182115
  • nearo
    annyira szeretlek titeket ilyenkor...
  • vinc3nt
    .
  • badoer
    Alonsot felesleges ősszehasonlitani a 2005 2006 2007 Alonsoval szerintem sokat változott azóta.Hamilton se annyira ellenszenves már mint pár éve.Egyébként most épp Vettel viselkedik ugy mint Alonso régen.Integet türelmetlen szakért.Emlékeztek mikor Alonsot rajthely büntivel alázták mert integetett az időmérőn?
  • vinc3nt
    Úgy emlékszem az utóbbi időkben 2pilóta lett 2x világbajnok Renault motorral. dav1d volt az előző regem nem tudom kivel akartok összefüggésbe hozni.
  • Master91
    Nem vagy egyedül :D De én nem vagyok fáradt :D
  • Master91
    Még mindig nem érted, sebaj.
    Alonson kívűl 1 pilótát se láttam aki gúnyt űz másokból mikor első lett.
    Ennél jobban nem tudom jobban meg fogalmazni.
  • IXEMGabeo
    nekem van sejtésem ki Vincent, túl egyértelmű a felbukkanás és a G_Archangel gyűlölet, de én most húzok, mert elfáradtam agyilag
  • vinc3nt
    De ugyanez fordítva is igaz nem érted? Rühelljük mert egyszer ünnepelni merte magát? Engem ne érdekelnek, hidegen hagynak az ilyen dolgok pusztán a te kedvedért linkeltem.
  • HTS s3rg1nh00
    de gyilkolja is a hátsó gumit(legalábbis a gyári csapatnál)
  • Master91
    Buttonak szerintem az apja vette át a bulizós csajozós szerepet :D :D
    Ő meg tudta csinálni.
  • Master91
    Úgy nézem neked soha nem tűnt fel, hogy a Renault motoros Red Bull mikor csúcs sebességet néztek, majdnem mindig a középmezőnybe volt?
    Lotus is.
    Nézted a bal oldal most is mikor mutatták a sebességet?
    Renault motor nem ment olyat mint egy Mercedes motor.

És ha sokat káromkodsz, meg lehordasz itt másokat, még jobban utálni fognak téged.
    Mi se küldtünk el téged (még) sehova...

És? Emeljünk szobrot, mert egy pilóta élete első győzelmén a Rettenthetetlen Alfonso magasba emelte őt? oO
  • IXEMGabeo
    bizonyít valamit? Massát is felemelték 2008-ban, amikor nem lett vb Brazíliában
  • IXEMGabeo
    Buttonnak sikerült kikerülnie a playboy életvitelből, amikor a pénz és a csillogás érdekelte és lám világbajnok lett sőt egyre jobb, ahogy öregszik...
  • vinc3nt
    Alonso emelte a magasba.
  • vinc3nt
    Igazából én sem értem miért írtam ma kivételesen, évek óta már passzívként olvasom Fórumot mert nagyon elegem lett belőle hogy VirginAngel féle faszok olyan elemi szinten rühellik Alonsot hogy azt már rossz nézni, komolyan. Nameghogy szerinte azért nem nyer Kimi mert a Renault motorok gyengék pfff :DDD röhögnöm kell szánalom a köbön.Bele se merek gondolni mivan ha sikerül a Finn álma...Gondolom azt csakis Kimi+Lotus sikereinek könyveli el röhej

• Master91
    Nem akarok tippelni az életkorodat, de még azt se érted amire választ írtál.
    A boccsot úgy gondoltam, hogy míg más úgy ünnepel, hogy gúnyolódik / csipogtat hogy a többiek csak magyaráznak stb,te meg mutatsz 2 képet, ahol más ugrál, örül, gratulál csapatnak, stb....

És még örüljek hogy vissza vett?
    Ha idén pofára esik a VB-től megint mint 2010-be talán viszább vesz. Vagy ha nem 1 Massa lesz a csapat társa, hanem aki majd néha 1x-2x ki üti őt a zoknijából.
    Akkor esetleg.
    Amúgy nem fog. Ritka mikor egy pilóta gyökeresen meg tud változni.
  • vinc3nt
    :D
  • Norbi1990
    1. képen Hamilton :DDDDDDD
  • vinc3nt
    Nem haragszom csak nem értem ok Alonos stílusa olyan amilyen de hogy jön ez ide nem beszélve arról hogy hogy azért szerintem az utóbbi években rendesen vissza vett az arcából nem?
  • G_ArchAngel #128680
  • IXEMGabeo
    köszönöm, hogy felhoztad Di Grassi volt:D

hát igen és nem éppen lekörözésnél járt...Egyébként ezzel még nem is lenne gond, mert a mai versenyzők nagyrésze csinálja már ezt...manapság már mindenki mutogat

Mondjuk idén Vettel is csinált furcsaságokat és ő is kicsit bunkó volt amikor uborkázott meg minden. Ő még mindig a jobbik eset, mint, amit Alonso csinált akkoriban. Vettel csak gyerekes, de bőven nevelhető még...
  • Master91
    Bocs,ne haragudj....
  • vinc3nt

komolyan a győzelmi örömmámoron fogunk vitatkozni?
  • vinc3nt
    Szerintem te is ott teljesítessz a legjobban ahol szeretnek van egy olyan érzésem hogy Ron direkt égette le Alonso-t és titokban már dédelgette Hamiltont a háttérben, hopp most esik le ez tényleg így volt.

Ilyen felfogással kerülnek ki a Maldonado "én mindenkinek megmutatom" típusú pilóták.
  • Master91
    Én elismerem. De akkor is egy.....nem jellemzem.

Ha VB-lesz, megint lehet majd ilyeneket nézni tőle....

Meg a gyökér csipogásait.....

Amúgy Gabeo, rengetegszer rinyál. Emlékszem, 2-3 éve Monacoba nem tudott meg előzni valami 15. helyen lévő valami low csapatból valakit ( nem tudom pontosan kivolt)
    Jöttek kifele az alagútból, és mutogatott neki....majd biztos elengedi őt nem?
    Spanyol ide vagy oda, nem kifogás. Sok ember Suminak és Vettelnek se fogadta el azt a kifogást mert német.
  • IXEMGabeo
    Az a vicc az egészben, hogy én kezdetben bírtam Alonsot, amikor a Renaultban debütált akkor még tökös gyerek volt, de már érződött akkor is, hogy Briatore picit túlsztárolja bevallom Schumira sem volt túl jó hatással a 90-es évek elején, de a környezet váltás jót tett neki. Alonso azóta van nyugiban amióta nincs ellenfele...Ahogy te is mondtad kijönne ám a spanyol temperamentuma, ha zsinorban elkennék a száját:)
  • HappyHunter
    Lehet hogy részben igazad van de azért el kell ismerned hogy vezetni is tud. :D
  • IXEMGabeo
    Szerintem meg a Mclaren jól tette, hogy egyenlő feltételeket engedett. El kell fogadni Alonso olyan, hogy csak olyan csapatban érzi jól magát ahol ő lehet a kiskirály. Nem hiába ment vissza rögtön Briatoréhoz következő évre, aztán pedig a Ferrarihoz is, mert tudta, hogy oda a Santander pénze befurakszik csak ő lehet az úr, aki köré oda kell épülni. Rendben van lehet idén világbajnok lesz, de ettől még egy gyávaként és mindig jókor jó helyen típusú versenyzőként fog emlékeimben megmaradni
  • bardocz
    Legalábbis én nem tudok elképzelni olyan szituációt, amikor egy sikeres előzéssel nem nyer valaki időt. Már pedig ez nem műkorcsolya, ami pontra megy, hanem időre.
  • vinc3nt
    Kivéve ha csapatársad az illető aki az élen áll nézd meg az alábbi videót milyen klassz dolgok sülhetnek ki belőle ha NEM
  • IXEMGabeo
    rohadtul nem érdekel Vettel nem róla van szó:D egyébként pedig őt szándékosan megemlítettem, hogy ő is volt már hisztis, ha volt afférje a csapattársával...Viszont ő még semmiféle tisztességtelen módszert nem vetett be a csapattársa ellen maximum a csapat burkoltan Webbert "hátráltatta" avagy bizonyos technikai tényezők miatt nem tudott Vettellel menni.
  • vinc3nt
    Az a büdös gyökér világbajnokként került abba a csapatba ahol nem kezelték világbajnokhoz méltóan. jogos felháborodás!
  • bardocz
    Aki egy autóversenyen megkérdezi, hogy mit kell tennem, amikor utolér valakit, az nem ide való.
  • IXEMGabeo
    Utolsó soraim feltételes mód, mert nem tudhatjuk biztosan, de én kinéztem volna belőlük.
  • vinc3nt
    1. Szerintem meg azért mert a farvizébe ott loholt Kimi Raikonnen 2. Mint mindig minden versenyen ilyen a vérmérséklete Spanyol gondolom neked ez új 3. Én a videón még mindig csak azt az egyébként ártalmatlan kérdést látom hogy MIT KELL TENNEM?

Ilyen amikor nem kérdezik meg:
  • IXEMGabeo
    Nem nagyon érdekelsz. Belefáradtam, hogy évek óta egy új Alonso fanboynak (aki hirtelen megjelent) el kell magyaráznom a dolgokat...Persze, hogy ideges volt, mert nem bírt Fisichellával és ez a fajta ideg mai napig benne lenne, ha kapna egy versenyképesebb csapattársat (nem is feltétlen versenyképesebb, hanem egy olyan csapattársat, aki agilisebb és nem nyal annyit, amennyit ő...) Egy egészséges Kubicát megnéztem volna a csapattársaként úgyis jó barátok, de sztem titkon Alonso fosott volna tőle. 2007-es szezonra emlékezz mit művelt. Hungaroringen a csapattal mindent bevetett, h Hamiltont hátráltassa nem felejtem el azt a szezon ott milyen büdös gyökér volt végig. És akkor már ne is beszéljünk arról, hogy 2006-ról, amikor Schumacher ellen tett egy kijelentést annyira el volt telve magától (Alonso szurkolók gyakran mosdatják kedvencüket azzal, hogy az vicc volt) és ezek mellett minden csapattársát eltávolították mellőle. Legalább is Trullit, Fisichot is szépen megkenték jó pénzért, hogy vállalja el a második pilóta szerepét. Ismerjük a Renault és Briatore későbbi húzásait mikben tevékenykedtek és mennyire messzire képesek voltak elmenni.:)
  • bardocz
    Azt hitte biztos, hogy az idclip itt is működik.
  • G_ArchAngel #128662
    Utana ment neki a Bajnokok Falanak?
  • bardocz

Gondolom azért üvölt a kocsiban, mert hangos, nem azért, mert eldurran az agya?
  • vinc3nt
    2005 Montreal:
    Alonso: Mit kell tennem?
    Briatore: Ha gyorsabb vagy előzd meg
    Alonso: OK

Nem emlékszem hogy rinyált volna vagy bármi mást hozzá tett volna, el találta mérgében a falat? Jéé mintha ezt Montreal-ban (városi pálya) olyan nehéz lenne kivitelezni.(megy az egyeseknek méreg nélkül is) És ezen lovagolnak évek óta mert ez az egy ami kapaszkodó lehet még az Anti Drukkereknek de milyen?