• IXEMGabeo
    Nem nagyon érdekelsz. Belefáradtam, hogy évek óta egy új Alonso fanboynak (aki hirtelen megjelent) el kell magyaráznom a dolgokat...Persze, hogy ideges volt, mert nem bírt Fisichellával és ez a fajta ideg mai napig benne lenne, ha kapna egy versenyképesebb csapattársat (nem is feltétlen versenyképesebb, hanem egy olyan csapattársat, aki agilisebb és nem nyal annyit, amennyit ő...) Egy egészséges Kubicát megnéztem volna a csapattársaként úgyis jó barátok, de sztem titkon Alonso fosott volna tőle. 2007-es szezonra emlékezz mit művelt. Hungaroringen a csapattal mindent bevetett, h Hamiltont hátráltassa nem felejtem el azt a szezon ott milyen büdös gyökér volt végig. És akkor már ne is beszéljünk arról, hogy 2006-ról, amikor Schumacher ellen tett egy kijelentést annyira el volt telve magától (Alonso szurkolók gyakran mosdatják kedvencüket azzal, hogy az vicc volt) és ezek mellett minden csapattársát eltávolították mellőle. Legalább is Trullit, Fisichot is szépen megkenték jó pénzért, hogy vállalja el a második pilóta szerepét. Ismerjük a Renault és Briatore későbbi húzásait mikben tevékenykedtek és mennyire messzire képesek voltak elmenni.:)