval nincs miért szégyenkeznie az olaszoknak. Viszont a Lotus és Raikkonen annak köszönhetően került Vettelék elé, hogy a gumikat lényegesen jobban kezeli az autójuk. Ha Hembery beiktatná a változásokat a Red Bull valószínűleg újra erőre kapna, mert jelenleg nekem úgy tűnik 3. erő minden figyelembe véve.
  • Wlanseraf
    Te nem érted ha nyer akkor az miatta volt.. ha nem nyer szar az autó:D
  • Firerock
    Csak sajnos a világ legjobbja nem tud előzni... Csak ha utánégetőt tud használni
  • IXEMGabeo
    azért nem, mindhárom szingapúri futamon hibázott, 2011-ben a német nagydíjon is megcsúszott, brit nagydíjon belement Kobayashiba, de lényegtelen, mert az élmenők is keveredtek balesetekbe...elég megnézni Alonsot, aki beleszállt Vettelbe Malajziában egy picit...