182115
  • G_ArchAngel #131819

• Firerock
    Ha már versenyzőktől idézel,kérlek olvass utána hogy a 90% mit nyilatkozott,visszavonult versenyzőket is idevéve.
    Röviden: Idén Alonso volt a jobb,viszont a mérföldekkel jobb technika ismét Vettelt segítette...
  • FeikG
    +1
    Nem is tudom mikor hallottalak utoljára ennyire tárgyilagosnak,vagy egyáltalán hallottalak e.....
  • G_ArchAngel #131816
    Amig nem irod oda, hogy szerinted nincs a 3 legjobb pilota szerint, addig egy tenyt kozolsz, ami a tobbseg szerint megall. Kerlek bizonyitsd, hogy igy gondoljak masok (a tobbseg) is.

„Úgy gondolom, hogy letettem a kézjegyem a sportban, és megmutattam, rendelkezek azzal a státusszal, mint a többiek”- mondta Hamilton a futam után.

„Annak ellenére, hogy nem vagyok harcban az első vagy a második helyért a bajnokságban, még akkor is így megyek. Épp legyőztem azt, akit a legjobbnak tartanak”- folytatta a brit.

Hamilton vs. madmaniac... nehez a dontes, nem is igazan latom at, hogy melyikuk ert hozza jobban...
  • madmanic
    on
  • madmanic
    Átnéztem a dolgozatomat ( hsz ), férfimunka.

Megállapítottam, hogy mind a megfogalmazás, mind a tartalom, pontos.

A vélemény meg olyan, hogy te is leírod amit gondolsz, elfogadom hogy másképp vélekedsz, és cserébe elvárom ugyanezt. Egyetlen dolgot nem csinálsz, nem kezdesz el flémelni. ( értsd: baszogatni )

Ami valóban mérsékelten érdekel, hogy a segglyukaddal mit csinálsz a nap hátralevő részében..
  • G_ArchAngel #131813
    A 'szerintem' szo kimaradt. A velemeny meg olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de nem biztos, hogy kivancsiak vagyunk a masikera.
  • G_ArchAngel #131812
    Semmi baj, de Tilke csak segitette a helyi HKS Industries-t, ezert sem nevezheto Tilke-palyanak.
  • Mersant
    szerintem nem azert volt ilyen esemenydus a verseny, mert Tilke vegre beletalalt a dolgokba, hanem mert meg nincs tapadasa az aszfaltnak, es tul kemeny gumikat vittek. ezert csuszkaltak, kuzdeni kellett az autokkal. 1-2 ev, felgumizodik a palya, mas kevereket visznek es semmivel sem lesz kulonb mint a tobbi Tilke palya. de ne legyen igazam.... jo volt ez a futam.
  • bakkerman
    nekem a régi oldschool pályák jönnek be(játékban is),Monza,Spa,Melbourne,Hungaroring,Hockenheim,a mai modern csilivili pályák közül amin élvezetes menni,és nézni is,az nálam Abu Dhabi,Kína,meg esetleg ez az Austini pálya. Városi pályák közül amit nagyon bírok az Monaco,aki ott tud nyerni,az tényleg tud valamit,meg még Valencia is jó,fasza lendületes. Dél Koreát nagyon utálom,egész egyszerűen azon a pályán nem tudok ráérezni az ívekre.
  • madmanic
    Annak a jobb bal jobb bal résznek a helyére valami fantáziadúsabb megoldást el tudtam volna képzelni. Egyébként jó.

Egyébként miért ekkora divat szidni Tilkét..? Szerintem versenyzésre alkalmas pályákat épít, szélesek, több ideális ívet lehet használni, lehet előzni stb.

Nekem a városi pályák nem tetszenek... Pont azért mert nem alkalmasak normális autóversenyzésre. Lásd Szingapúr.. Monaco meg említésre sem méltó mint "verseny". ( tudom, tradíció, kurvagazdagok miatt nem lehet kihagyni stb. )
  • a.carkey
    Lehet, hogy Vettel már világbajnok is? Lesz futam?
  • madmanic
    Rossz hírem van: Vettel NINCS az első 3 legjobb pilóta közt.

Az 5 ben talán...
  • Botond #131806
    Persze, de azért egy kis ipari kémkedés, megvesztegetés az belefér a patyolattiszta lelkiismeretükbe.

Briattore nincs felháborodva? Az ő véleményére is sokat adok tisztességről szoló kérdéseknél...
  • Master91
    http://www.f1hirek.hu/f1/20121119-f1-martin-whitmarsh-eliteli-a-ferrari-taktikajat.html
  • Master91
  • lac coo
    Szép is lenne, erről szól a szurkolás, ha nem tetszik annak is helye van itt ! :D

Ha meg nem tetszik nem olvasod, az már viszont igaz ... ! :DDD
  • nearo
    Én rájöttem, hogy azért unalmas nekem az összes nyavajgás, mert már unalmasak a nyavajgások :D
    Pl jó pálya volt ez vagy sem, jó e a mai F1, Massa váltója, ki a jó pilóta, stb... lehet nem nekem való a fórum élet :)

A legtöbb ilyenre az a véleményem, hogy ha nem tetszik, akkor ne nézd, vagy fogd be... de sajnos ezeket általában nem lehet csak így elintézni.
  • bardocz
    Ettől függetlenül semmi zseniális nincs abban, hogy a McLarenben rövid volt az utolsó fokozat.
  • IXEMGabeo
    unalmas h Lewis és Fernando a zseniális a többiek szarok Vettel akármit csinál csak Newey ott van mögötte, Vettel nem tud előzni, Vettel így kezdeményezett, Vettel még nem ült gyenge autóban én meg ezeken nevetek...hányszor kell még elmondani nektek?
  • Dietrich
    ráadásul F1-el megint közös hétvégén lesz ami nem jó :( ez az abu dhabi 3x20 perc is fos volt néző meg annyi se mikor csak V8 volt..
    Szújó legalább elkapta Whincupot egy riport elejéig ami szombaton a boxutcában le is adtak.
  • lac coo
    De milyen a jó pálya, ami nem mű, meg tv-ben élvezetes, valaki igazán elmondhatná már ?! :DDDD
    Bukótérrel mi a baj, még jó hogy nem tankcsapdákkal meg betonfalakkal rakják körbe apályát. Ha széles a csík az a baj ha nem széles akkor meg az ...Vannak ezek olyan jó pilóták, és van alattuk olyan technika, hogy nincs az a pálya jelenleg ahol több előzés lenne, pláne nem kers meg drs nélkül .

Ez szerintem egy igen jó pálya, izgalmas , érdekes.
  • bakkerman
    így estére is megvolt a nevetési adagom ASF:ASSDG
  • contraste
    "Vettel Zsenialitása"

Ekkora baromságot:D
  • bakkerman
    igen igen,mostmár látom,köszönöm a felvilágosítást ezügyben!
  • zzeN
    Sumi oldalba böki Brundle-t esetleg?
  • szabii98
    az érdekes lesz :D:D
    végre egy jó hír a mai nap
  • bakkerman
    mit kell nézni?
  • a.carkey
    Azért Vettel sem egy Mindszenty mentálisan. :)
  • Dietrich
    az IC-t Eccleston nem fogja felengedni rá..viszont a V8 jövőre megy rajta.
  • RatBaG #131789
  • Palinko
    az oké, de régen megcsinálták kissebb ügyekből is :D na de én se szeretném ha így lenne Alonso világbajnok, Vettel ne legyen benne az első 5 ben Alo meg oldja meg.
  • desigo
    Az hagyján,hogy azonnal eltiltást kapna de válaszul Webber rögtön kapná a rádióüzenetet,hogy zúzza le Alonsót :)
  • Palinko
    valyon a hétvégén rá tudják beszélni Massát egy vettel kamikazera? :D
  • bakkerman
    persze Schumacher is a legjobb autóval nyerte az utolsó 3-4 VB címét,de karrierje elején ő abszolút kihozta a szarból is a legtöbbet. Egyébként nem vagyok Alonso fan,Lewison kívül még esetleg Pereznek szurkolok,de ez a hype meg szenzációhajhászás ami megy Vettel körül,az sok nekem. Gratuláció ha VB lesz,de még nagyobb gratuláció jár már eddigis Alonsonak,amiért egy szar autóval egyáltalán megszorongatta Newey-t,vagyis na izé Vettelt.
  • G_ArchAngel #131784
    Soha nem ultek ugyanolyan autoban. Lehet Alonso Webber szintjen lenne a Red Bull-lal.
    A kezdo Hamilton mellett fel evig elvezte Ron Dennis tamogatasat, lattuk mire ment es mennyire gyenge mentalisan. Ezek tenyek.
    A szomoru, hogy mind Vettel, mind Alonso igenyli a tamogatast, mert anelkul elvesznek. Hamilton ebben sokkal jobb naluk.
  • bakkerman
    de ha félretesszük a statisztikákat,és azt nézzük,ki milyen autóval van ott ahol,akkor is Alonso felé billen a mérleg. 2010-ben is úgy volt és idén is úgy van harcban a világbajnoki címért az utolsó futamig,hogy nyilvánvalóan van az övénél 1-2 jobb autó,és ha a szerencse csak egy picit jobban kedvez neki,akkor most lehet ő menne 15-20 pontos előnnyel Brazíliába. Amire kiakarok lyukadni az az,hogy amíg Vettel a mezőny a legjobb autójával,legjobb tervezőjével nyeri a VB-ket addig nem érdemes arra,hogy odategyék a nagyok mellé a nevét...Ha Alonso ferrarijával is ott lenne most a tabellán,ahol van,akkor igen. De nem valószínű.
  • G_ArchAngel #131782
    Bocs, igazad van. Mar nem tudtam torolni.

Kimi Raikkonen-nel nem kellett csataznia 2005-ben, csak megvarni mig szetesik a McLaren.
  • bakkerman
    ?
  • Falcon1
    Én is úgy tudom hogy ezek a betondzsungel tilkekotványok alkalmatlanok motorverseny rendezésére.