FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dietrich
roadon fel sem megy az adrenalin IC-be se...na de indyben az utolsó 10 körre 200 felett a vérnyomás 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

nearo
Hát... így utólag azt mondom inkább néztem volna meg Holnaputánt, mint a futamot... a rajt volt a verseny csúcspontja, utána egyszerûen semmi se történt.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Norbi1990
Örülök, hogy végre nem mondják az emberek az oválokra, hogy csak körbe körbe unalmas szar pálya 😄
Egyedül tényleg, de versenyen kurvára nem 😊
ez egy istenkirály kép, amúgy a futam egy szar volt sztem, fõleg, h este megnéztem az indy 500-at, ami állítólag egy unalmas körözgetés 😄

Visca El Barça!

nCore vagy BitHumen pl, ha magyarul akarod, angolul meg gondolom sok más torrentoldalról is.

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

alonso82
le lehet valahonnan tölteni a tegnapi futamot?

passatgt
én azt nem értettem, hogy sumit miért hozták ki, 19-es idõket ment a régi gumikon, a többiek meg 20-20.5-öt az új gumikon, pár kör még biztos volt benne

LeventeV
tegnapi futamról XD

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

b-type
Kimi-nél az egész hétvége ütött vissza a versenyen, sajnos nem sikerült az autó beállítása igazán jól, ezért sokszor törte az íveket, legalábbis nekem ez volt az érzésem.
Amikor viszont így vezet, azaz az autó egyensúlya nem jó, akkor sokkal jobban koptatja a gumikat, kicsit hasonlóan mint Button...Button nem felejtett el gumit kímélõen vezetni, de ha az autó mondjuk alulkormányozott a kanyarokba bemenet, akkor töri az ívet..erõlteti az autót a kanyarba....és ezért megeszi a gumikat.
Grosjean versenye sokkal jobban sikerülhetett volna, mert õ az idõmérõjét elcseszte a középsõ szektorban, de sajnos neki még nincs igazán 'jelenléte' a pályán, gyors-gyors, de Alonso konkrétan pont leszrta hogy ott van.
Õ csak akkor úszhatta volna meg ezt a rajthelyet, ha hasonlóan jól rajtol mint Alonso,MS, vagy Massa.
Annyira benne volt ebben a rajtpozícióban a baj, hogy nagyon...teljesen helyzeten kívül került, és már csak utazott az eseményekben.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Hja, megneztem egy osszefoglalot, annyi tortent, hogy Alonso nekivagta Grosjeant Schumachernek aztan vonat.
Komolyan kezdem sajnalni a nemetet...

http://gaborszantai.co.uk/

Szerintem annyi a felfordulás oka, hogy a gumik tök random mûködnek (direkt), és emiatt a csapatok nem tudnak általában beletalálni az optimális használatukba, csak néha-néha véletlenül.

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

Ráadásul schumi is ott vonatkozott rai mögött ami nyilvánvalóan nem tesz jót a guminak. Raikonnen gumija kopott tegnap a leggyorsabban az élen. Viszont ha kihozzák akkor 2 kerékcsere kellett volna és ugyanitt végeznek.
Nekem egyre inkább úgy tûnik, hogy csinál pár jobban kopó gumit a gyártó és Ecclestone-ék hátul kisorsolják ki kapja. :-P
Viccet félretéve sztem vannak gyengébb gumik ami kevésbé bírja, mert mással már nem tudom magyarázni ezt a felfordulást.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Mersant
vonat. nem tortent semmi

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Nem tudom eldönteni, hogy trollkodsz, vagy csak nem láttad a versenyt, és random beszélsz... nem tudom megfogalmazni finomabban, szóval elnézést... HÜLYESÉGEKET?
Az élmezõnybõl csak Rosberg cserélt hamarabb kereket, mint Kimi, szóval itt szó sem volt semmiféle eltaktikázásról meg esõvárásról, legalábbis jobban, mint a többieknél. Simán csak elfogyott alatta a gumi, míg pl Schumi alól nem, aki mögötte volt, és 5 körrel tovább húzta aztán, miután Kimi kiállt elõle. De Kimi addigra összehozott egy csomó hátrányt az elõtte lévõ Vettelhez képest.
Tudom, szerinted ez megint valami szuper taktikai húzás, mint az elõzõ versenyen, de valójában csak tök simán elfogyott a gumija az etap végére.
De amúgy le lehet torrentezni a versenyt, meg tudod még nézni, ha lemaradtál róla 😉

a.carkey
Igen. Simán eltaktikázták. Nem az elsõk között cserélt kereket. Folyamatosan szar a Lotus taktikailag. Lehet ezt a gumikra fogni, de nem érdemes. Az, hogy mi a vége és milyen idõket futnak, különösen egy Monacoban, az nagyban köszönhetõ annak, hogy az üzemanyag is éppen hogy kitart, meg van elõl valaki és a többi hozzá igazodik. Ráadásul itt egyértelmûen addig próbálták húzni, ameddig meg nem jön az esõ. De mivel nem jött meg, értelmetlenül. Figyeld meg, ha a Lotus 1x kitalálná és végigvinné azt amit elterveztek, nem "Plan B"-zne, akkor nyernének. Még Hamilton és Schumacher adós valami szép eredménnyel, de szerintem a Lotus is összerakja a maga tökéletes versenyét, amit szerintem Grosjean fog megtenni elõször. Lehet, hogy már Kanadában ...

A medve nem játék.

Mindenki azt gondolta, hogy esni fog, viszont Kimit nem tartották kint. Schumi mögüle sokkal tovább kint volt, Kimi akkor ment be, amikor az élmezõny nagy része is. Simán elfogytak a gumik.

Látom te megint a taktikára próbálod fogni a dolgot, és nem tudod elviselni, hogy csak simán senki sem tudja, hogy mûködik a gumi. Most pl Kimi az elsõk között cserélt kereket, legutóbb meg kicsit késõbb, és mindkétszer a taktikát okoltad azért, hogy lemaradt, nem pedig a szar gumikat.
Nem véletlenül mérgesek az emberek a gumikra, nem véletlen mondta Schumi se azt, amit mondott.
Hogy az utolsó kb 50 kör a 80 körös versenybõl azzal telt, hogy mindenki 1.18 helyett 1.20-as köröket ment, totál szánalmas. Egyszerûen a gumi behatárolja a teljesítményt, pedig mehettek volna gyorsabban is.

szabii98
nekemis, most, hogy gyakorlatilag ha jön az esõ még Vergne is nyerhetett volna, nem sok értelme van kedvencet választani 😄

I met God. She's black

ScarY MAN
ez nagyon jó 😄DDD

...

Erdemes megnezni a futamot vagy csak vonat volt?

http://gaborszantai.co.uk/

kifli
autón kívül valahogy megszûnik, hogy most nekem ki a kedvenc pilótám, és ki az akit "nemszeretek"
RatBaG
ezek hülyék 😄
webber milyen kérdést kapott 😄DDD

Per Aspera Ad Inferi.

Dietrich
nem
12..
istenem...

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

desigo
Koba 😊

b-type
Sato nem fog Indy500-t nyerni soha, nem fér bele az 'arculatba'.
Ennyit ért részemrõl.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Jó hát innen 10-bõl 10 versenyzõ behúzta volna. 😄
Dietrich
na ugye, hogy nem kell elõre innod a medve bõrére, mert lefosod a bokád <#hehe>

Sato hülye volt...3 vagy 4-es kanyarnál kellett volna bepróbálkoznia..Rahalnak még lesz munkája vele :p

kifli
amúgy nem gond, hogy néha-néha beírjátok ide, hogy van ilyen meg olyan futam ami nem f1, de kitárgyalni már a saját topikjukban is lehet.
csúnyán bokalefosós futam volt. Fõleg az eleje meg a vége volt nagyon kemény.
Basszus Sato... majdnem megvolt. Japánként ez nagy lett volna. :-$

Sato bakker 😞 Ez meg volt már!!!
Ezt pont láttam. De most elõre engedte a Ganasikat, azért hogy a végére legyen egy kis izgalom 😛
Ulvar
Tavaly is vezette az Indy-t aztán, 6-7 körrel a vége elõtt ki kellett állnia mert elfogyott az üzemanyag.

És még valamiért nem szabad ilyet mondani mert balszerencsét hoz.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Gyors is, a boxban sem lehet megverni, ebbõl gyõzelem lesz én ezt most meg mondom 😄
Ulvar
Ohhh ez még úgy változhat mint annak a rendje. Indianapolis ilyen, nem tudhatod mi lesz a vége amíg be nem érnek lásd tavalyi indy500 😊.

Most nézem Sato alázza népet 😄
De gáz 😄
Ulvar
OFF:

Barichello vezetett egy kört Indy500-on! Ez laikusnak nem nagy szó, de valójában az!

ON:

FeikG
Ez viccnek is gyenge!!!!!!!!!!!!
300 pacival erõsebb verdával és 2x ekkora nyomatékkal nyert itt 5alkalommal ,na meg 5 mp gyorsabban ment versenykörülmények között..
Ez neki gokart,még így "ezüstös" hajjal is.
Ráadásul pont õ panaszkodik mindig,hogy a gumik gyengék az autóhoz képest és nem lehet vele maximálisat kiautózni...

Master91
Suminak asszem benzin nyomàssal voltak bajok. Ès Grosjeant asszem azè zavartàk el anno mert sokat ütközött....Sumi alà nem erõs a gèp,2 alkalom volt mikor talàn sajàt hibàja miatt ûtközött,akkor az elõtte lèvõ picit tökölt,ès meg zavarta.
Monaco pàlya,nuku elõzès,de akkor is jò futamvolt, szorosan volt a vonatozàs legalább 😄 Kanada jò lesz,sumi top3
Botond
Tankolással taktikázás hiánya ölte meg ezt a verseny helyszínt.
unalmas szar meg sem történt "verseny"..

Tipikus monaco...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Totti5
Ennyi erõvel Sumi alatt is erõs a gép😊

Amúgy SportKulb Indy 500 élõben. Most kezdõdött.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

repvez
Ezt nem csak a mostanira gondoltam, a 6-ból 4en ütközött valakivel ha jól emlékszem
A lényegen nem változtat sokat hibázik és én ezt annak tudom be , hogy rutintalan és tul erös alá a vas .
Ulvar
"mindenkit az elsõ körbe le akar elözni és igy tönkreteszi mások versenyét."

Szerintem ez abszolút nem igaz. Rossz rajtot vett aztán Alonsoval ütközött ami megdobta balra és Sumi kerekéhez ért ami eldobta végleg...ennyi, versenybaleset.

Arról nem is beszélve hogy Grosjean volt már Renault versenyzõ 2009-ben teljesített 7 futamot.

Valamint Hamilton meg kapásból Top csapatba került, voltak hibái de ne feledjük hogy majdnem bajnok lett abban az évben.

repvez
Grojeannal jó lenne ha elbeszélgetnének, mert az az érzésem, hogy egy tehetséges pilóta, de tul hamar kapott maga alá egy gyors autót és mindenkit az elsõ körbe le akar elözni és igy tönkreteszi mások versenyét.
A legtöbb most befutott pilóta mind kiscsapatoknál beleszokott a versenyek menetébe és ugy kerültek az élmezönyhöz.
Ez hiányzik Gojeannál.
Egy kicsit higgattabb tactikusabb versenyzéssel többre vinné, neki most a pontszerzés is sokat jelentene, nem kell mindig a podiumért hajtani, lesz még rá ideje.
a.carkey
Miután kitalálták ezek a majmok, hogy az esõig ki kell bírnia, így visszavett, aztán nem is esett.<#idiota>

A medve nem játék.

+ 1 abszolút igazad van, valszeg massa ügyben is.

Hehe befelé meg nem akart lenni, gondolom mindenki értette. :-D

a.carkey
Az a baj, hogy ezen az elcseszett hercegi családon is látszik, hogy unják, mint a szart. Ráadásul a pálya nagyon menõ, de legyen itt a buli ha vége, de a versenyt inkább dobják. Komolyan, az idõmérõn is folyamatosan elqurták egyesek idejét, majd versenyen igazából végigvonatozták az egészet. DRS zóna, mintha nem is lenne, a jelenlegi helyzetben ez így totál versenyképtelen szar. Pedig szeretem, nagyon menõ pálya, de annyira együtt a mezõny, hogy amikor még nem volt ennyire együtt se volt rajta értelmes verseny.

A korábbiakhoz képest annyi a változás, hogy nem keverik le a himnuszokat idõ elõtt ...

A medve nem játék.

Dietrich
eddig 1/1