FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Most neztem, hogy te irkalsz a VV topikba, majd megprobalok egyszeruen fogalmazni, ha neked irok valamit, nem akarom, hogy sokaig kelljen gondolkodnod😊))

Az SG sem a regi hely mar, VV topik a legporgosebb...😞

http://gaborszantai.co.uk/

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Totti5
<#eljen>

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

alsókép Monaco ááá

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Firerock
Hulkenburg?😄

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

A korábbi képekhez visszatérve:

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Máté94
Már rég megvan erõsítve. Bejelentés is volt.
szabii98
Ricciardo és Vergne meg van erõsítve? Róluk szól a Torro Rosso média, de nemhiszem h megvan erõsítve.

I met God. She's black

Ez már a végleges lista vagy lehetséges még változás ?? ::

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

szabii98

I met God. She's black

pedobear

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Kit--Kat
viribelés?

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Dietrich
meg az kell az elõzéshez, hogy az elõzendõ nem használhatja és nem védekezhet nem csinálhat semmit..majd leírják a 2011-es évben 345672198 elõzés volt futamonként átlagban 453 :p

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

kifli
msc ucsó ferraris futamán azért elég sokat elõzött 😊
RatBaG
<#crazya>

Per Aspera Ad Inferi.

meg persze a költségcsökkentésrõl ne feledkezz meg...2009 óta van az autóknak ez az érdekes vékony formája 2010 óta slick gumi stb...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Totti5
A csapatok arra építették az autóikat hogy minél gyorsabb köröket tudjanak megtenni, minél jobb legyen a tapadás. Tizedek, ezredek faragása volt a cél szinte szabad kezet kapva... nagyon elszálltak a mérnökök ami 2006-2007ben csúcsosodott ki, ahol már az autókon egy centi sima felület nem volt, mert szárnyak, légterelõk nõttek ki mindenhonnan, ami stabillá tette az autót, csak éppen elõzni nem lehetett vele, és nem volt szélárnyék sem, mert annyira nagy turbulencát kavartak. Emiatt van hogy évrõl vére butítják vissza a teljesítményt, tapadást és az aerot, és vezetnek be elõzést segítõ rendszereket. Így is kijátszák a mérnökök ahol tudják, valaki mindig kitalálta a tutit az elmúlt évekeben is, amit késõbb be is tiltottak.

Ez egy örökké tartó harc, ami nem a pályán zajlik és ami régen nem volt ennyire kiélezett.

Korábban volt teljesítménykülönbség az autók között, ráadásul elõzési pozícióban sokkal hatékonyabb volt a szélárnyék. Most csak tizedek van és még a levegõ sem úgy áramlik, ahogy kellene😊

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Ulvar
szomorú hogy ezek kellenek, korábban miért nem? Most miért kell? Ezt én nem értem...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

sõt még a 90-es évek vége 97, 98, 99 nagyon jó szezonok voltak!!!

szerintem a 2003-as év volt pont amikor elõzni is tudtak és még a gyengébb technikával is lehetett virítani. Nem szerettem azt az évet annyira (Raikkonen viribelése és 2. helyei miatt), de amúgy az az év izgalmas volt és sok akciódús futam volt...(Melbourne, Interlagos, Indianapolis, Imola, Silverstone, Suzuka) ezek különösen jó futamok voltak

Firerock
ezt én is ellenzem,de ha ezek nem lennének akkor dög unalom lenne az egész,másrészrõl pedig Vettelnek is valahogy elõznie kell😊

Ulvar
KERS DRS, F csatorna, Dupla diffúzor, cigány kerék, gönci hordó....ezek kellenek most az elõzéshez. Ami még igazi volt számomra a 2000es évek eleje.

Firerock
akkor te annak örülnél ha triciklivel versenyeznének? Ha meg hasonló erõviszonyokat akartok akkor ottvan a GP2. Más kifogást kérnék...

a.carkey
Ugyanígy küzdenek egymással, csak eltelt egy fél évszázad. Más, mint ahogy 15 évvel ezelõtt más volt.

A medve nem játék.

Firerock
mitõl "igazibb" ez mint a mai? Nem értelek titeket,jöttök ezekkel az ezeréves képekkel és fogalmatok sincs mi volt akkor...

szabii98
Berlinben ilyen visszafordító volt?

I met God. She's black

pedobear

pedobear
Ezek voltak az igazi versenyek!

Van egy olyan kép is ami egy nagy hídon versenyeznek Németországban és vízesés is van, de nem találom azt a klasszikus képet.

Dietrich
nem minklet kérdeztek..én a JSP vagy a zöld/sárga festést mondtam volna.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

szabii98
A Camelosak meg a jobbról 3. sor alulról 2. a legjobbak, de az összes tetszik. Legszebb autók az F1 történelmében

I met God. She's black

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Dietrich
De ha belegondolsz pár éve mikor jött a F1-ben is a kasztni forradalom 10 emberbõl 8 találta undorítónak az újat..ma már senki nem foglalkozik ezzel megszokta.
Azt is meglehet szokni.

Dietrich
biztonság terén eddig mindent átvettek az amcsiktól Senna halála óta....ezt is átveszik ha nem szól közbe üzleti érdeknek és egyéb általunk nem látható érdekeltségeknek.

bakkerman
undorító az a védõ szar ott a keréknél,ha ezt bevezetik az F1-ben is, akkor onnan már tényleg pár év és jön a zárt kerék...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Dietrich
a Lotusos góré elmondja, hogy széles körben közvéleményt kutattak és ennek az eredménye az lett, hogy a fekete-sárga színkombináció az, amit mindenki Lotus színeknek ismer/szeret/akar. Ezért döntött úgy a Lotus, hogy minden szériában ezt a színt viszi, ez lesz a brand szín.

Az IC-ben így és így néz ki tehát az F1-ben is ilyesmi lesz.
A hátsó kerekek mögötti (szerintem rusnya)új elem a ráfutásos baleset megelõzését hivandó lett kitalálva. Rossz nyelvek szerint az F1-t is érdekli a dolog...puding próbája az evés a bajnokság tapasztalatai alapján lesz döntés róla.

RatBaG

túlélte.

Per Aspera Ad Inferi.

pedobear

bakkerman
szerintem te félreértelmezted a kit kat hsz-ét

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

passatgt
így van, inkább sírnia kellett volna, hogy megnyerte a versenyt

Kit--Kat
Szerencsétlen hogy örül neki... Nem csoda, évek óta nem tudott nyerni, már az ilyen bohóckodások erõt adhatnak a magába vetett hitének.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Ulvar
Arról nem is beszélve hogy ez Ferrari és Ducatti rendezvény is volt. Mint versenyzõ OTT a helye. És ha túl akar lépni a dolgokon tuti nem otthon fog ülni és sírni egy sarokban míg megbolondul...

Ulvar
Nem õ tehetett róla ..... ráadásul nagy barátok voltak... reklám szempontjából semmi jelentõsége, mert semmi negatívat nem tett...egy ártatlan szenvedõje volt a dolgoknak.

V43 1105
Simoncelli ..

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Totti5
Mert?

pedobear
Rossi nem túl jó reklám mostanában.

pedobear
Mi a szarért kell futtatni a celebeket az M1-en is? <#sniffles>

passatgt
lehet angolul tud, csak németül nem

Master91