FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hamilton-nak joga van/volt vissza venni a körét, értelme nem sok volt.
Viszont nem hátráltatta Vettel-t, mert akkor nem eredt volna Alonso után...és még mindig tartom hogy az elõzés az Vettel-nek max 2-3 tizedbe került, a többit saját maga tette hozzá azzal hogy hõbörgött ahelyett hogy vezetne.
Valóban Montoya-nak drukkoltam 😊 ...sajnáltam hogy elment.
..és most valóban Hamilton-nak drukkolok, és Grosjean-nak...és a legjobb páros sztem Ferrari Alonso-Hamilton, illetve McLaren Hamilton-Grosjean.
De mindezektõl függetlenül, Vettel a pályán kívül elõzött, ami szabálytalan, és Hamilton-nak joga volt visszavenni a körét.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Mint ahogy már korábban is írtam,ebben a topicban elsõsorban az dönti el,ki kinek szurkol.
Mint ahogy nálad,teljesen tiszta volt,Hami vissza vett köre,nálam nem,mert egyértelmûen,azzal a szándékkal tette,hogy Vettelt megzavarja és segítsen a csapattársának abban,hogy könnyebben felzárkózhasson.
Ez pedig nálam,teljesen szabálytalan...
De ezt el tudom fogadni,mert tudom neked meg õ az egyik kedvenced és ez így volt akkor is amikor még Montoyanak szurkoltál.
Azt viszont már kevésbé tolerálom,hogy az idejáró "kis pöcsök" 70 %,csak azért jön,hogy rúghasson egyet Vettelen..
Mind1,remélhetõleg tanult belõle és legközelebb,már nem lesz ilyen nagyvonalú és idõben kirakja a kis majmot parkoló vágányra<#mf1>#mf1>
Vettel-t ha nem büntetik meg, azt nem is tudom hogy magyarázták volna ki.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
youtube
Itt is áthajtásost kapott Alonso pályaelhagyásból származó elõnyszerzésért,...bár vitatták, mert a kommunikáció nem volt egyértelmû és elég gyors a versenyigazgatóság és a Ferrari között.
A Ferrari azt kapta az eset után, hogy a versenyigazgatóság szerint vissza kellene adnia a pozíciót, de még nincs döntés...és amíg tököltek, addig Alonso szerzett még pozíciót, és már nem volt egyértelmû hogy mi a jó döntés, végül is áthajtásost kapott.
<#zavart1>#zavart1>
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
http://gaborszantai.co.uk/
Kinek a szavai ezek?
"I’m already looking forward to Hungary – it’s a special place for me, and I feel really encouraged that we can have another great race next weekend."
Arról meg hogy csak ilyenkor vagyok itthon nem tehetek 😛
Azthiszem, ezen a képen látszik az, hogy Button merre megy, és az is, hogy Vettel merre megy...
Button még itt is jobbra kormányoz egyértelmûen, és bõven van mellette még hely. Vettel már itt sincs arra esélye, hogy bevegye a kanyar pályán belül.
Button ezután indult el a pálya széle felé.
Témát részemrõl lezártam, nem akarom a többi topiklátogatót sem ezzel boldogítani...
Egyébiránt mikor Button 5 fokba balra kormányoz, akkor ellenkormányoz, mert megindult az autó hátulja. Ez is azért történt mert látható, hogy visszavett, hogy Vettel elférjen. Valószínûleg meglátta, hogy már elõzi pályán kívül, és akkor teligázzal elindult volna, de megcsúszott a kocsi hátulja. A balrakormányzás már azután van, hogy vettel letért a pályáról. Így nem mondható, hogy amiatt ment le. Button akkor engedte ki a pálya szélére az autót, amikor már látta, hogy Vettel nem ott fog jönni.
Én is kieresztettem volna,különben neki megy Button.
Jöhet a magyar nagydíj! <#hawaii>#hawaii>
#hhwnd
A simlis Sennás évek után,a Sumi vs Vilnöv eset után hozták azt a szabályt(97')Ha a mögötted lévõ elsõ tengelye eléri az elõtte lévõ hátsó tengelyét,akkor el kell engedni.
Ezt az évek során tolták egyre elõrébb.
Ma ott tart,hogy ha melléd ér akkor kell elengedned,de biztosítani kell egy autónyi helyet a másiknak és még ha az elõzés valóban nem volt szabályos,de Button az említett két idevonatkozó elõírásnak,nem tett eleget.
Aki már ült valamilyen versenygépben,az tudja,hogy vonaltól vonalig,használjuk a pályát,azaz ebben az esetben (egy U visszafordítóban)a külsõ vonaltól befelé a kanyar csúcspontjáig fékezve érintve a belsõ rázót,onnan gyorsítva a pálya külsõ széléig.
Nos Button,már verve volt több szempontból is,így az az esélye maradt,hogy szûken belülrõl kifelé terelve talán megtarthatja a helyét,de ha még sem akkor sírhat mint a fürdõs kurvák,hátha igazat adnak neki.
Nos ez meg az én véleményem és hidd el maximálisan leszarom,elfogadod e vagy sem..
Abban is biztos vagyok,hogy ezt az esetet,több szempontból lehet nézni is meg bírálni is,de leginkább az befolyásolja a szabály alkalmazását,hogy éppen ki,hol milyen autóban ül....
kikockáztam és azt látom,vettel ránt egyet a kormányon,hogy ne menjen Buttonnak és ott nem hagyott neki egy autónyi helyet...
Kérlek kockázd már ki még egy kicsit tovább 😊
ez után jött volna még az a kép, hogy vettel itt tovább halad egyenesen a bukótérbe, button pedig fordul tovább. Sõt annyira nem akarta kiszorítani Vettelt, hogy még meg is csúszott emiatt...
Szóval ez nálam,szándékos kiterelés,már vesztett helyzetbõl.

A halál csupán a kezdet...
Boxban gyorsak,nem hibáznak.
Massát érzem szerencsétlennek ott...
Alonsora meg nincsenek szavak, úgy játszik az ellenfeleivel ahogy akar egy jóval lassabb autóval. Vettel hasonló helyzetben szinte mindig szétesik fejben....
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
Vannak néhányak a "kosárba" akik mindent megtehetnek,ez van,de ettõl még idén is vb lesz Vettel<#mf2>#mf2>
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."