• IXEMGabeo
    Engem az bosszant a leginkább, hogy amikor csinál valami hülyeséget, akkor az összes fórum és portál tele van a sok takony baromságaival (Chris Lowe nem rád értettem a megnevezést) [ennek ellenére nem értettem egyet azzal, amit mondtál], vagyis ugyanazt a hülyeséget kezdik el fújni, mint Jordan, Moss, Irvine, Hill, hogy öreg, nem neki való, vonuljon vissza. Elfelejti ilyenkor mindenki, hogy a 2011-es kanadai nagydíj óta a versenyekre teljes mértékben belelendült, 1-2 hiba azért van benne, mert alapvetően agresszív a stílusa. Ezzel megint nincs gond, mert ugyanilyen és ehhez hasonló Hamilton, Webber, Maldonado egykoron Montoya stílusa is.

Ráadásul, ha hibázott, ha nem elkezdi nyomatni hirtelen olyan troll is a dumát, hogy Rosberg rendre elveri:D ilyet is olvastam ma. Na itt állt végérvényesen ketté a fülem. Amikor célba ért az idősebb német, akkor rendszerint Rosberg előtt ért célba idén, Bahreinben a csapat miatt esett ki a Q1-ben, ha jól rémlik még, Monacoban (itt mondjuk poleból indult volna) Montrealban és a Ringen is Rosberg mögött volt bőven onnan esett ki a többi versenyen nagyrészt a fiatalabbik német előtt volt, vagy esett ki előle a futamon már az időmérős teljesítményük sem olyan, mint az 1-2. évben. Szóval már itt mindenféle troll benyögés értelmét veszti. Ezeken vagyok főleg kiakadva és persze azon is, hogy Rosberget, mint versenyzőt hajlamosak rendkívüli módon alul értékelni. Csak egyszer kapjon a jövőben igazán versenyképes technikát. Neki egyelőre igazolni kellene tudni, hasonló a karrierje Jenson Buttonéhoz...