FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hozd ki hog koba a hibas lol.

Totti5
Koba nem tudom mit akart, de amúgy õ is egy kicit befele mozdult már, Hami meg kifele... hülyeség volt Kobának izmozni azokon a trágya gumikon.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

es a tukor csak disz?

HappyHunter
Nem húzott rá szerintem, csak egyszerûen figyelmetlen volt.

Be happy. :) Running!

azt a retardált idiótát kellene felrúgni a holdig amelyik kitalálta ezt a debil elõzési zónás faszságot!! meddig kell még várni amíg betiltják?? amíg meghal valaki??

Koba használhatta az elõzés után a drs t Hami meg kurvára nem számít rá, mert már jobbra figyel a kanyar felé!

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

szabii98
most hogy így visszanéztem igaz, bocsi. Ez nagyon váratlanul érhette :S

I met God. She's black

Palinko
mert nem látta meg nem számított rá
bakkerman
nincs igazság ezen a kurva kibaszott földön,szerencsétlen Lewis már mióta küzd évrõl évre,kihozza az autójából a maximumot,de mindig vagy összetöri,vagy õt törik össze...az a fasszopó ficsúr meg kapott a segge alá egy red bullt és kétszeres VB lesz decembertõl...mentem a strandra.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

szabii98
mért kellett hamiltonnak ráhúzni? Nemtudott volna befordulni?

I met God. She's black

Máté94
Na, szép volt idióta...
szabii98
bye bye hamilton

I met God. She's black

nearo
Ezeket a beszélgetéseket real time-ban adják be? Mert ha nem, akkor simán lehet, hogy Vettel még a boxkiállás elõtt panaszkodott a gumira, Gyuláék meg itt kombinálnak feleslegesen...

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

szabii98
ROSBERG UÁÁ.

I met God. She's black

bakkerman
ROSBERG ROSBERG ROSBERG

SMD vettelke

ha nem tudod a helyén kezelni a képet az csak a te problémád.
pedobear

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

Totti5
Gondolom saját maga hatása alatt van a tegnapi szereplése óta...

Totti5
Erõs túlzás és ferdítés, de már megszokhattuk, hogy az internen a hülyeségnek nincs határa és tömegeket lehet beetetni egy ilyen képekkel.

Alonsoval mi van? Utasitottak a mediat, hogy nem kerdezhetnek tole semmit a hetvegen, semmire sem fog valaszolni.
Fapofaval ment el a BBC-sek mellett is...

http://gaborszantai.co.uk/

annak ellenére elég sokáig üldögélt õ is a többiekkel.
Mondjuk az autojaban pont szet volt hullva a KERS, igy inkabb csak szerencses veletlen volt a media szamara, hogy nem csak egyszeruen eltunt a garazsban.

vagy Raikkonen mikor a maláj futamon beleunt és lelépett fagyizni míg a többiek rohadtak a rajtrácson. <#idiota><#nevetes1>
ebbõl a szempontból is szimpatikus mostanában Hamilton , mikor kérdezgetik a pilótákat a pálya állapotáról, míg a többiek sunnyognak õ mindig tolná ezerrel. <#nevetes1>
Régen mentek mint a hülyék,most meg 1 kis esõ miatt is az SC mögül rajtolnak meg nyomják a piros zászlót...és elvileg a technika csak jobb lett...LOL
Carlos
Sajna igaz... 😞
Elkurvult ez a sport is.

Þór vígi þessi rúnar

LOL , valaki linkelte egy másik fórumban egy esetleges vizes futamra vonatkozóan.
...és milyen igaz sajnos.

http://www.vipbox.tv/sports/motorsports.html
Tikal
egyszer a futamhoz valaki adott egy linket, ott az angol közvetitést lehetett nézni.. az kéne 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

jol rahuzhato erre az az idezet hogy a tortenelmet a gyoztesek irjak. itt a bunteteseket a birak irjak. ez nem jelenti hogy igazuk is lenne 😊

Ja.. Spa kiszamithatatlan....

szart sem ér az idõjárás elõrejelzés...Spa-ban nem szabad olyat mondani, hogy száraz😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Master91
Ne reménykedj te Hami sikerébe 😄 már csak azért mert lefikáztad Sumit. Fõleg úgy hogy nem Õ tehet róla...úgy imádom az ilyen nagy okosokat 😄 figyeld meg ,ha nem lesz valami gebanc, ott lesz a top10 be.
bakkerman
akkor lesz egy kényelmes vonatozásunk

Totti5
Ahogy nézem max 13 fok és zéró esõ a mai napra.

bakkerman
muhahaha sumák ennyit a 20 éves ünnepedrõl haver 😄D hamilton hátha betudna bújni az elsõ kanyarban vettel elé

Norbi1990
Tikal
egy linket online streamhet tudtok adni?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Norbi1990
Gp3ba 1. versenyhétvégéjét teljesítõ Stanaway megnyerte a 2. futamot. Így kell bemutatkozni egy sorozatba <#taps>

KPT 13. vagy 14. lett.
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Carlos
csak a szponzora... 😊

Þór vígi þessi rúnar

passatgt
„Korábban is mentem már három keréken, nem is voltam lassú, de azért a hátsó kerék elvesztése után nehezebb irányban tartani az autót – mondta az utolsó rajtkockába szoruló Schumacher

😄

RatBaG
tudom, néztem. épp ezért nem kéne neki még kalimpálni is...

Per Aspera Ad Inferi.

pedobear
ez már csak a vége. Hamilton is ráhúzott látszott rendesen.

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

Máté94
Nem fizetett...
ez már a második ütközés, elõzõleg már koccantak egyszer, azért mutogat..

lejjebb van egy külsõ felvétel

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Carlos
Pénz beszél csapat mosolyog... ennyi.

Þór vígi þessi rúnar

Bruno Senna:

„Nagyon elégedett vagyok a 7. hellyel, szerintem jobban nem is alakulhatott volna az elsõ Lotus-Renault színeiben töltött idõmérõm. Nem gondoltam volna, hogy benne leszek a legjobb 10-ben. Kissé ideges voltam, mert száraz gumikon mentem a nedves pályán, tegnap se és ma se tudtam ezeket normálisan kipróbálni. Arra gondoltam, ha nedves a pálya, akkor jó helyen végezhetek., ezért is tartom fantasztikusnak, hogy mindezt a száraz pályás gumikon sikerült elérnem. Az autó jól mûködött az idõmérõ alatt, remélem holnap is így lesz. Ez a pálya mindig jó volt hozzám, remélem, ez a tendencia folytatódik. Eddig egyre jobb és jobb számomra ez a hétvége!”

Vitaly Petrov:

„Jó érzés ismét az elsõ 10 közé kvalifikálni magam, még akkor is, ha többre vágytam egy 10. helynél. Le kell ülnöm a mérnökeimmel, hogy rájöjjünk, miért forogtam meg a Q3-ban. De a körülmények is nagyon megnehezítették az egész idõmérõt. A csapatnak is nagy kihívást jelentett a gumik kiválasztása, mert az idõjárás többet változott, mint máshol egy egész óra alatt. Az egész hétvégét nézve eddig, nagyon érdekes az egész, mert láttuk, hogy viselkednek a különbözõ keverékek. De a lényeg az, hogy mindkét autónk bejutott a top 10-be. Örülök, hogy újra mosolygós arcokat látok a csapaton belül.”

Totti5
Talán mert mutogatni akart neki azért?😊

Kit--Kat
Mi lenne, ha az elejétõl látnánk nem a koccanás pillanatában?!

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

RatBaG
btw minek mutogat hamilton már az ütközés elõtt?
azért csak van egy kis vaj az õ füle mögött is...

Per Aspera Ad Inferi.