FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"NEM IGAZ!!!!" xDDD kurva nagy volt...
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Valtteri Bottas tesztpilótaként folytatja
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
OMG, ezek a Gyulusnál 100x rosszabbak😄😄😄
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
egy kis Palik ez egy új video ezt nem láttam még pláne a 97-es kanadai nagydíjat az kimaradt😄
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
http://topgearhungary.blogspot.com/
Dec 3. szombat: Nemzetek Kupája – 19.00-22.00
Dec 4. vasárnap: Bajnokok Tornája – 14.00-17.00
Magyar közvetítés: A Nemzetek Kupáját szombaton éjszaka (ill. vasárnap) felvételrõl a Sport2 - 0:15-tõl-, vasárnap a Bajnokok Tornáját a Sport1 - 14.30-tól közvetíti.
Persze ha az M1 bedob egy harmadik emberkét, aki normálisan tud F1-et közvetíteni, én azt sem bánom. Sõt, igazából tökmindegy ki fog közvetíteni, ígyis úgyis nézni fogom, szóval... ezért is szavaztam Brundle-re^^
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
"Idõközben Szabó László, az MTVA kommunikációs igazgatója a Brand Festivalon elmondta: "A jövõ évtõl öt éven át ismét a Magyar Televízió közvetítené a Forma-1-es futamokat." Lapértesülések szerint öt évre, több mint két és fél milliárd forintot fizetne az MTVA, de közel ugyanekkora összeget vinne el a stáb külföldi utazásai, illetve a külsõ helyszínek kapcsolásának költségei. Nem hivatalos információk szerint a közvetítési joggal együtt Szujó Zoltán és Czollner Gyula sportriporterek is költöznének az MTV képernyõjére."
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Remélem ezek közül egyik se lesz vezetõ riporter, de Wéber Gábor el tudnám képzelni, mint szakértõt, vagy, mint másod riportert.
Azt meg ne adja az ég, hogy Palikot vissza hozza az M1.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
jaja, ezért nem érdekli egyik magyar csatornát se 😄
http://topgearhungary.blogspot.com/
<#idiota>#idiota>
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
http://gaborszantai.co.uk/
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
amugy Gundel-Szujo jo lenne...ertelmesek, tudnak beszelni, normalisak is...ugyhogy hajra 😊
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(