• Jakuza001
    Ugy orulok, hogy annyira szemellenzos vagy, hogy meg az egyertelmut is beakarod magyarazni, hogy ugy tortent ahogy "te" gondolod.

Az a baj, hogy ezt nem en irtam a cikket es mily meglepo, meg csak meg se kozelitti azt a marhasagot, amit teitt probalsz magyarazni.

Tehat most te inkabb bemeseled, hogy en bebizonyitottam neked, hogy neked van igazad (rohogok is az ilyen csolatason), mikozben az angol szoveg azt tartalmazzza, hogy Alonso volt elonyosebb helyzetben es Raikonnen tulzott optimizmussal probalta megelozni ot a palya kulso szelen, mikozben Alonsonak nem volt helye sem kivul es belul sem, mivel Button meg a belso oldalon volt.

Raikonnen hatra sorolt valoszinuleg mar tul keson (mivel tudjuk hogy keson volt igy nem csak valoszinuleg) es az elso szarnyaval kiszurta Alonso jobb hatso kereket.

Hat te ebbol kiszurted, hogy Alonso a hibas, mikozben meg a kepekkel is alaatamasztottak a helyzetet es egyertelmuen leirtak hogy ki volt elonyosebb helyzetben, ami ilyen esetben egyertelmusittik, ha nincs tiszta elozesi helyzet, akkor a hatranyban levo auto aki nem foglalta el az elozesi poziciot, teruletet kell hagyni.

Gratulalok a szuklatokorusegednek, hogy az egyertelmuen leirt szavakat beakarod allitani, mintha Alonso lett volna a hibas.

Raadasul en nem a sajat igazamat szajkozom, mint te, "hogy nekem van igazam,mert en mondtam" hanem egy teljesen kivulallo cikket ideztem, ami szakmai szemmel ellemezte az esetet.

Raikonnen itt hibas volt de fellehet fogni mint szokvanyos versenybalesetet, mert szvsz belefer, de hogy Alonsora fogni, hogy o volt a hibas, szimpla szakmai dilettantizmusra vall.