• Master91
    Michael Schumacher: „Miután én meglehetősen korán defektet kaptam, nem tudtam pontosan, mitől volt ez: egy autó jött-e nekem, vagy egy törmelékre mentem rá. Tény, hogy ezt követően azt gondoltam, ma sem lesz részem érdekes versenyben, de aztán teljesen másként alakult. Az ilyen helyzetet a hosszú évek során mindig úgy próbáltam kezelni, hogy mindig előre néztem, mert mindig van lehetőség, mindig van még kiút. És hogy végül így zártuk a versenyt, úgy vélem egy kis vigaszt jelentett a csapatunk számára. Végül megtartottuk a konstruktőri helyezésünket, így elégedettek lehetünk.”

. „Már mondtam pár szót a rajtra menet is a nemzetközi publikumnak, de most a német közönségnek is megteszem, akik az évek során kísértek és velem együtt izgultak, szenvedtek, és nagyon sok szép pillanatot éltek át velem. Ezt szeretném megköszönni nekik. Ezek számomra is szép emlékek voltak, nagyon sok érzelmet és motivációt kaptam a rajongóktól, a közönségtől. Hihetetlenül szép évek voltak. Ezután egy leszek azok közül, aki továbbra is nyomon követik a sportot, a tévé előtt egy leszek közülük, és szurkolok majd."