FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én a végighalgattam. Voltak benne érdekes dolgok. (régi korok forma 1-e, stb)
p.s.: Engem meg a meztelen horner nem érdekel, szóval ez van...
Þór vígi þessi rúnar
Ezt 2.43 ig bírtam..
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
A BMW, ford, seat hármas egy külön kategória.
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Þór vígi þessi rúnar
Þór vígi þessi rúnar
Horner SASADASADASS
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
hátsó vacak megvéd az elrepüléstõl és majd az F1-ben is bevezetik, mert olyan jó cucc. Hát az max dísznek jó, mert hogy semmit nem véd, az biztos.
a kerékvédõ HA BEVÁLIK akkor a F1 is bevezeti...nem írtam, hogy olyan jó cucc max. azt hogy ronda.
azért a kettõ nem ugyanaz, nem?
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Egyébként konkrétan Torontó utcáin volt ez még a champcar-ban mikor a F1-bõl elment, és az elsõ szabadedzésen mondta, hogy baromira rázza az út a kormányt nem ehhez van szokva.
Erre volt a válasz: üdv a champcarban 😊
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Már csak egy kérdés maradt..miért tört le?
@paultracy3
I just walked in from outside and saw Marcos car flying thru the air , I guess that problem is not fixed ...
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Én csak kijavítom az embereket
Na B+! Neked, ehhez elõször is ész kellene, de az nincs, tehát ez az év vicce kijelentés volt. A helyesírásodat javítsd ki inkább, aztán utána ugass, de csak otthon! <#wave>#wave>
What about the forests?
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Alec, Adam, Daniel, William asszem õk négyen vannak😄
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
A medve nem játék.
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Nem is tudom ki mondta itt ,hogy az a hátsó vacak megvéd az elrepüléstõl és majd az F1-ben is bevezetik, mert olyan jó cucc. Hát az max dísznek jó, mert hogy semmit nem véd, az biztos.
Barichello 9. lett, mert a végén ki kellett jönnie tankolni, nomeg az utolsó kanyarokban a befutónál szépen beparkoltak ( kiforgatták egymást ) 4en így a levezetõ kört teljesítõ gyõztes sem tudott visszamenni a boxba😊)) lol volt, viszont addig Bari ott volt a 3.4. hely körül. Jól megy neki. Még egy kicsit belerázódik és akár egy dobogó is összejöhet majd.
Kommentátor mesélt ilyet, hogy Wilson? amikor jött az Indycarba mondta rádión, hogy annyira ráz ( huplis közúti pálya ), hogy nem lát. A mérnök erre: Üdvözlünk az Indycarban 😊))
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"