Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
"A Mclaren az utóbbi években bebizonyította, hogy év közben nagyon jól tud fejleszteni ha egyszer év elejére is jó kocsit csinálnak akkor pedig megint egy unalmas akár 2011hez hasonló év lesz."
ŐŐŐ, nem tudom láttad e az első futamokat az évből, ha nem akkor segítenék.
Ausztrália kvalifikáció
Ausztrália verseny
Malajzia kvalifikáció
Versenyt felesleges mert szakadt az eső, így borult minden, de Hamilton így is 3. lett.
kínai kvali
kínai verseny.
És még sorolhatnám mert Bahreinben is 2. és 4. lett kvalin a Mclaren, na de a verseny ... ott már nem tudom mi történt. Utána Spanyolban még Hamilton polet szerzett de megbüntették, viszont akkor már Button gyengélkedett. És utána már ment lefele a Mclaren a listán.
Sztem kibaszott jó autót raktak ott össze az év elejére, konkrétan a legjobb autó volt, pont hogy év közben baszták el a fejlesztéseket, és ezt leginkább Button érezte meg, ezt a statisztika és eredmények jól mutatják.
Ellenben a Ferrari az aki valóban durván jól fejlesztett év közben. Mert év elején, de még a év eleji teszteken is szarok voltak. Úgy küzdött Alonso Maldonadoval pozícióért, mintha vérre ment volna Ausztráliában.