Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Hát aki ezt mondja az rohadtul nem vágja miről van itt szó.
A Ferrari ÉVTIZEDEK óta ezt műveli! Nézzétek meg a Schumi érát. Mellette volt egy Irvine, egy Bari, egy Massa, egyik se kifejezetten TOP pilóta. Egy emberre építenek, és az MS érában így szereztek 5 VB címet. Ez nem box meccs hogy a csapattársaknak le kell játszani hogy ki az erősebb, ezzel csak saját magát hozza nehéz helyzetbe a csapat, mert amíg bunyóznak Vettelék lazán behúznak még egy VBt, mert náluk is ez megy (csak náluk még durvábban, ezt nem értem miért nem hozza fel senki).
Nem engedheti meg a Ferrari ezt...ha egyéni VBre hajtanak akkor nem. Mert a pályán kialakulhat olyan helyzet hogy amíg ők bunyóznak Vettel elmegy fél percnyire, aztán azt próbáld meg ledolgozni...de lehet más is tök mindegy, ez mind pontveszteség. A CSAPAT szó fogalmát ismerni kéne. Én vagyok mondjuk most Domenicali, vagy Montezemolo, tök mindegy...
"Na srácok, én vagyok a góré, te komám Alonso, te fogod ezt a versenygépet, és kihozod magadból és az autóból a 120%ot, és mész a bajnokságért, te komám Massa...te fedezed, szépen hozzad a pontokat te is, de törekedj arra, hogyha esély van rá, hogy Alonso előrébb is végezhet, akkor adj neki szabad utat, rendben? A másik ha mögötte vagy tartsd a többieket amennyire csak lehet. Ezért kapsz X millió pízt rendicsek? Mert ha nem, fogok azt szerzek másik pilótát, te meg mehetsz kapálni a Brazil kávéültetvényeken..."
Neked mi lenne a válaszod? Gondolom mennél kapálni inkább...