182114
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
madmanic #136617 Marko_Vettelnek_felre_kell_tennie_az_egojat -
#136616 Jyrki Järvilehto :D -
IXEMGabeo #136615 tudok a Le Mansi balesetről olvastam már róla, csak az nem rémlett, hogy pont ezért tiltották be Svájcban a motorsportokat. -
Andruino #136614 Akkor szinte minden országban betiltották ideiglenesen. Csak rajtuk kívül mindenhol feloldották a tiltást miután elvégezték a szükséges módosításokat. Volt már róla szó, hogy náluk is eltörlik a tiltást mert sok értelme nincs, pl vannak meg voltak is svájci versenysorozatok, csak éppen Svájcban nem versenyeznek. Mondjuk nem is nagyon lett volna hol, mert állandó versenypályájuk nem is nagyon volt soha. -
#136613 Benned is mély nyomot hagyna egy embereket lefejező motorháztető, másokat agyonnyomó motor, és a magnézium kasztni irtózatos lángja.
82 néző és egy pilóta halt meg. -
IXEMGabeo #136612 Hmm. Rendesen mély nyomot hagyhatott bennük. -
#136611 Ezért.... -
#136610 -
Andruino #136609 Az 1955-ös Le Mans-i baleset után tiltották be ha jól tudom. -
IXEMGabeo #136608 Lehet tudni miért van betiltva?:O -
#136607 Svájcban be van tiltva az autósport, így francia autóversenyzői jogosítványa van. -
G_ArchAngel #136606 Bukoter -
G_ArchAngel #136605 Romain Grosjean is a racing driver for the Lotus F1 Team. He races under the French flag in Formula One although he has lived his entire life in Switzerland. Wikipedia -
#136604 Grosjean mióta sváci? :D -
#136603 turházásban vetekszik a héberrel. -
#136602 Ecclestone majdnem megvette a teniszsportot -
IXEMGabeo #136601 atyavilág
Hídohhh Hahn dö Hahhrde
durván toroknyelv ez a holland... -
IXEMGabeo #136600 Édrin (ö) Zutil:OOOO
Szerdzsónak mondja:D -
#136599 Hoppá, egyszerre:D:D:D
Szerdzsó... -
#136598 Itt maguk a pilóták ejtik ki a neveiket, ahogy kell -
G_ArchAngel #136597 Hoppa, hoppa!!! Ajanlom elsokent Perez nevet meghallgatni. -
IXEMGabeo #136596 vaciláltam is, hogy odategyem, én úgy vettem észre, hogy a nyelvemre akad a j. -
#136595 Schumi-t is mindig Májkül-özték... -
#136593 wtcc-ben is folyton "Micseliszeznek" az angol Eurosporton, pedig nekik nem okozna gondot "ch". -
IXEMGabeo #136592 Fernándó Álonzó
Kimi Rájkönen
Lúíz Hemiltn (ö)
Dzsenzn (ö) Bátn (ö)
Felipe Másszá
Nikó Hülkenberg
Szerhijó Perez
Dániel Rikkardó
Márk Webbr (ö)
Zsül Biankí
Zsán Erik Verny
Nikó Rozberg
Szebaztián Vettl (németesen)
Pol Di Resta
Adrián Zutil (németesen)
Sárl Pik
Hiedó Van der Gárde
Mex Csiltn (ö)
Esztebán Hutierrez
Pásztor Mádonádó
Válteri Bottász
Romáun Grozsan (franciásan)
kb így mondanám őket:) -
#136591 az ő országában kábé így.
De szerintem a fél bandát nem úgy hívják/ejtik ahogy kéne... -
#136590 miért amúgy hogyan kéne? szerhijó? -
#136589 ez már ki lett tárgyalva tavaly.
mindenki szerdzsózta, angoltól a timbuktui kommentátorig, ezért f1-es körökben már így használja alapból. -
#136588 A McLaren Maláj változtatásai
levágott lemez a kerék mellett,kopoltyús hűtés
-
McCartman #136587 Be kéne tenni a Ferrarihoz, összekapná ott a töketlen bandát. :D -
IXEMGabeo #136586 mondjuk Briatore Schumit is hajdanán elég keményen favorizálta minden csapattársa lényegesen lassabb volt...
Ő megoldja ilyen szinten, hogy az egyiküket teljesen háttérbe szorítja. -
IXEMGabeo #136585 Pont ő, amikor minden versenyzőt Alonso alá rendelt és még a falhoz csapatta egyiküket?:D -
McCartman #136584 Ja igen, a lényeg ott bújt meg az utolsó sorokban, ő jobb csapatvezető lenne mint Horner. -
IXEMGabeo #136583 így van csak kijött a 2010 óta tartó feszültség főleg Webberből -
McCartman #136582 Az ég kék, a fű zöld szintű evidenciák kipréselésére futotta csak. :D
Eddig is majdnem nyíltan ellenségek voltak, nem volt ebben semmi meglepő. -
McCartman #136581 Ja, mivel mindenkinél elkezdett torzítani a hangszóró biztos rászólt valaki.:D -
IXEMGabeo #136580 Rohadt digója már megint megszólalt xD -
#136579 elnézést is kért utána érte :D -
IXEMGabeo #136578 komolyan nem értem egyes emberkéket mi a francnak kötnek bele ennyi hülyeségbe. Hibáznak? és akkor mi van? Majd elengeditek a fületek mellett. Ordibálnak? Na és, legalább bárki, aki odakapcsol pont odafigyel egy pillanatra, mert éppen akció van. Sőt az adrenalin fokozásához egy kommentátornak kifejezetten szükséges, hogy beleélje magát az adott szituációba...Senki nem akar Dávid Sándor utódokat legalább is én nem. És nekem Palikkal se volt gondom hajdanán az ő közvetítései a hibái ellenére nagyon bejöttek...Ha valamit rosszul mondana legfeljebb utánanézek errevaló az internet... -
#136577 A hétvégi futamon voltak Palikos megnyilvánulások, mikor a kommentátorok egyike ordított mint a fába szorult féreg...