• b-type
    Sztem tehet, én utálom az üzletpolitikáját, és még csak zseniálisnak sem tartom, ezért is szerettem volna ha annak idején szakítanak az F1-l.
    Nem tudok ámulattal nézni egy olyan üzletemberre aki piszkosul nagy pénzeket akaszt le, és aztán a töredékét forgatja vissza, miközben nagy szemforgatással nézi a versenyzők és csapatok küszködését.
    Hosszú-hosszú évekre kivitte a pénzt az F1-ből, és ez elkeserítő.
    Olyan társaságok kaszálnak és követelik a jussukat, akiknek semmi, de semmi közük az F1-hez, de szerződésük van, ráadásul sok évre, ezért aztán így már jár nekik.
    Bernie nem felfuttatta az F1-t, utazott a hátán, és a legelemibb üzleti fogásokat alkalmazva lavírozott a neki kiszolgáltatott felek között.
    ...
    ..és igen, ezáltal közvetlenül(!) felelőssé teszem, abban hogy nagy múltú pályák, és csapatok kerülnek a partvonalra, mert az én elgondolásom szerint az F1 bevételeit az F1-ben érdekelt felek..legyen az csapat, érdekvédelmi vagy más felügyelet, a versenyt biztosító pálya,
    ...bármi aminek köze van a sporthoz, ezek kapják.
    De már nem fogják, pénzért elrángatja bárhova a versenyt, szintén nem foglalkozva azzal hogy a pontot nem szerző csapatok logisztikai költségei a sokszorosára emelkednek az ide-oda röpködő száguldó cirkusz követésében.
    Egy álszent szemforgató, aki ha kell elássa a másikat (lásd Mosley esete), versenyszériákat hív létre hogy jobb tárgyalási pozíciót biztosítson magának, bárkire hajlandó mutogatni csak saját magára nem, hiszen ő nem felelős semmiért.
    ...csak az a tipikus pénzért anyámat is eladnám mentalitást követi és követte akkor is amikor megszerezte a jogokat.
    Ez az F1 teljesen más képet mutatna, ha egy, a sportot jobban szerető üzletember mozgatná a szálakat.