182114
  • Totti5
    Akkor ne törődj velük, ha úgy is "tudod". Teljesen mindegy mit találnak ki, az kamu, mindenki tudja. Nem is az a lényege hogy bárkit átverjenek április 1.én. Egyszerűen ha nem érdekel, menj el mellette és kész. Nem kell ezen felháborodni.
  • pedobear
    Valami újdonsággal álljanak elő, ne ilyen szarral! Előre tudom, hogy kamu, akkor minek nézik lámának az embert....

Unalmas már.
  • Jeffjohnson
    Nagy összegbe le merném fogadni, hogy ilyet soha többet nem látunk az F-1 ben :(
  • allock #136755
    :D
  • Norbi1990
    Gilles vs Pironi
    Ferrarikkal
  • G_ArchAngel #136753
  • drop
    megvan a ma esti program menyit kerestem 2006 brazil nagydíjat.
  • passatgt
    valszeg csak valami reklám lesz egyébként, ez a Julia írt egy könyvet SuperEgo néven egy kitalált f1-es csapatról, aminek a főnökének a neve Vincent Dupont, lehet nem megy elég jól az eladás:)
  • passatgt
    Julia Wurz nevén van a domain, Alexander Wurz felesége
  • Szabi #136749
    szerintem vagy brutálnagy kacsa, vagy mutatnak valami tervrajzot a jövőévi Sauberről :D
  • zzeN
    Új F1-es csapat jön? Holnap kiderül.

Mondjuk hétfőn bolondok napja:D
  • LeventeV
    Nagyon a rally fele húz. Pár ERC és WRC2 futama lesz idén egy DS3-al. Ki tudja... lehet a WRC-be fog kikötni.
  • IXEMGabeo
    Nem bírja abbahagyni...Ha nyomorék lesz akkor is nyomja a versenyzést:OOO. Vérében van
  • Totti5
    "Jó lenne ha Kubica lenne a társa :/"

Multkor mondta hogy esélytelen már hogy Formula autót vezessen, közben 1? hete megint felszántott egy szalagkorlátot egy szakadék szélén, de nem lett baj belőle.
  • IXEMGabeo
    11. percnél az ott Richie Ginther a Hondával:)

Fasza kis video, több ilyet kéne linkelni:)
  • desigo
    Butaság lenne elmennie.Inkább jelenlegi csapatát kell bajnokká tenni.
    Jó lenne ha Kubica lenne a társa :/
  • lac coo
    Ez csak kavarás, az hogy "akármivel" de előnyből indul csacsiság.
    Nyílván van akkora név az F1-ben, hogy kb ha a Ferrari kiszállna szinte totál csőd lenne az F1 cirkusznak, emiatt vannak dolgok amit ki tudnak (talán) lobbizni. De bármi is az, akkor a többieknek is kilobbizzák ....
  • Master91
    Ja és amúgy:

Boxutca
    Räikkönen a Red Bullban?

A Maláj Nagydíj után indult el a pletyka, és most már egyre több helyen olvasható: Akár Kimi Räikkönen is lehet Sebastian Vettel csapattársa, amennyiben Mark Webber jövőre távozik a csapattól.
  • Master91
    Félre ne értsetek, nem vádoltam meg a Ferkát hogy ők húzták rájuk a FIA-t, Sumis korszakba nem emlékszem hogy alakultak a szabályok ( kisebb voltam + akkor nem volt ennyire kiterjedt az egész média hogy akár perceket alatt ellehet olvasni valami büntetésről a hírt vagy akármiről = nem voltam annyira tájékozott, csak néztem a futamokat, és ökölbe haraptam mikor előzött az öreg, és ugráltam mint 1 hülye mikor első lett )

Az, hogy Ferrari bele tud szólni a szabályokba, nem tudom mennyire jó a sportnak ( feltéve ha így van, meg próbálom ki nyomozni hogy honnan szedtem én ezt !!! ), persze ő nekik van a legnagyobb történelmük, kell is nekik egy kis +, de te versenyeznél egy olyan versenyen ahol a 21 ellenfeledből 2 alapból kedvezőbb előnyökkel feltételekekel ,akármikkel indulnak alapból?
  • Black Ghost
    Egy kis nosztalgia?

F1 Monte Carlo 1965 Race

A rajt procedúrára külön felhívnám a figyelmet! ...ha ezt Charlie Whiting látná!
  • lac coo
    Előnyösebben morognak a FIA-nal ?!
    Ferrari egy legenda lett a sok év alatt, RBR soha nem lesz az, de a többi csapat sem! Ha ez jelent valamit , akkor igazad van, csak tudod ezt nem a botrányai miatt érdemelte ki ! :DDDD

• Lteebee
    RBR is benne volt. Bajnok nélkül? :)
  • Jeffjohnson
    Bezzeg mikor a nagy Michael ott volt akkor nem úgy alakították a szabályokat, hogy nekik jó legyen akkor nem volt rossz, gonosz, csúnya Ferrari ők voltak a szentek soha semmi piszkos húzást nem követtek el. Akkor nem volt Michael is faster than you... Gyorsan felejtenek az emberek.

Ha meg azt írod, hogy "a szabályokat be tartatják" akkor miért fáj annyira ha találnak valamit?

Egyébként ezeket az elemeket folyamatosan ellenőrzik mint ahogyan az első szárnyak teher alatti hajlását is. Ehhez szerintem a Ferrarinak semmi köze mert ezek rutinellenőrzések ami minden verseny előtt minden csapat átmegy sőt még utána is.

Tavalyelőtti RB hajló szárnyairól még fénykép is készült, hogy nincs meg a kellő magasság csak éppen az FIA nem foglalkozott vele mondván a teszten átmentek azt meg le se szarták, hogy ezek az elasztikus szárnyak a méréseken rátett súlyokat jól megtartják míg a pályán más irányból érkező terhelés hatására lehajlanak ezt csak éppen az nem látta aki nem akarta (FIA) ugyanez a helyzet a dupla diffuzórral FIA hagyta nyerni a Brawn GP-t viszont a különleges felfüggesztést már nem engedte a Lotusnak de a lista végtelen lehet szemezgetni.
  • Master91
    Ha szabály ellenes elem lett volna rajta, azt le is veszik. Mivel FIA így is sok hülyeséget csinál, de a szabályokat be tartatják (!!!!)

HA kis kapu van, és ki használják, akkor ez van, írjanak jobban szabályokat.

NEM CSAK F1-BEN van így! Sok mindenhol ki használják ezeket kis kaputat !

Ferrari a politikájába lett egy mocsok ( sajnálatos módon! )
  • Master91
    Bocsi, hogy azonnal nem tudtam meg jelölni a forrást ahonnan ezt vettem.

Mivel normális (?) ember vagy te is, gondolhatod hogy nem magamtól szettem elő ezt az elméletet, REMÉLEM.

• vinc3nt
  • RatBaG #136732
  • Firerock
    Szánalmasak vagytok hogy mindenben a Ferrarit látjátok hibásnak,kicsit utána kéne nézni hogy pl a RBR-nek hány szabályellenes elem volt a tavalyi,tavalyelőtti autóján(flexibilis szárny,stb)
  • G_ArchAngel #136730
    Mindig minden szabalytalan, ami a Ferrarinak nem sikerul.
    Amit penzzel nem lehet elerni, azt el lehet az uj FIArri alkotmanymodositassal.
  • Jeffjohnson
    Jaja szerintem is a Ferrari a hibás azért, hogy 3 csapat is szabálytalan elemeket használ...
    F1ben egyáltalán érdemes betartani a szabályokat mert ezek szerint ha vb győztes akarsz lenni akkor nem.
  • G_ArchAngel #136728
    Tavaly előtti vagy az előtti, s mivel a többi csapat nem volt hajlandó odaadni az autóját ugyanis az adatokat kötelező volt mindenkivel megosztni, így képet kaphattak a korábbi Lotus teljesítményéről.
  • lac coo
    Pirelli nem véletlen a tavalyi Renault-val teszteli a gumikat ...? :)))

az miért van, hogy ha valami szabálytalanság van, RBR tuti benne van ? :)))

• pedobear
    A Pirreli nem véletlen a Ferrari utcaiautó gumijainak beszállítója?
  • lac coo
    Neked nem az idővel van bajod, az értelmes gondolatokkal kapcsolatban ....
  • lac coo
  • G_ArchAngel #136723
    Pedig van annyi pénz, mint a szemét, venniük kellene egy bajnokságot is nyerni képes pilótát vagy Massát hagyni versenyezni, mint 2008-ban :D
  • IXEMGabeo
    Aztán ki tudja a Pirelli is tavaly ki tudja mennyit segített a háttérben a Ferrarinak a gumik megértésében...Láthattuk mennyire jól kezelték a gumikat a montreali futam kivételével...
  • Master91
    Ráadásul most valami van a Ferkával hogy ők úgymond "előnyösebben" moroghatnak a FIA-nak az ilyenekről, mert ugye ők már régi csapat.

( Valami ilyesmi, most nincs időm értelmesebben le írni :D )

• Szabi #136720
    a Lotus legalacsonyabb pontja biztos nem mozog, mert akkor szikrázna... :DD
  • G_ArchAngel #136719
    Nézzük máshonnan: olyan dolgot fejlesztettek ki, amit nem lehetett lemásolni jelentősebb áttervezés nélkül, ergó FIArri nézőpontjából szabálytalan. 2007 óta nincs bajnokuk, valamit tenni kell, mert ez nem mehet így tovább :)