• Kit--Kat
    Talán megérted:
    Grosjean a gyors keménykeverékre váltással előnybe került a lágy gumikon futókkal szemben, mert egyértelműen a kemények voltak a jobbak, nem is kicsivel. Onnantól kezdve légüres térben ment, 3 kis csapaton kellett csak átverekednie magát amíg felért Raikkonen mögé a kerékcserék után (ugye Kimit a Schumi vonat körönként másodpercekkel lassította, míg Gro a friss keményeken az üres térben szárnyalt). A futam felétől gro közvetlenül Kimi mögött volt az elején 3 másdopercre, ami volt később 10 is, a végén a hibájával lett 6,8.

Azonos gumikon légüres térben valahogy nem jött át az-az őrült nagy gro tempókülönbség, valahogy csak nőtt a különbség közöttük és nem a futam végén, hanem a közepétől kezdve.

Gro jó volt, de az ütközéséből a lehető legjobban jött ki és a mezőny sem volt ma szoros, a Red Bull-Ferrari-Lotus csapatokon kívül a többiek ma nem játszottak. Ill. kíváncsi lettem volna Perezre.

Egyszer jó lenne normális taktika Kiminek, Vettellel együtt kellett volna kihozni, pláne úgy, hogy Gro miatt volt összehasonlítási alapjuk hogyan működik keményen a kocsi.

Normális box kiállást nem is merek remélni, megint megkapták a Ferraritól a 2 másodpercet így Massa box után 2,5-ről 5-re növelte az előnyét, bravó.

Jó volt látni Webbot győzni, Hamit nagyon sajnáltam, mert ez a McLaren ma botrány gyenge volt.