FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ulvar
Nem mondjátok hogy még nem láttátok? 😄

"NEM IGAZ!!!!" xDDD kurva nagy volt...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

bakkerman
jézusom

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

a.carkey

A medve nem játék.

a.carkey

A medve nem játék.

a.carkey
Ha már bekerült Brundle, õk se lennének semmik:

A medve nem játék.

desigo
Totti5
Hivatalos: Maldonado marad a Williams versenyzõje

Valtteri Bottas tesztpilótaként folytatja

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Dietrich
Frankl András kezdi a szöveget (aki egy közvetítés alatt kb. 20x mondta el kivel találkozott a boxutcában)a másik Földy Attila volt...szerintem egyikük se hiányzik :p

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Totti5
miháelsumáher 2 perc alatt kb 14szer hangzik el😄

pedobear
Az elsõ világbajnoki pont az miért nincs fent? A képgyártó informálatlan volt?

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

bardocz
Ezek még nálam is monotonabbul beszélnek😄
kifli
pont 1 percnél az a kiáltás a csúcspont 😄

OMG, ezek a Gyulusnál 100x rosszabbak😄😄😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

egy kis Palik ez egy új video ezt nem láttam még pláne a 97-es kanadai nagydíjat az kimaradt😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Dietrich
azért nem biztos, hogy egy technikai sportban sokszor ellõné kinek milyen a sérõja mert bukó alatt nem látszik 😉

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

passatgt
kötelezõ lenne nézni, szarrá röhögném magam😄

Master91
ÚÚú neki örülnék! 1-2x úgy éreztem hogy kicsit játssza magát, de amúgy jó lenne 😄
Totti ezután nem teszel ki egy szavazást, hogy melyik volt a legjobb futam ebben az évben?

Totti5
Ja, nagy arc😄

Minstrel
mindegy is ki közvetíti, de legalább nem lesznek "alkalmasintos" stúdióbeszélgetések

http://topgearhungary.blogspot.com/

Horthy Gáborhoz mit szólnátok? az még Paliknál is nagyobb<#banplz><#nezze>

Master91
Juhú!
Dietrich
A Honda felsõvezetésébõl származó információk alapján megélénkült a pletyka, hogy a japán motorgyártó 2014-tõl, az 1.6 literes V6-os turbómotorok bevezetésekor visszatérne a Forma-1-be, például a McLaren motorszállítójaként. A wokingi csapat már cáfolta, hogy szakítást terveznek a Mercedesszel, és a Honda ügyvezetõ igazgatója, Takanobu Ito is tagadta, hogy a cég mindenképpen vissza akarna jönni a világbajnoki sorozatba, miután 2008 végén távoztak. "Ez egy teljesen megalapozatlan híresztelés volt" - mondta a Tokio Motorshown-n. - "Természetesen érdeklõdünk, de úgy gondoljuk, fontosabb célok is vannak, mint a Forma-1."

Totti5
Program:
Dec 3. szombat: Nemzetek Kupája – 19.00-22.00
Dec 4. vasárnap: Bajnokok Tornája – 14.00-17.00

Magyar közvetítés: A Nemzetek Kupáját szombaton éjszaka (ill. vasárnap) felvételrõl a Sport2 - 0:15-tõl-, vasárnap a Bajnokok Tornáját a Sport1 - 14.30-tól közvetíti.

Dietrich
mondtam, hogy jön Czollner..ennek biztos roppant örül Mezei aki a kezdetektõl ott van és nem váltott csatornát mikor szarban volt a királyi tv :p Gondolom azt hiszi, hogy õ közvetit majd 😉

nearo
Gyula is... csak Palik hangja valahogy kellemesebb a fülemnek, mint Gyuláé. Szóval kettejük közül én Palikot választanám.
Persze ha az M1 bedob egy harmadik emberkét, aki normálisan tud F1-et közvetíteni, én azt sem bánom. Sõt, igazából tökmindegy ki fog közvetíteni, ígyis úgyis nézni fogom, szóval... ezért is szavaztam Brundle-re^^

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Master91
Még mindig jobb mint Czolner!!!
Pluskast
Paliiik??? Az egy üvöltõ dervis. Azt hiszi, hogy valami 100 méteres gyorsfutást közvetít amiben legalább 6 magyar résztvevõ van.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Master91
Neeee!
szabii98
Czollner?uhh

I met God. She's black

Ulvar
A vége nem kellett volna ... <#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>

Totti5
Amúgy:

"Idõközben Szabó László, az MTVA kommunikációs igazgatója a Brand Festivalon elmondta: "A jövõ évtõl öt éven át ismét a Magyar Televízió közvetítené a Forma-1-es futamokat." Lapértesülések szerint öt évre, több mint két és fél milliárd forintot fizetne az MTVA, de közel ugyanekkora összeget vinne el a stáb külföldi utazásai, illetve a külsõ helyszínek kapcsolásának költségei. Nem hivatalos információk szerint a közvetítési joggal együtt Szujó Zoltán és Czollner Gyula sportriporterek is költöznének az MTV képernyõjére."

bakkerman
nem értem mi a bajod palikkal,akkor hallgasd inkább colner gyulámat

Ulvar
A magyar csatornák alig adnak autósportot. Kurva keveset. Bezzeg Angliában...

Master91
Jó, itt a magyar csatornák kb. sz*rt se akarnának le adni... :/
Magic Boy
Látom a szavazók nagyon vicces hangulatban vannak.
Remélem ezek közül egyik se lesz vezetõ riporter, de Wéber Gábor el tudnám képzelni, mint szakértõt, vagy, mint másod riportert.

Azt meg ne adja az ég, hogy Palikot vissza hozza az M1.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

"biztos jó lesz!"

jaja, ezért nem érdekli egyik magyar csatornát se 😄

Master91
SAT.1? Streamet kell majd róla vadászni,biztos jó lesz!
Minstrel
OFF: a SAT.1 közvetíti a Race of Champions-t vasárnap 14.00-tól

http://topgearhungary.blogspot.com/

<#idiota>

Master91
Gundelnek lenne párszor facepalm-ja 😄
én egy Gundel-Palik párost megnéznék😄

Mersant
annyira mint gyula biztos 😊

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Ulvar
Gundel ért az F1hez? Csak úgy kérdezem...mert nem tudom.

Az en esetemben meg ertelme is van, mert en szeretnem, de Martin BBC-s es a Sky-on (ami a futamok felet fogja adni) nem o fog kozvetiteni.

http://gaborszantai.co.uk/

bakkerman
de azért 11-en rászavaztak 😄

Totti5
( reméltem mindenki veszi a poént 😊 )

Mersant
nem hiszem hogy Gyulat odaraknak. gondolom nekik is feltunt hogy mekkora gaz. ha RTL tol akarnak valakit beultetni akkor inkabb Webert vagy az uj gyereket (gyula mellett, nem tudom a nevet) fogjak atvenni....remelem

amugy Gundel-Szujo jo lenne...ertelmesek, tudnak beszelni, normalisak is...ugyhogy hajra 😊

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Dietrich
Tök felesges szavazósdi..eldöntik ezt nézõi akaratokon kívûl is..szerintem is Gundi lesz..és Czollner

nearo

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(