Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
nyilván meg lehet csinálni...csak az a kérdés hogy akkor hogy alakul a futam.
Arról nem kaptunk képet, hogy Grosjean mennyit tudott volna menni a lágyon, de meg lehet csinálni a versenyt 1 kerékcserével.
Nem tudom mennyi volt még a gumijában, de a 24 körös gumijával azért az egyéni legjobbját futotta, sőt Koba' is elég későn futotta az egyéni legjobbját...nagyon valószínűnek tűnik, hogy ezek a kemények még bírták volna...sőt az is, hogy a lágyak is jók lettek volna még...itt inkább az a probléma, hogy valaki elindítja előnyszerzésből a gumicserét, és az a közvetlen ellenfeleit lépésre kényszeríti (ha gyors persze), és minden 'közvetlen' ellenfélnek vannak még közvetlen ellenfelei....azaz mindenkit érint kivéve aki 1 kiállásra tervez.
...
Nem tudom Grosjean milyen gyors lett volna 1 kiállással, következtetni lehet rá, de igazán ez nem számít.
Amíg Grosjean össze nem rakja önmagát, addig nincs miről beszélni...két kedvencem közül ő az egyik, de nem meghatározó erő még a pályán.
Kimi köröket ver rá ezen a téren, szal ennél több kell.
jó rajtok,...és beleverni a fejekbe, versenyzők és nézők fejébe, és ezt neki kell megcsinálnia.
Ebből a szempontból tök mindegy Kimi-vel összehasonlításban mit csinál, gyorsabb vagy sem, amíg nincs 'jelenléte' a pályán addig nem lesz vége a 'baleseteknek'.
Ez egy fontos év neki, ha elveri Kimi-t az csak egy folyamat része szabad hogy legyen, nem maga a cél.
Meg kell alapoznia a jelenlétét szvsz.