FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Master91
Nem hallgatok bele, de melyik csapatot zárták ki?
Carlos
MErt valakit érdekelhet.
Én a végighalgattam. Voltak benne érdekes dolgok. (régi korok forma 1-e, stb)

p.s.: Engem meg a meztelen horner nem érdekel, szóval ez van...

Þór vígi þessi rúnar

ilyen parasztokat, akiket kurvára nem érdekel az F1, és annyiból áll a "mûsor" hogy fikázzanak, miért kell belinkelni..?

Ezt 2.43 ig bírtam..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Persze mert a három shevi jóval gyorsabb mint a mezõny.
A BMW, ford, seat hármas egy külön kategória.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

a.carkey
Erre nem írok semmit. Aki nem érti, az nem érti ...

A medve nem játék.

a.carkey
Bezzeg, ha tevefutam lenne! 😄

A medve nem játék.

Carlos
"Most volt a WTCC futam Marakesh-ben, ott is aszonták na, ott lehetetlen elõzni. Hát a lófaszt. A 3 chevrolette a második futamon úgy ment át a mezõnyön, mint libán a fos." <#idiota>

Þór vígi þessi rúnar

Carlos

Þór vígi þessi rúnar

szabii98
aztaku... 😄DD

I met God. She's black

Barrichellonak micsoda szõke hajkoronája volt😄😄

Horner SASADASADASS

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Dietrich
Én mondtam de ha már idézel akkor pontosan!
hátsó vacak megvéd az elrepüléstõl és majd az F1-ben is bevezetik, mert olyan jó cucc. Hát az max dísznek jó, mert hogy semmit nem véd, az biztos.

a kerékvédõ HA BEVÁLIK akkor a F1 is bevezeti...nem írtam, hogy olyan jó cucc max. azt hogy ronda.

azért a kettõ nem ugyanaz, nem?

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
Mi ezt anno élõbe hallottuk mikor volt a hivatalos champcar oldalon közvetítés az edzésekrõl is és beadták Wilson rádiózását..tehát az infó át lett csak adva. 😊
Egyébként konkrétan Torontó utcáin volt ez még a champcar-ban mikor a F1-bõl elment, és az elsõ szabadedzésen mondta, hogy baromira rázza az út a kormányt nem ehhez van szokva.
Erre volt a válasz: üdv a champcarban 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
Ez így van.
Már csak egy kérdés maradt..miért tört le?
@paultracy3
I just walked in from outside and saw Marcos car flying thru the air , I guess that problem is not fixed ...

Dietrich
Mi a problémád velük? Autóversenyzõ familia..mint az Al Unser vagy a Rahal Foyt vagy a Bettenhausen..ja hogy ezek a nevek nem mondanak neked semmit? 😊

Totti5
<#felkialtas> nyugi van

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

most látom h vótmá 😄 nem baj 😄

Ulvar
??? De igazam van 😊. Még ha a maga bunkó paraszt módon mondod akkor is az van 😊. És ha már befejezted a személyeskedést mehetsz a nyugdíjas otthonba 😊.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

mflex
Ahhoz képest, hogy egyedül szartad ki a szádon azt a sok baromságot, nem valami sokan álltak melléd, ergo te nagyon messze voltál attól, hogy igazad lenne, de mivel olyan buta és korlátolt vagy, ezért nyugodtan folytasd az agyament baromságod, sokat nem nyom a latba senkinél, fõleg nálam nem te agyvelõ gyulladás. 😄

Én csak kijavítom az embereket

Na B+! Neked, ehhez elõször is ész kellene, de az nincs, tehát ez az év vicce kijelentés volt. A helyesírásodat javítsd ki inkább, aztán utána ugass, de csak otthon! <#wave>

What about the forests?

passatgt
meg ha jól látom épp oltják a tüzet, a kezében is egy flakon van, locsolja rá a vizet<#idiota>

Az F1 megrendezését az ott élõ elnyomásban tartott többség kb. arconköpésként élheti meg , túlmutatnak ezek az indulatok a borigassunk és gyûjtogassunk kocsikat mert úgysincs jobb dolgunk attítûdön ami itthon zajlott éveken keresztül a közelmúltban.
meanwhile in Bahrain;O

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Stephen Baldwin is van, tehát 5-en😄

😄😄 lol

Alec, Adam, Daniel, William asszem õk négyen vannak😄

passatgt
nem lesz itt semi extra, azért mert néhány agyhalott keresi a balhét, a nézettség meg baromi magas lesz cserébe

Ulvar
Én valahogy nem tudok ezen nevetni :S 😞.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

passatgt
😄

tmp

vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó

a.carkey
Azért ez LOL. Átvették a VB gyõztes Brawnt, aki a Hondát karolta fel. 😄

A medve nem játék.

pedobear
A Mercedes motorsport osztályának a vezetõje, Norbert Haug szerint õk a nagy csapatokhoz képest egy sokkal kisebb költségvetésbõl az eredeti tervekhez képest feleannyi idõ alatt jutottak el a futamgyõzelemhez, amivel a reményei szerint az idei szezonban sikerült betörniük a top csapatok közzé.

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

RatBaG
mondom én, tök üres lesz a pálya, de lassan már látni se fogjuk...

Per Aspera Ad Inferi.

a.carkey
Ezek az Andrettik olyanok, mint a Baldwinok? Azokból van 54325, és mindegyik színész, az Andrettik meg a kormányt tekergetik veszettük ... 😄

A medve nem játék.

rohadjál meg pedo😄😄

pedobear

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

Túl sok a pénz, a szponzorok az összes futamra megvették a kasztnit, bernie-nek valag pénze bánná, jean todt meg dísz az FIA sátrában.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Ha megnézed a lassítást, jól látszik, hogy elõször letörik a hátsó cucc, azután ér oda a kerék, és elrepül az autó. Nem kapta telibe a hátsó kereket, de nem is az oldalát kapta el. Ha a cucc érne bármit is ebbõl csak egy kis koccanás lett volna.
Totti5
Az volt a gond, hogy oldalról kapta el. Ennek a lényege fõleg az hogy ha oválon hátúról nem tudja valaki elkerülni az ütközést akkor ne repüljön át a másikon.

Carlos
látványos. És télleg szart se ér az a darab mûanyag ott a kerék mögött.

Þór vígi þessi rúnar

Nálam sem 😄 akkor itt van újra:
Carlos
nálam nem jelenik meg a videó.

Þór vígi þessi rúnar

Meg volt egy nagy bukta is:

Nem is tudom ki mondta itt ,hogy az a hátsó vacak megvéd az elrepüléstõl és majd az F1-ben is bevezetik, mert olyan jó cucc. Hát az max dísznek jó, mert hogy semmit nem véd, az biztos.
Totti5
Tegnap is volt Indycar.

Barichello 9. lett, mert a végén ki kellett jönnie tankolni, nomeg az utolsó kanyarokban a befutónál szépen beparkoltak ( kiforgatták egymást ) 4en így a levezetõ kört teljesítõ gyõztes sem tudott visszamenni a boxba😊)) lol volt, viszont addig Bari ott volt a 3.4. hely körül. Jól megy neki. Még egy kicsit belerázódik és akár egy dobogó is összejöhet majd.

Kommentátor mesélt ilyet, hogy Wilson? amikor jött az Indycarba mondta rádión, hogy annyira ráz ( huplis közúti pálya ), hogy nem lát. A mérnök erre: Üdvözlünk az Indycarban 😊))

Master91
mcmoha
En is igy tudom. Az a kacskaringos vvonal egy hatar szar volt a multkor.😊

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Carlos
Bahrein nem várja az F1-et. Börni akarja csak.

Þór vígi þessi rúnar

SitatiS
Jól tudom,hogy Bahrein a régi vonalvezetéssel várja az F1 mezõnyét?

Let the good times roll.