FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pedobear
Idén is kimarad egy verseny? Baaáxxxaakk meeggE!

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Dietrich

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

pedobear
Ez váltót szerintem nem rak össze.

hihi😄

az se gyenge, hogy 27 éves kora óta dolgozik a csapatnak. Megbecsült tag, tehát a csapatfõnöki pozíciót is abszolút megérdemli

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

bakkerman
They have two children and live close to the Sauber factory in Switzerland.

azért kiváncsi lennék,hogy amikor a gyerekek megkérdezik tõle,hogy a"nya mi volt ma a melóban,arra mit mond" 😄DDD "áhh semmi,összeraktuk a többszázmillió forintos váltót,kis laza telemetria,ez az amaz,tudjátok,a szokásos" ASD:ASADSG:SAASDG

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Totti5

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Totti5
Meglátjuk. Egyenlõre Perez árnyékában van... különösebben én semmit sem láttam tõle idén amire emlékeznék, képernyõn is alig volt.

Kobayashi interjút olvastam valahol, és mondta a srác, hogy neki egyre nehezebb, kellene a háttér, de amióta Japánban már csak a fizetõs tévé adja az f1 - et, azóta nehéz szponzort találni, tekerhet õ a pályán, reménytelen.
Persze perezzel sincs gond, jó srác.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Sõt Sauber úr szvsz a legkorrektebb ember a boxutcában, de tény perezzel jött a sok texmex vagy mextex esetleg maxmex cég is... ami megy is tovább ha perez megy a ferkához.

Bakkerman: ez volt az eredeti neve, csak átiratta, hogy könnyebben érvényesüljön. :-D

bakkerman
hát nem,de Perez koma beleszólhat ott a dolgokba,TelMex pl.

V43 1105
Azé a Sauber se egy VIII.kerben verbuválódott csapat 😄

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

bakkerman
én meglepõdtem a nevén,azt hittem valami Rosalinda Jimenez lesz a neve,ilyen fejjel

Hmm én ezt a nõt perezzel hoztam összefüggésbe, mert olyan mexikói feje van.
Azt hittem perez managere vagy valami mexikói multi küldtem, hogy figyelje a pénzmozgást csapaton belül. :-)

Laguna Seca kimaradt. Én ott néznék f1-et. Necces, hogy a lejtõs s kanyart, hogy lehetne abszolválni (palik után szabadon), de tuti jó verseny lenne.

Totti5
Jah, nem olvastam el a wikit meg egy darab cikket nem láttam errõl.

ha így lesz sok sikert neki!

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

akkoriban nem volt kormányom...nem mindenkinek telik rá<#puszi>

V43 1105
Te nagyon nem vagy képben .. Red Bull Ring - Wikipédia

😄DD

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Nohab
Az A1 ringre értetted, hogy benõtte a gaz?

"Red Bull owner Dietrich Mateschitz then purchased the facility. In 2008, the company began the nearly $100 million renovation project, adding two hotels, a country club, a go-kart track and an off-road area. The main circuit retains its previous layout, at least for now."

Kicsit drága lenne mezõnek...
nearo

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Történelmet írhat a Sauber-csapat: Peter Sauber helyét Monisha Kaltenborn veheti át az istállónál, s így az elsõ nõi csapatfõnök lehet a Formula–1 történetében – ezt maga a jelenlegi csapatvezetõ jelentette ki.

„Már korábban is elmondtam, hogy nem fogok hetvenévesen is a boxutca falánál ülni – jelentette ki Peter Sauber. – Biztos vagyok abban, hogy az utódom Monisha Kaltenborn lesz, hogy mikor, az még kérdéses.”

„Monisha tizenhárom éve van a csapatnál, és mindig vezetõ pozíciót töltött be. Biztos vagyok abban, hogy remekül fogja végezni a dolgát.”

Monisha Kaltenborn jelenleg vezérigazgatói szerepet tölt be a svájci istállónál. A 41 éves hölgy Ausztriában szerzett jogi diplomát, és 1998 óta dolgozik a Saubernél.

Totti5
Sumi másodpercel gyorsabb volt mindenkinél és kikerülte õket😊 jó verseny volt, de tartom magamat ahhoz hogy szûk, gyors és vonatpálya. Alig van olyan kanyar ahova be lehet esni, ha nem vagy gyorsabb sokkal, mert "simán" le lehet védeni az íveket.

Én F1 Brno-ban látnák szívesen, vagy A1 ring, ami egyszerû mint a bot, de jó, viszont ott szerintem már sosem lesz... kb benõhette már a gaz:I , de ami még hiányzik az Magny-Cours.

Totti5
2014

"Formula One’s last turbo era ended in 1988, a season dominated by the 1.5 litre V6 Honda-powered McLaren’s of Alain Prost and Ayrton Senna"

Pluskast
Nem baj, majd most jönnek az 1.6-os turbók. A saját kocsimban nagyobb motor van mint ami ezekben lesz jövõre.....

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

pedobear
billentyûzeten ?? lol

bakkerman
kimi for pres 😄

Master91
Heidfeld Nürburgringen:
Master91
NOT BAD ( bár Kimié inkább poker face xD )
Ulvar

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Ulvar
Áhhh ezek a V10-sek....istenem....de rohadtul hiányoznak :'( :'( :'(...

passatgt

azért voltak ott gyönyörû akciók, a 2000-es, 2003-as, 2005-ös, 2006-os futamok kifejezetten jók voltak

Ulvar
Át lett alakítva, lett benne egy rohadt nagy egyenes.

Lehetne itt is menni nyugodtan.

Totti5
Imola vonatozós pálya, nagyon szûk, sok kanyarral és viszonylag gyors... játszani jó rajta, versenyt nézni nem nagyon.

anno az F1 challenge-el billentyûzeten mentem 1:04-et az A1 ringen, Imolában is minél rövidebbet fékeztem és szinte megközelíteni alig tudták az 1:19-1:20-as idõmet XDDD

csak legyen benne kers meg drs h realisztikus legyen mint az f1 2012 codmasters
jaja nekem i fekszik a stílusomra az ilyen gyors pályák.
elsõ kanyarba bedrfteltettem a celicát és nitróval kihoztam a csúszásból, 450 el mentem és ugrattam egyet.
f1 es kocsival is fasza lehet
Imola és A1 ring nagyon menõk😄 fekszik mindkét pálya a stílusomhoz

szabii98
énis😊

I met God. She's black

Master91
Úúúú, F1 Challengbe imádtam azt a pályát!
A1 ring rulez!!!!

Ulvar
Persze, egy Ferrari teszt pályán.... hogyne...

Totti5
Az egy TESZT pálya. Egy kör nincs egy perc sem.

Firerock
Esetleg még Fiorano jöhetne szóba!

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

szabii98
<#eljen><#eljen>

a Red Bull Ring tényleg jó pálya 😄 😊

I met God. She's black

zzeN
Az szép<#idiota>

"Reméljük az FIA lefújja"

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN