FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
<#felkialtas> nyugi van

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

most látom h vótmá :D nem baj :D

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Ulvar
??? De igazam van :). Még ha a maga bunkó paraszt módon mondod akkor is az van :). És ha már befejezted a személyeskedést mehetsz a nyugdíjas otthonba :).

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

mflex
Ahhoz képest, hogy egyedül szartad ki a szádon azt a sok baromságot, nem valami sokan álltak melléd, ergo te nagyon messze voltál attól, hogy igazad lenne, de mivel olyan buta és korlátolt vagy, ezért nyugodtan folytasd az agyament baromságod, sokat nem nyom a latba senkinél, fõleg nálam nem te agyvelõ gyulladás. :D

Én csak kijavítom az embereket

Na B+! Neked, ehhez elõször is ész kellene, de az nincs, tehát ez az év vicce kijelentés volt. A helyesírásodat javítsd ki inkább, aztán utána ugass, de csak otthon! <#wave>

What about the forests?

passatgt
meg ha jól látom épp oltják a tüzet, a kezében is egy flakon van, locsolja rá a vizet<#idiota>

Az F1 megrendezését az ott élõ elnyomásban tartott többség kb. arconköpésként élheti meg , túlmutatnak ezek az indulatok a borigassunk és gyûjtogassunk kocsikat mert úgysincs jobb dolgunk attítûdön ami itthon zajlott éveken keresztül a közelmúltban.
meanwhile in Bahrain;O

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Stephen Baldwin is van, tehát 5-en:D

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

:D:D lol

Alec, Adam, Daniel, William asszem õk négyen vannak:D

passatgt
nem lesz itt semi extra, azért mert néhány agyhalott keresi a balhét, a nézettség meg baromi magas lesz cserébe

Ulvar
Én valahogy nem tudok ezen nevetni :S :(.

passatgt
:D

tmp

vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó

a.carkey
Azért ez LOL. Átvették a VB gyõztes Brawnt, aki a Hondát karolta fel. :D

A medve nem játék.

pedobear
A Mercedes motorsport osztályának a vezetõje, Norbert Haug szerint õk a nagy csapatokhoz képest egy sokkal kisebb költségvetésbõl az eredeti tervekhez képest feleannyi idõ alatt jutottak el a futamgyõzelemhez, amivel a reményei szerint az idei szezonban sikerült betörniük a top csapatok közzé.

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

RatBaG
mondom én, tök üres lesz a pálya, de lassan már látni se fogjuk...

Per Aspera Ad Inferi.

a.carkey
Ezek az Andrettik olyanok, mint a Baldwinok? Azokból van 54325, és mindegyik színész, az Andrettik meg a kormányt tekergetik veszettük ... :D

A medve nem játék.

rohadjál meg pedo:D:D

pedobear

Túl sok a pénz, a szponzorok az összes futamra megvették a kasztnit, bernie-nek valag pénze bánná, jean todt meg dísz az FIA sátrában.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Ha megnézed a lassítást, jól látszik, hogy elõször letörik a hátsó cucc, azután ér oda a kerék, és elrepül az autó. Nem kapta telibe a hátsó kereket, de nem is az oldalát kapta el. Ha a cucc érne bármit is ebbõl csak egy kis koccanás lett volna.
Totti5
Az volt a gond, hogy oldalról kapta el. Ennek a lényege fõleg az hogy ha oválon hátúról nem tudja valaki elkerülni az ütközést akkor ne repüljön át a másikon.

Carlos
látványos. És télleg szart se ér az a darab mûanyag ott a kerék mögött.

Þór vígi þessi rúnar

Nálam sem :D akkor itt van újra:
http://www.youtube.com/v/jCBvDvm-g5s&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
Carlos
nálam nem jelenik meg a videó.

Þór vígi þessi rúnar

Meg volt egy nagy bukta is:
http://www.youtube.com/watch?v=jCBvDvm-g5s

Nem is tudom ki mondta itt ,hogy az a hátsó vacak megvéd az elrepüléstõl és majd az F1-ben is bevezetik, mert olyan jó cucc. Hát az max dísznek jó, mert hogy semmit nem véd, az biztos.
Totti5
Tegnap is volt Indycar.

Barichello 9. lett, mert a végén ki kellett jönnie tankolni, nomeg az utolsó kanyarokban a befutónál szépen beparkoltak ( kiforgatták egymást ) 4en így a levezetõ kört teljesítõ gyõztes sem tudott visszamenni a boxba:))) lol volt, viszont addig Bari ott volt a 3.4. hely körül. Jól megy neki. Még egy kicsit belerázódik és akár egy dobogó is összejöhet majd.

Kommentátor mesélt ilyet, hogy Wilson? amikor jött az Indycarba mondta rádión, hogy annyira ráz ( huplis közúti pálya ), hogy nem lát. A mérnök erre: Üdvözlünk az Indycarban :)))

Master91
http://www.youtube.com/v/poB5NXlz0ug&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
mcmoha
En is igy tudom. Az a kacskaringos vvonal egy hatar szar volt a multkor.:)

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Carlos
Bahrein nem várja az F1-et. Börni akarja csak.

Þór vígi þessi rúnar

SitatiS
Jól tudom,hogy Bahrein a régi vonalvezetéssel várja az F1 mezõnyét?

Let the good times roll.

Master91
pedobear
Esélyek, szorzók - katt a képre!

Ulvar
Pilóta összetett pontok TOP 3:

1. Lewis Hamilton 45
2. Jenson Button 43
3. Fernando Alonso 37

Csapat összetett pontok TOP 3:

1. McLaren-Mercedes 88
2. Red Bull Racing-Renault 64
3. Ferrari 37

A Ferrarinak 1 versenyzõje van csak? :OOOO xDDDDD

pedobear
A háromszoros osztrák világbajnok, Niki Lauda szerint a Red Bull csapat fennállása egyik legnagyobb krízisét éli, és egyenlõre nem igen látszik a csapat számára a megoldás.

Nem nézte a forma1- et ez a mezei az tuti. Alonso - massa eset is, schumi, vagy amikor perez lecsúszott az ideális ívröl elsõre észre sem vette, majd miután Wéber lekommentálta, hogy hibázott, azután közölte, hogy elengedte perez vettelt.

De nekem még mindig jobb mint collner, õ alaphibákat vétett, érdekes, hogy pl. senki nem szólt neki, hogy nincs olyan, hogy "ferrarisok" redbullosok" vagy mondjuk "tororosszosok" helyette vannak ferrari szerelõk vagy csapat. Az RTL-en a másik idióta a stúdióban ülõ Gyulai nagyarc Balázs. Neki a szókincse leginkább a 'kvázi' vagy az 'adott esetben '-bõl áll. Rohadt fárasztó volt mindkettõ épp ezért én a német kommentárt hallgattam /néztem, õk legalább profik voltak. Most még hallgatom mezeit, bár tényleg fárasztó a sok hiba, de ha nem változik akkor megyek vissza a német RTL-re. Sajnálnám, mert a kép az m1-en baromi szép.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Mersant
WTCC-ben is ugyan ugy hibaztak, ott is tobbszor kevertek a pilotakat, szoval errol ennyit...de ez igy van kulfoldi adokon is, ott is tevednek neha, ez boven belefer. aki emiatt haborog az nem normalis.

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

pedobear

pedobear

Peppus
Szerintem igenis beleéléssel közvetítsen valaki egy futamot. Úgy az izgalmas hiszen én is ordítanék, ha valami nagyon izgalmas esemény történne. Palik amikor még normális volt nagyon szerettem, mert tényleg úgy közvetített, ahogy kellett. Csak utána nagyon elszállt magától és a Gyulás idõszakban már elviselhetetlenné vált.
Ez a Mezei katasztrófa, mert csak betanulta a mondanivalót és csak azt hadarja bármi is történik, ráadásul rengeteg hibával.
Gyula sem volt az igazi a herélt hangjával és szintén nem tudta átéléssel közvetíteni a futamokat, de ennél fényévekkel jobb volt sajnos.

nem tudom mi van azzal én is ordítanék, ha ordenáré baleset történne a pályán h spanoljam a nézõket:D

Horty Gábor is a huszadosztályú argentín meccset is végigordítja:D

Ulvar
Mert ezt várják el a nézõk, Paliknak köszönhetõen...megszokták ezt...szomorú...

desigo
Komoly megbeszélések vannak az M1-es közvetítések elõtt.
Nyilván ha jön hozzájuk a sok kritika a nézõktõl akkor megpróbálnak változtatni.
Pár futam ment még csak le lehet még javulás.
Engem a hibák kevésbé zavarnak mert kijavítgatják egymást de az,hogy ha valami esemény van miért kell ordibálni azt nem tudom megérteni...
Firerock
Tényleg borzalmas volt amit mondasz,katasztrófa ez a Mezei!
De amikor ez az eset volt akkor Wéber mondta hogy Massát az utolsó bejutóhoz mérik!:)

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Botond
Nekem a kedvencem az idõmérõn volt, amikor Alonsot az elsõ idõhöz, Massát meg a 17. idõhöz nézték, és nem emlékszem mennyi volt már a szektoridõ, de mondjuk 24 másodperc Alonso, ami 1 tizeddel lassabb mint az elsõ idõ, rá 10 másodpercre kiírják, hogy Masse 25 másodperc, ami 0,5 másodperccel gyorsabb, mint a 17. idõ, és akkor ott örömködtek, hogy Massa gyors, illetve pityeregtek, hogy Alonso lassú, és ezt végig a körön, ahogy mentek párhuzamosan, és a végén komolyan meglepõdtek, hogy jé, mégis Alonso a gyorsabb.

Nem az a baj, hogy sose közvetítettek ilyet, az a baj, hogy sose láttak ilyet még, azt se tudják mi micsoda. Mintha vki úgy közvetítene kosárlabdát, hogy nem tudja a szabályokat, de ezek még arra is alkalmatlanok, hogy hiba nélkül felolvassák, ami a képernyõre ki van írva nekünk is.
Jeffjohnson
Szerintem mûsorvezetõ váltás nem lesz a retekklubbon se volt pedig mennyien szidták...

Abban biztos lehetsz.
Mármint , hogy az olimpiai közvetítés tevékeny résztvevõre lesz.