FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
az se gyenge, hogy 27 éves kora óta dolgozik a csapatnak. Megbecsült tag, tehát a csapatfõnöki pozíciót is abszolút megérdemli
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
azért kiváncsi lennék,hogy amikor a gyerekek megkérdezik tõle,hogy a"nya mi volt ma a melóban,arra mit mond" 😄DDD "áhh semmi,összeraktuk a többszázmillió forintos váltót,kis laza telemetria,ez az amaz,tudjátok,a szokásos" ASD:ASADSG:SAASDG
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Persze perezzel sincs gond, jó srác.
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Bakkerman: ez volt az eredeti neve, csak átiratta, hogy könnyebben érvényesüljön. :-D
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Azt hittem perez managere vagy valami mexikói multi küldtem, hogy figyelje a pénzmozgást csapaton belül. :-)
ha így lesz sok sikert neki!
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
"Red Bull owner Dietrich Mateschitz then purchased the facility. In 2008, the company began the nearly $100 million renovation project, adding two hotels, a country club, a go-kart track and an off-road area. The main circuit retains its previous layout, at least for now."
Kicsit drága lenne mezõnek...
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
„Már korábban is elmondtam, hogy nem fogok hetvenévesen is a boxutca falánál ülni – jelentette ki Peter Sauber. – Biztos vagyok abban, hogy az utódom Monisha Kaltenborn lesz, hogy mikor, az még kérdéses.”
„Monisha tizenhárom éve van a csapatnál, és mindig vezetõ pozíciót töltött be. Biztos vagyok abban, hogy remekül fogja végezni a dolgát.”
Monisha Kaltenborn jelenleg vezérigazgatói szerepet tölt be a svájci istállónál. A 41 éves hölgy Ausztriában szerzett jogi diplomát, és 1998 óta dolgozik a Saubernél.
Én F1 Brno-ban látnák szívesen, vagy A1 ring, ami egyszerû mint a bot, de jó, viszont ott szerintem már sosem lesz... kb benõhette már a gaz:I , de ami még hiányzik az Magny-Cours.
"Formula One’s last turbo era ended in 1988, a season dominated by the 1.5 litre V6 Honda-powered McLaren’s of Alain Prost and Ayrton Senna"
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
elsõ kanyarba bedrfteltettem a celicát és nitróval kihoztam a csúszásból, 450 el mentem és ugrattam egyet.
f1 es kocsival is fasza lehet
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
"Reméljük az FIA lefújja"
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN