• Jeffjohnson
    Szerintem ott folytatják ahol tavaly abbahagyták. Új gumikat hamar kiismerik és látunk egy unalmas szezont amit "féltávnál" megnyer az RB.

A Mclaren teljesítményére leszek kíváncsi így, hogy most Buttonra szabják a kocsit mi változik de sajna a Mclaren nem képes egyenletes teljesítményre.

A Ferrari nagy kérdőjel számomra ha Massa feljavul minimum Webber szintjére és a kocsit nem rontják el úgy mint tavaly akkor akár a konstruktőri vb. meg is lehetne de ha megint egy rossz koncepcióval állnak elő akkor ebben az évben nem lesz a gumikkal akkor szerencséjük, hogy az első 6-7-8 futamot megint más nyeri meg.

A Mercedestől nem várok sokat tavaly is csak keveset hoztak és nem fejlesztettek jól/semmit. Hamilton esetleg hozhat egy két dobogót talán 1-2 győzelmet is.... meglátjuk mennyire dobja fel az új légkör és kap-e Q3-as kocsit.

Lotus szerintem nem fogja hozni a tavalyi "bravurt". Grosjean-ra viszont kíváncsi leszek ha kicsit több szerencséje lesz mint tavaly és talán fejben is jobban ott lesz akkor akár okozhat csapaton belül meglepetést.

Többi csapat közül nem hinném, hogy bárki is képes lesz hosszútávú kiemelkedő teljesítményre. Williams-et sajnálom egyedül, anno sokat szurkoltam nekik lassan eltűnnek a süllyesztőben.

Kb. én ennyit várok az évtől. Meglátjuk mennyire válik be. Mert mint nyilván szinte mindenki a tények mellet megérzésekre alapozom az elképzeléseimet.