FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FeikG
Sumu az élen! 1.13.723<#eljen>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

FeikG
Õ nem a magyar tanárom és nem is az iskolában vagyunk!
Ez egy fórum! érted,persze nem,mert te is csak akkor jössz ide,ha flémelni lehet..

benőmenő
Te ilyenkor mit érzel? Kijavított, egy eléggé ordas helyesírási hibát, te meg egy ilyen kis semmiség miatt fröcsögsz lassan egy órája. Nincs más elfoglaltságod?
Am ezek szerint a redbull már gõzerõvel tesztel jövõévre. Remélem a merci a ferka meg a meki beérik legalább jövõre.
Ulvar
<#wave>

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

FeikG
El takarodhatnál már innen,a kötekedésen kívül,nem sok hasznod van..

Ulvar
Ez egy gyakorló motor volt (BBC kommentátor szerint) ha jól értettem. Tehát korábban használt motor, amit újra betettek de most megkotlott.

Master91
Master91
2012-es fejlesztésû.
Minstrel
Milyen gumi a teszt gumi? Vettel-nél volt meg még kettõ embernél az eredményeknél

http://topgearhungary.blogspot.com/

Master91
Láttam 😄 Alonso csóri meg a pálya szélérõl nézte megint az eseményeket. Nem a 8. motorja volt neki?
Ulvar
De morci valaki... azért a NO OFFENSE kifejezést kár hogy nem ismered. Így mehetsz megint a banamákra. Lesz idõd legalább megérteni.

FeikG
Brutál ez a kamera nézet ép most mutatják

FeikG
egyenlõre örülök neked!
egyenlõre nem értem anyádék,hol rontották el!
egyenlõre,ideje lenne leszállnod rólam,te idióta!

ez a mostani...Mechachrommel legalább dobogóra állt Frentzen és a 3. legerõsebb kocsi volt

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Master91
Master91
"Titkolózik a Red Bull
Ahogy valamelyik autójuk visszatér a garázsba, öt szerelõ azonnal elé áll, hogy eltakarja a kíváncsi tekintetek elõl - a paravánok használata évek óta tilos. Webber kis híján el is üt egy arra kószáló fotóst, aki a Red Bullhoz akart befényképezni éppen. A csapat állítólag egy új padlólemezt tesztel; idén is abból eredt az elõnyük egy része, mert feltételezések szerint lehajlik az eleje."
Master91
"Sisakkamera van Vettelen
Nagyon látványos bepillantást enged abba, hogy mit lát a versenyzõ a pilótafülkébõl, ez a futamon különösen izgalmas lehet. Igaz, Anthony Davidson úgy véli, a kamera még így is túl magasan van, ezért nem reális a látószög."
Ulvar
NO OFFENSE:

bash.hu:

"-egyenlore orulok hogy talaltam eletcelt

-egyenlore a sorozatgyilkos fog darabolni mielott kihordja a reszeid az erdobe

-a szo amit kerestel az 'egyelore' "

FeikG
egyenlõre verõfényes napsütés van..

bakkerman
Monti írása csak nekem tûnik úgy,mint egy búcsúlevél? 😄DD

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Master91
Massa sisakja.
Nekem baromira tetszik!
Master91
Master91
Szépen le írtam😄 lényeg nem tudom melyik szarabb😊 és még komás vagyok hogy megnézzem😊

Persze, de nem tudom hogy ez a Williamsnek ez minden idõk legszarabb autója vagy a Williams-Mechachrome😊))))))

bakkerman
Biztos ez a fõ motivációja,kétségtelen,de egy HRT/Virgin szintû autóban jubilálni,és lehúzni ~20 futamot a mezõny végén kullogva...<#shakehead>

Szerintem a 20 éves rekordot szeretné😊

bakkerman
én is olvastam,szerintem helyénvaló Massa véleménye,jócskán bennevan a korban Chello,ahol lenne esélye jövõre is versenyezni,ott fizetnie kéne,és a jelenlegi gyengécske Williamsnél is jóval gyengébb autót kaphatna :/ Én a helyében úgy döntenék,hogy elmennék Nascarba,vagy valamelyik túraautóba,ahol lenne esélyem egy jobb kocsira,de mégis kevesebb pénzt kellene beleadnom,mint egy nagyon gyenge F1-es csapatnál,vagy tesztpilótának egy jobb F1-es alakulatba. Azért a tudásával még mindig sokat segíthetne akármelyik csapatnál.

http://f1.blog.hu/2011/11/24/massa_barrichello_fejezze_be

Aztán Bari is megkérte Massát gondolom...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Ulvar
Panis balesete viszont valóban meghatározta a jövõjét. Teljesen vissza lassult még magához képest is.

bakkerman
Schumacher KETTÕS lábtörés után nyerte a VB címeit(õ azért örülhet,hogy annyival "megúszta")

sajnos ez bejött...egyébként azt nem lehet tudni akkor mire lett volna képes, ha nincs a balesete én ennyit hozzátennék...tudom, hogy sokan nem jelentenek ennek nagy jelentõséget, de én sztem az bõven visszavesz belõle...

LeventeV
Egyetértek.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

bardocz
Webbernek is tavaly volt az utolsó esélye kb.
Master91
Pont én is így voltam !
LeventeV
massának szurkoltam 2008ban. mikor elvesztette akkor mondtam anyámnak, hogy na massa nem lesz már vb és ahogy most áll elég jól megsaccoltam a jövõjét.

nem félt, hogy a szilánk beleáll a fejébe😄😄😄 ezen mondjuk nem lehet nem röhögni

Master91
az a szerelõ mekkora komoly xD
leestek a betûk ott a végén? 😄

én inkább a párnát ütöttem

bakkerman
áááá ez óriási volt,tisztán emlékszem ezekre a pillanatokra,mintha ma történt volna meg! massa papán mindig elmosolyodom 😄D

LeventeV
2008as is elég jó volt. utolsó körökben emlékszem ugráltam a tv elõtt.

itt is sok volt a SC, de legalább verseny volt dögivel😄

bakkerman
örülj,hogy egyáltalán vizes pályára kiengedik az F1 mezõnyét.

errõl beszéltem....

nearo
Csónakverseny lesz? Akkor látunk megint egy csodálatos SC-s rajtot? :S

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

ennek ellenére remélem, hogy mégis vissza tud jönni..