• IXEMGabeo
    nem tudom, mert Witmarsch első pillanattól fogva kedvelte Buttont. 1. évben Jensonnak bele kellett illeszkedni a csapat filozófiájába akkor látszódott, hogy Hamilton picit előnyösebb helyzetben van pláne időmérőn, de 2011-től kezdve kiegyenlítetté vált a küzdelem, habár időmérőn akkor is Hamilton végzett többször előrébb 12-ben több esetben is eltűnt ez a hátránya. 2011 végén Button lett előrébb mivel Hamiltonnak gyenge időszaka volt a sorozatos összeakadások és a média nyomás miatt. Tavalyi év totál csőd volt a Mclaren számára mivel Button is és Hamilton is műszaki hibák, tömkelegét szenvedték el. Végefele 1-2 futamon Hami pont akkor volt gyorsabb amikor kiesett műszaki hiba miatt, év elején pedig Button egészen mondhatni Barcelonáig amikor bekövetkezett a vesszőfutása a fejlesztések okán...Buttonnak azért 2011-től kezdve igen sok futam volt ahol önerőből száraz körülmények közt is képes volt a győzelemre. Egyértelműen fejlődött korábbi önmagához képest. Mclaren filozófiáját tekintve nem gondolom azt, hogy Hamilton sokkal nagyobb támogatást élvezett volna pláne a 2011-es éve után. Szerintem Witmarsch titkon Buttont kedveli jobban, amire lehetséges Lewis is rájött, de, mint versenyzőpáros a feltételek nagyon úgy tűntek, hogy kiegyensúlyozottak. Red Bull és a Ferrari pilótapárosánál biztosan.

Mind1 pontok tekintetében Button nyert, év végi összetettben Hamilton javára 2-1, időmérő és győzelmek tekintetében Hami és dobogók tekintetében, ha jól tudom döntetlen. Viszont voltak nagyon jó küzdelmek kettejük közt, amit még a nézők is megcsodálhattak