Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Mindig mondtam szánalmas az FIA minden téren....Szujó is elmondta a véleményét:
Tisztazando a legutobbi bejegyzesemet: nem Vettel buntetese ellen keltem ki, hanem az ellen, hogy a stewartok ezen ennyit gondolkoztak. Artanak a sportagnak ezzel borzalmasan lassu ugymenettel, meg azzal, hogy 24 autoversenyzo megprobal minel gyorsabban menni, majd egy irodaban valakik eldontik, hogy ki legyen az elso (by Will Buxton). Erre surgosen ki kell talalni valamit. Vagy hozzanak dontest meg az esemeny alatt (legyen az szabadedzes, idomero, vagy futam), vagy ne valtoztassanak a palyan kialakult eredmenyen. Ugy megsem koszonhet el egy kommentator, hogy "Kedves nezoink, ez volt a kvalifikacio, de hogy ez marad-e a sorrend, azt majd 3 ora mulva elmondjuk!". Nem nezo- es olvasobarat ez a vacakolas, na! A kedvenc pilota-kerdest pedig egyszer es mindenkorra lezarva: tul regota vagyok mar kozel a Forma-1-hez ahhoz, hogy mindegyik pilotanak szurkoljak egy kicsit. Kinek ezert, kinek azert. A lenyeg, hogy senki ne torje ossze magat, es hogy a fek a gyavak pedalja!!!! :)