• Botond #126702
    Az hogy egyesek szerint mázlija van, mások szerint nem nekem való ez, meg ilyenek, azok olyan komoly és megalapozott tények, hogy azokat valóban nem tudom érdemben cáfolni csak a frédi-bénis kommentemben leírtakkal, amik a rög valóságba kellene, hogy visszarángasson benneteket, de az ilyen mértékű intellektuális fölényt nem tudják kezelni az alacsonyabb létformák.

Vagy mégis mit vársz, mit írjak? Hajtogassam tovább, hogy a víz elmossa az élcsapatok közötti különbségeket, ilyenkor az nyer aki jobb. Hivatkozzak az év elejére, amikor a HRT színvonalú F2012-vel is vezette a tabellát? Hivatkozzak 2010-re, amikor a fényévekkel jobb RB-al alig bírták bemákolni előle a vb címet? Hivatkozzak 2007-re, amikor az év közepétől már az is kegy volt a mclarentől, hogy felrakták mind a négy kereket a futamra neki, annyira utálták, mégis 1 ponton ment el a vb cím? 2005-2006, amikor még minden sumákról szólt, oszt mégis mégis. De ezeket felhozni butaság lenne, mert egy rögeszmecsere nem a tényekről szól, hanem hogy ki tud keményebbet odaszólni.

Szóval azt hiszem csak úgy tudom szummázni a mondani valóm, hogy bár nincs igazad, de legalább annak örülhetsz, hogy rajtad kívül senki nem tudja, hogy éjjelente még mindig az ágyadba pisilsz.

Vagyis ... a francba, mostmár ez is kiderült.