FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

passatgt
sumi:OOOOO

áá Rosbergnek vége:(

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Dietrich
digin meg a 16:9-es képnél alul felül fekete csík :(
rohadjanak meg.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
elõzések folyamatosan azt se tudta a rendezõ melyiket muatssa.
lökdösõdések, ütközések..parabolicában 5 autó zúzta le egymást :)

porsche super cupán is zúzás volt..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Ulvar
De jó hogy csak rajtra megyek TVhez...istenem egy életre kiütött volna a kép :D.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

köszönöm!

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

lol Gyulust mutatták FULL HD-ban:D

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

szolszil

Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.

streamet szeretnék kérni a futamhoz!

nyomorult retekklub szakadozik UPC n..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

miért mi volt? balesetek? vérre menõ csaták?

Dietrich
GP3 jó volt ma!
Meg Vörös is az eurosporton :p "ezen az egy GP3 futamon több esemény történt mint az egész F1 idény alatt" :p

Jó futamot! Bár szvsz ide pont nem való a DRS...

pedobear
a versenynaptár leggyorsabb helyszínén Vettel a legalacsonyabb csúcssebességgel szerzett pole pozíciót.

A karizmatikus vezetõ járt-kelt, az idõmérõn edzés közben a pitwallnál hevesen gesztikulálva reagált a pályán történt eseményekre és élvezte a tifosi szeretetét. A drukkerek nem is rejtették véka alá érzelmeiket

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

"Az viszont nem az, hogy közvetve õ is szerepet játszott a csak nyolc évvel a halála után megszületõ Michael Schumacher pályafutásának elindításában, ugyanis õ alapította Kerpenben azt a gokartpályát, amelyet késõbb Schumacher apja bérelt, s ahol a fiatal versenyzõ megtette elsõ köreit."

Ez viszont nem semmi véletlen...

Wolfgang von Trips halála? õ lehetett volna az elsõ német világbajnok a Ferrarival, helyette Phil Hill nyert:(

ami az érdekes, hogy a késõbbi 2x világbajnok Jim Clarkkal akadt össze, aztán kirepült a nézõk közé. 14-en haltak meg pluszban, ha jól tudom, durva baleset lehetett

Totti5
Kocka jó arc<#eljen>

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Dietrich
esp2 most ismétli a tegnapi GP3 futamot..nem volt rossz :)

RatBaG
http://www.youtube.com/v/0JPvlmnVc0Q&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Per Aspera Ad Inferi.

Dietrich

hát ezaz.
passatgt
csak spa annyival másabb, hogy ott a hegyek és völgyek miatt percról percre változik az idõjárás, gyakorlatilag lehetetlen kiszámolni, itt meg azért picit egyszerûbb a helyzet

Máté94
Úgy a futam végére... Jó lesz ez. :D
HTS s3rg1nh00
én is megnéztem,mondanak záport du.3 körülre,de ugyanezt láttam Spára is,ahol meg nem esett...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Máté94
"Egy kis remény a holnapi napra: a BBC idõjárás-elõrejelzése heves zivatarokat jósol délelõtt 11 órától, míg délután kettõtõl záporok várhatóak... Egy esõs Olasz Nagydíj?"
Totti5
Pedig zöld volt neki a 2. szektor...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Dietrich

Dietrich
off

pár napja/hete emlegetett film az Universal chanelen megy most <#hehe>

Gyula szerint leggyorsabb elsõ két szektort ment.
valaki hazudik.<#nevetes1>
nyuny01
Szerintem hibázott Rosberg hogy a keményebb keveréket választotta!Az elsõ etapjai amúgy sem szoktak jól sikerülni!Ami pluszt hozna a kemény keverék,azt az elsõ körökben el is fogja bukni!

De ne legyen igazam! :)

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

mcmoha
Q: Jenson, third on the grid and also again you didn’t do a final run?
JB: Yeah, I mean the first run in Q3 was pretty good. I was pretty happy with it. But I felt I could go a little bit more, maybe a tenth or so, but I didn’t get a great first sector and I just carried that all the way through the lap so I was a tenth-and-a-half down. I knew through the last corner, the previous lap was perfect through there, so I looked down at the speed and just pulled into the pits knowing that I was a tenth-and-a-half off my best. It’s not so bad.

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

mondjuk Button utsó körére jöhetne egy magyarázat..
való igaz , de ettõl még nem kevésbé motiváltak , ennyit bírt az autó.:)
Heidfeldet azért rakták ki mert nem volt elég jó. Pedig õ elverte Petrovot. Senna még Petrovtól is fényévekre van. Szóval az a nem rossz sokkal inkább az ultra gáz kategória ;).
fifi
szerinted mihez képest drága tudálékos barátom?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

szabii98
mihez képest?

I met God. She's black

fifi
arról meg nem írkáltok, hogy Senna is egész jól ment...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

genric
Tudnátok adni egy élõ Gp2 vagy Gp3 linket,amin közvetítik?

Norbi1990
Igen. Tehetsége van ez már 2008ba látszott, azóta sokat tanult és még jobb lett és most a legjobb kocsiba ül így lehet 2szeres világbajnok.
Jövõre remélem nem fog ilyen jó kocsit építeni a Red Bull és kiegyensúlyozottabb lesz a világbajnokság mert ez így uncsi, hogy majdnem mindig a Vettel nyeri a qualyt meg a versenyt is. Egy kis változatosság kéne például a Merci vagy a Renault nyerne pár futamot és a kisebb csapatok néha lennének dobogón.

Egyébként jobb lenne ha a kocsik formájába nem lenne ilyen kötöttség, akkor pályáról pályára változna talán a erõsorrend.

ja és Monza nem Red Bull pálya elméletileg...

nem tudom, azért a 452 magáért beszél, akkor lennénk okosabbak ennél is, ha Webbernek is minden összeállt volna. Õ már a Q1-ben is szenvedett valamiért...

Alonsoékban ennyi volt, Hamilton is hibázott az utolsó körén, Button elvette a gázt, Vettel pedig elég durván átküldte a kocsit mindenen.

viszont nagy valoszinuseggel a HRT autok szintjen elol lenne, illetve neha talan villantana is, mint anno a torro rossoval.

ma Ricciardo elverte Liuzzit amúgy csak szólok. És Belgiumban is a 2 Lotus elõtt állt Daniel, amíg meg nem adta magát a verda. Kb a 15. helyen haladt...

és mibõl érezted , hogy motiválatlanok lennének?
ugyanmár.. <#nevetes1>
szabii98
Újra mondanám amit már régebben. Ha Ricciardo is beülne a Red Bullba, esetleg a Torroba, õ is jobb lenne :D

I met God. She's black

MERCEDES-BENZ stúdió.
nincs több kérdésem. <#nevetes1>
de azt se mondhatod, hogy ok is olyan hataron autoznak mitn vettel :)

ez igazabol merhetettlen szoval kb mind1 is a tema. azt meg senki se mondta szerintem hogy a tobbiek nem probalnak meg mindent kihozni az autojukbol, csak ugye ez egyeni skill fuggo is, hogy mennyire tudja kihozni tenylegesen ami benne van.

amúgy ez a -452, amit Vettel hozott, ha Button bejött volna akkor is max 3 tized lehetett volna ez az idõ, ami pokoli sok, tehát Vettel valóban nagyon kinyomja a legjobb autó szemét...ez nem 100%, hanem 120%, amit teljesített ma, a többieket ma nem éreztem túl motiváltnak, tán még Buttont, akinél nem értettem miért vette el a gázt...

Ulvar
Hát esetleg magáról beszélhetne, mások nevében ezt nem mondanám...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

RatBaG
mekkora ordas merci-reklám lett ebbõl a közvetítésbõl, röhej...

Per Aspera Ad Inferi.