Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Szujó Zoltán
"A BBC 5 Live kiváló kommentátora, James Allen tette fel a kérdést ennél a képnél: Rosberg vagy Hamilton? OK, a piros kamera Rosberg, a sárga Hamilton (a jerezi teszten néhány autón, pl. a Mercedesen még nem voltak megfestve a kamerák), de vannak szögek és fényviszonyok, amikor egy 30X30 cm-es monitoron nem igazán látod a különbséget. Nem akarom, hogy úgy tűnjön, előre mentegetőzők, de váltottam üzenetet néhány külföldi kollegával, akik már előre hideglelést kapnak helyzettől. :D Mindegy, szeretjük a kihívásokat!"
"Ha én lennék a Mercedes marketingese, vagy a Hamilton-brand felelőse, beszélnék Lewis-zal a sisakfestésről. "Te, brother, figyelj már, nem tesz jót a márkádnak, ha folyamatosan összekevernek a csapattársaddal a tökegyforma sisakotok miatt. Tudom, hogy haverok vagytok, de ez elég gáz. Mi lenne, ha Malajziában, de legkésőbb Kínában felhúznánk erre egy marketing-eseményt, és ünnepélyesen - engedve a nézők és a kommentátorok nyomásának - megváltoztatnád a festést? Pozitív színben tűnnél fel, rárakhatnád a Union Jack-et, és készülne pár közeli az új sisakodról, amik bejárnák a világot. A Blackberry, a Monster, a Petronas baromi hálás lenne érte - ha érted mire gondolok."
Persze sem Hamilton, sem a XIX Entertainment-es (a Hamiltont menedzselő cég) srácok nem ügyetlenek annyira, hogy ez ne jutott volna már eszükbe. Miért érzem azt, hogy valami ilyesmi fog történni, és előre megkoreografálták az egészet?"