Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Szerintem jól járt a McLaren Perezzel. Pont azért amiért írtad: fiatal és van támogatója. Ne feledd, hogy a McLaren is motort kell majd vásároljon és Perez tehetséges és most lecsaptak rá még a Ferrari előtt, mert lehet Massa jövőre tényleg ment volna és jött volna a helyébe Perez.
Még egy pozitívum a csapat szempontjából, hogy Perez és Button vezetési stílusa hasonló, ezért könnyebb elvinni az autó fejlesztését egy bizonyos irányba. Láttuk idén is, hogy voltak fejlesztések amik Buttonnek kedveztek, aztán amik Hamiltonnak, most év végére meg nagyjából belőtték az autót a két pilóta közé (talán még mindíg inkább Hamilton irányába) csak ugye most előjöttek a megbízhatósági problémák.
Szerintem Raikkönen és Perez is jó választás lett volna.
Nálam is Raikkönen az év pilótája. Eddig minden versenyt befejezett és csak 1 versenyen nem szerzett pontot, ráadásul ahogy előttem is írtátok, nem a legjobb autóval. Lehet hogy 1 körön nem a leggyorsabb, de a versenytempója példamutató. Respekt neki.