FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

1080i-ben adja, ami végülis fullHD csak nem progresszív letapogatású, hanem interlaced. Magyarul: megvan a fullHD csak nem egyben rakja ki hanem váltott sorosan.
M1-RTL fight-hoz csak annyit, hogy végre fasza 16:9 plusz HD. Ennyi :-)
RTL még 5 év múlva is csak max. szélesvásznúban adná, miközben a f1 szeretõ emberek többsége már rég lapostévét használ.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Kezdjük ott a 94-es eset is vitás és nem egyértelmûen eldöntött, hogy õ a hibás. Ha mondjuk már világbajnok lett volna ezen nem is vitáznának, mert versenybaleset volt, csak éppen egyenlõ pontszámmal álltak...94-ben akkor ugyanúgy elvették volna a pontjait, mint 3 évvel késõbb.

97-esre mondtam azt teljesen, hogy ott õ volt a hibás, nem is volt vitatéma mindenki látta és el is vették a pontjait. EKKOR kezdtem el nézni körülbelül az egészet és a korábbi forrû fejû éveit nem igen láttam tudom, hogy Sennával is majdnem összeverekedtek egy ütközés után, meg most betetted a mutogatását is, érdekes mód miután elkezdtem nézni a legsportszerûbb pilóták egyike volt, aki Hakkinent megnevezte a legnagyobb ellenfelének hisz éveken át nagyot küzdöttek (2000-es spai elõzés után nyilatkozta ezt), aztán pl nem is egy alkalom volt mikor valakit felvett és bevitt a box utcába, sosem sunyiskodott mindig vigyorgott és gratulált az ellenfeleinek, sõt a mai pilótákkal ellentétben õ még a 3. helyeknek is tudott örülni. Ha ez szted színészet volt sajnálom...

Túlzottan erre a 2 esetre (amibõl 1 volt bizonyított) vetíted rá azt, hogy õ valójában mennyire is sportszerûtlen és mennyire nem tisztelt senkit se. Azt gondolod, hogy "mindenki" dícséri holott hozzád hasonlók nem látják az igazságot és szidják olyan helyzetekben, amikben bizonyítottan nem is volt hibás...És akkor még olyanokat is felhozol, ami már kényszerképzet kategória (2004-es monacói eset igen). Az pedig különösen nagy baromság, hogy belevetíted a sportszerûtlenséget a vb-t eldöntõ helyzetekre holott pl nemcsak az utolsó kanyarok, hanem a teljes szezon lényeges így nem is fogok neked erre válaszolni, mert ez így igazságtalan tudod.

Mondanék neveket pl. Hamilton, Alonso, Vettel, Webber vagy akár Massa akiknek bõven volt sportszerûtlen húzása azt most éppen az élet hozta úgy, hogy nem a vb-t eldöntõ pillanatokban tett keresztbe egyik a másiknak. Egyébként Alonso keresztbe tett Hamiltonnak pl 2007 Hungaroringi edzésen és mindketten a vb címért mentek ez egy példa kapásból, a szezon során õk ketten többször is leszorítosdit játszottak ott van pl Massa, aki megpróbálta Alonsot megkoccolni a 2007-es Nürburgingi nagydíjon és még nekiállt feljebb Alonso ellen, vagy mikor Webber is leszorítósdit játszott egy idõben...

régebbi idõkben a Montoya-Ralf-Barrichello hármasról már szót sem érdemes ejteni...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Jeffjohnson
Sportszerû szóval nem vagy tisztában... és igen nagy különbség van a között, hogy valaki lassít vagy, hogy vészfékez indokolatlanul a másik elõtt.

Hamilton is Alonso is Montoya is ugyanolyan sportszerûtlen volt mikor vészfékezett szándékosan a másik elõtt.

RatBaG
PINGPONGESIKT!

Per Aspera Ad Inferi.

Jeffjohnson
"mai pilótáknak kevesebb pályafutásuk alatt több balhéjuk volt, mint mondjuk neki a 91-tõl 2006-os idõszakig..."

Aha tehát akkor mondj a mai pilóták közül olyat aki a 94, 97 es esethez hasonlót csináltak. Ugye eddig azt állítottad SC szent és õ nem mutogat nos ez kiderült nem igaz beraktam a vészfékezéses témát is abból is kiderült, hogy nem szent de várom azt a nevet aki ennél sokkal több dolgot tett a mai pilóták közül.

Tehát ki nyert vb-t úgy hogy kiütötte a 1. számú üldözõjét mert ez történt ebben vita nincs ütköztek kiesett Hill és SC vb-t nyert. Aztán akkor jöhet az akitõl minden pontot elvettek mert szándékosan rárántotta a másikra a kormányt. Várom a neveket akik ennél komolyabb sportszerûtlenséget követtek el a MAI mezõnybõl.

és ez mitõl sportszerûtlen?😄 manapság is befékeznek a versenyzõk, hogy trükközzenek a SC-os vonallal tavaly Vettel egész évben ezt csinálta a SC mögött most az, hogy satu fék vagy nem satu fék teljesen mind1...

Hamilton is megcsinálta ezt 2007-ben Fujiban akkoriban ezen nem is akadtam fent, hogy Vettel belerohant Webberbe rutintalan volt a kis német, Hamilton csak trükközött, de ezt speciel valaki sportszerûtlennek tartotta akkor is (köztük Palik meg a zseniális Gyula is), egyébként nézõpont kérdése mi számít annak...

Azt megértem, hogy a 94-es és a 97-es eseteket felróják neki, de azért fõleg ez a 2 SC-os eset röhejes

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Totti5
Sumi ami csibészséget el lehetett követni azt megtette. Azt hogy most 40 évesen már 7 vb címmel mögötte nem lesz féreg ha nem kell, nyilvánvaló. Idõ, tapasztalat, eredményesség... kár magasztalni, ugyan úgy benne volt a tûz, ugyan úgy csinált számtalan megkérdõjelezhetõ dolgot mint bárki más. Persze mindent ki lehet magyarázni az õ javára😊

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

passatgt
igen, itt is ésszerû volt saját magát kiejtenie a versenybõl😊

Jeffjohnson

nem mi azt áruld már el SC-nek miért füstölt a kereke az algútban? Montoya megpróbálta kikerülni de nem sikerült SC csak magának köszönheti.

elárulom, hogy egyik sem az õ hibája volt nem tudom ezeket honnan szedted...

2004-esnél különösen furcsa, hogy ilyet állítasz amikor õ szívta meg vele. Montoya volt, aki egyébként belerohant hátulról most nem értem miért kell neked ilyen apróságokat is felhoznod, amiben nem is õ volt a hibás

rá következõ évben Massa ugyanott és ugyanúgy parkolt le ez ugyanúgy nem lett bebizonyítva mint a 94-es eset, amin oly sokat vitáznak...

Nincs semmiféle dicshimnusz, hanem nem akarják belátni az ellenségei, hogy õ azért bármennyire is a gyõzelemre tört kétes eszközökkel (97-es eset róható fel neki ill. nem bizonyítottan ez a 2006-os leparkolásos eset) azért õ az ellenfeleit mindig is baromira tisztelte ugyanakkor mai pilótáknak kevesebb pályafutásuk alatt több balhéjuk volt, mint mondjuk neki a 91-tõl 2006-os idõszakig...

Jeffjohnson
2000, Olasz Nagydíj, 2004, Monacói Nagydíj,
Ki satufékezett a biztonsági autó mögött mind2 nagydíjon? A legsportszerûbb ember igaz õ a becsületesség mintaképe soha semmit nem tett ugye amit megbánt de azért szidjunk mindenkit aki beintett más pilótáknak.

Kicsit a kettõs mérce nem tetszik.

Jeffjohnson
Félreértés ne essék van minden pilóta füle mögött vaj. Engem csak a Schumi körüli dicshimnusz zavar és, hogy egyesek olyan dolgokat mondanak róla amivel a tények nem igen egyeznek meg.

igen vártam, hogy ezt le fogod írni és ez egy jogtalan büntetés volt, akkoriban egyébként is Alonso párti volt az FIA...

Jeffjohnson
Ebben hol is van az, hogy szándékosan azért lassítottam, hogy belém jöjjön? Mert ugye ezzel vádolták.

Jeffjohnson
Ha már Schumi és a a legnagyobb tisztelettudója a mezõnynek nem tudom emlékeztek még

2006 Monacó idõmérõ edzés
MS leparkol a Ferrarijával a Rascasse kanyarban. Hatása: a mögötte érkezõk nem tudják befejezni utolsó gyors körüketAz versenyigazgatóság szándékos akadályozásnak titulálta az esetet, és hátra sorolták Schumit a rajtrácson.

passatgt
nem angolosoknak:

A felügyelõk megnézték az adatokat és nem fékeztem, szóval a szõnyeg alá lett söpörve. Viszont elvettem a gázt, hogy elengedjem, de nagy esõben a versenyvonalon. Soha nem szabad ezt csinálnod. Most már én se csinálnám.

passatgt
"The stewards looked at the data and I hadn't braked, so it was just all brushed under the carpet. The reality is that I lifted to let him pass me, but I lifted in heavy spray on the racing line. You should never do that. I would never do that now."

Master91
Nem is mondtam hogy õ volt az év köcsögje 😄 Én olyasmire emlékszem hogy nem volt villogója DCnek, azért trafálta el.
Jeffjohnson
"Ha visszanézzük az esetet, Schumi vádja nem helytálló, hisz Coulthard szinte a füvön ment, jobban le sem térhetett volna. Lassítani lassított a kék zászló miatt, de nem oly mértékben, hogy vészfékezéssel lehetne megvádolni. Ezt utólag a telemetria is kimutatta."

A lényeget a gyengébbek kedvéért ismét leírom "a telemetria is kimutatta" ezért is nem kapott késõbb büntetést Coulthard

ha jól emlékszem azért õrjöngött, mert úgy érezte h Kocka direkt fékezett.. Azt ordibálta, h meg akarsz ölni?

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Master91
Meg néztem volna hogy kalapálja el Coulthardot 😄 😄
Master91
Beugrott! Valami olyasmi volt, hogy nem villogott DC lámpája, és nem látta hogy hol van.
mcmoha
Igen, majdnem versenytempoban megy ki a pitbe.<#csodalk>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

nyuny01
Manapság 4 kerékkel nem mennek ilyen tempót esõs futamon! 😄

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

1998 Spa...errõl már ejtettem szót. DC szándékosan lassított le elõtte..

Master91
Master91
AZ egy külön eset volt 😄 A Satos 😄 Majd keresek róla videót is mindjárt. Amit te mondasz arra nem emlékszem...
Nem, hanem amikor vezetett egy komplett körrel, és útól érte a kocka fejût😊
a nagy vízpárából 3 kerékkel került elõ😊 na akkor akarta bukóval szétvágni a fejét😊

Totti5
Inkább úgy a helyes, hogy ma már csak mutogatnak, ha pedig valaki le idiótázza a másikat egy interjúban, akkor 3 hétig az a fõ téma. Régen inkább kipattantak az autóból odament a másikhoz és lekevert neki egyet, aztán rágyújtott egy cigire.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

egyébként is Villenuve-nél és Montoyánál senki se lesz nagyobb kretén😄

Master91
Azé messze van a többiektõl...
Jeffjohnson
fogalmazzunk úgy, hogy a 2 ráhúzással együtt õ sem különb a többieknél

ez nem is sportszerûtlenség, hanem egy érzelmi reakció arra, amit Sato elkövetett hibát.

Vettel esete azért csúnya, mert az idiótázásával teljesen lealacsonyított egy versenyzõt. És még a mutogatást is eléggé túlzásba vitte.

Mindenki máshogy ítéli meg ezeket a helyzeteket. Egy egy mutogatás, középsõ ujj mutatás nyilatkozat nélkül sztem elmegy, de Alonso milyen hisztit levágott már 2005-ös Montreali futamon pl...meg olyankor is mutogat Di Grassinak amikor versenybe vannak, ezek a momentumok feleslegesek...

Master91
Master91
Mondom fogalmazzunk úgy hogy benne van azok körébe, akik tisztelet tudóbbak mint a többi ! Alonso és Montoya nincs benne.
Master91
Spa-ba volt mikor Sato kilökte, Sumi meg csak rá paskolt a fejére. Nem tört ki belõle akkor se semmi.
Jeffjohnson
jah ott asszem a szerelõk fogták le õket... de nem értek akkor is õ a legnagyobb tisztelettudója a mezõnynek és bármit csinál akkor is õ az

ez egy eset volt, más mai pilótákra sokkal többet fel lehetne róni...feszültség keltésként kár lenne neveket mondani

Az sem volt rossz amikor bukóval akarta pofán vágni Coulthardot😊)) spa-ban amikor hátulról bele szállt😊

mamár minden hülyeségért integetnek a versenyzõk régen ebbõl egy egy volt éles szituációkban...nem is azt mondtam, hogy Montoya és Alonso volt, akik a "szérián" belül elterjesztették, hanem onnantól amikor elkezdtem nézni érdekes mód õ utánuk lett nagyon gyakoriak ezek a kétes mozdulatok...

Jeffjohnson
ja az a sportszerûségbe nem számít bele ok.... akkor a videóban biztos középsõ újjal akarta a kamerát megtörölni

különben is, az egy teljesen jogos kitörés volt, mert utólag kiderült, hogy Coulthard direkt csinálta, szándékosan lassított le, mit kell rajta csodálkozni, hogy kiborult?

Mondom itt elsõsorban a másik lealacsonyítása és a mutogatás, meg a másik tisztelete. Pontosan ezekrõl volt szó nem pedig a Villeneuve féle afférról, amit senki nem vitat, hogy az õ hibája volt...

Jeffjohnson

Középsõ új gyûjtemény ééésss ki is aki szépen beint az elején lássuk csak hmmm......ja igen a "legnagyobb tisztelettudója volt a mezõnynek"

Itt nem balettoznak a srácok megesik az ilyen...

Másik kedvenc: "Alonso volt, aki ezt a mutogatást elterjesztette"
"nem is Alonso, hanem inkább Montoya"

persze õk voltak az elsõk akik kiintegettek az F1 rövidke története alatt.....

hagyjuk már azt a 97-es esetet annyiszor átbeszéltük már, egyébként is most nem a vb címért az utolsó kanyarban történetrõl, hanem a pályán mutatott magatartásról szólt a hsz...arról már ne is beszéljünk, hogy mennyi mindent kompenzált, amikor a csapat Rubenssel kiszúrt...

Master91
Hááát, hogy az most kiütés volt vagy sem, tényleg nem lehet eldönteni.
Ha azt se számolod akkor is ott van 6vb <#eplus2>

Fogalmazzunk inkább úgy, hogy Sumi a tisztelet tudók táborát építi. Volt már kitörése neki is, mikor box utcába kakaskodott, de már régen volt, akkor még új volt neki az F1.
Jeffjohnson
"legnagyobb tisztelettudója volt a mezõnynek." Vedd le a rózsaszín napszemüveget.... jelenlegi mezõnyben 1 pilóta van aki azzal szerzett vb-t, hogy "kiütött" 1 másik pilótát a versenybõl és szintén ezt az embert egy hasonló manõverért másik alkalommal megfosztották a pontjaitól... bár lehet rosszul emlékszem ha igen majd kijavítanak de pont Schumi ez az ember...

Master91
nem is Alonso, hanem inkább Montoya, aki pl fucking idiotozta Raikkonent😄