182115
  • Palinko
    nézem Alonso videointerjúját, 100% os nincs semmi fájdalma, szal nem sérült meg szerencsére.
  • IXEMGabeo
    szurkolok ennek a srácnak:) hátha összejön egy komolyabb eredmény neki, mondjuk egy 4 pontot legalább csak össze tud a Lotussal szedni:)

Happy: én csak poénkodtam persze, hogy volt kilökés a vb címért, de ez itt totális baleset és nem gondolom h előre eltervezett volt. Webberé sem volt az, látható is volt, hogy hozzá sem ért a kormányhoz amikor gurult a Rb6-osa a pályára vissza.
  • HappyHunter
    Miért kéne ennyire komplikálni? Senna 90ben Japánban az első kanyarban simán nekiment Prostnak és megnyerte a vb-t.
  • McCartman
    ja és , Jerome D’Ambrosio váltja Grosjeant
  • McCartman
    Én se díjaznám a bukókeretet F1es kocsikon.
  • Peppus
    Szerencsétlen Kubica.. Ez az ő éve lehetne simán..
  • Master91
  • G_ArchAngel #128209
    Milyen zsenialis matek kellett ehhez, hogy bele tudjak kalkulani Alonso kiuteset is:)
  • IXEMGabeo
    lemaradt, hogy Kimit ezzel fel tudja hozni a világbajnokságban:D
  • IXEMGabeo
    ezzel egy érdekes összeesküvés elméletet ültettél el sokak fejében:) Most jön az, hogy Bouiller követve Briatore példáját azt mondta Grosjeannak, hogyha Alonso közvetve előtted lesz akkor menj neki Hamiltonnak és akkor abból lesz egy láncreakció hátha rá tudod kenni a balesetet.

Na jó szóval oltári baromság:D

Ez kb olyan lenne, mint amikor Webber direkt húzta volna rá Rosbergre az autót 2010-ben.
  • Magnum PI
    Én rühellem hamiltont, de még így sem tudom belelátni a balesetben, hogy bármit rosszat csinált volna. Ellenben most jobban megnéztem a lassítást és komolyan mondom olyan mintha grosjean a végén szándékosan ráhúzná. Érdekes...
  • IXEMGabeo
    az para volt, de eddig mindig megúszták a versenyzők a ráfutásos baleseteket. Valahogy a fejüket ritka esetben érhetik baj úgy...1. halálesetnél nyilván be fogják vezetni, de amíg baj nem történik kár ezért...
  • a.carkey
    Amilyen, még képes győzelem nélkül vbt nyerni. :)

Megj. nincs egy hátsószárnyon hátrafelé mutató felvétel az előttük haladó Saubertől? Lehetne látni, hogy Grosjean milyen körülmények között kente fel a falra Hamiltont.
  • McCartman
    link
  • McCartman
    Nem kell olyan régre visszamenni , 2010 utolsó versenyén Liuzzi ráfutásos balesetben majdnem legyalulta Schumi fejét rajt után.
  • IXEMGabeo
    úú hát szerencsétlen Wurznak igen szerencsétlen visszatérése lett volna. Szezonban azért szerzett dobogót is:)
  • Totti5
    Ez veszélyesebb volt, ha úgy nézzük.
  • pedobear
    Csak az F1 -ljávot kell olvasni hozzá gyerekek :P
  • IXEMGabeo
  • G_ArchAngel #128197
    Akar Button is lehet, vagy Webber, vagy Hamilton, vagy Vettel, vagy Alonso... 8x25pont nagyon sok meg:)
  • Ulvar
    Nahát...bazze...tényleg? :D

Meg úgy kb. az élmezőnyből 5-6 versenyző még simán lehet VB.
  • pedobear
    Akár Kimi is lehet világbajnok, ha Alonso nem szerez pontot Kimi meg nyer.
  • IXEMGabeo
    2 FI nagyon okosan jöttek el, Schumi pedig totálisan a belső íven jött el rámenve a rázóra jókor jó helyen:D
  • Ulvar
    Ezek a cikkek...istenem...

ezekre vered?

Hasonló nem is olyan rég volt F1 történelmében...mégse haltak meg.

• pedobear
    Alonso 50 centire volt a haláltól

Remélem a tiFOSIknál is nullázni fog majd :P
  • IXEMGabeo
    Hamilton' s fault?

Ááá ez úgy baromság, ahogy van egyébként Grosjean szorította le..kár lenne másik bűnbakot keresni
  • ScarY MAN
    dehogy! Már nem volt kedve versenyezni és inkább összeakarta törni a gépet! :DDDDDD
  • Master91
    Amúgy itt van a telementriás kép:
  • Master91
    Végre rajtelemzés!
  • Totti5
    Mozdul a kormány amikor összeérnek? lehet ez van akinek rejtély...
  • Ulvar
    Ez egyértelmű, hát hova ment volna szerencsétlen neki a palánknak hogy elkerülje Grozsit? .... istenem. És ilyenkor nem tudom eldönteni hogy a média generálta hülyeség, vagy tényleg mondott ilyet az a bizonyos illető.
  • Master91
    Mondjuk szerintem azért áll úgy az a kormány, mert már ugye össze értek a kerekek, nem Hamilton rakta abba az irányba.
  • Ulvar
    persze...Hamilton a vétkes...egyértelmű....persze...

Okosabb lett volna, ha csöndben marad.
  • Master91
    F1-live, de érdekes.

• pedobear
    ez már tényleg szar pedig a régiek annyira szarok voltak, hogy már jók voltak
  • IXEMGabeo
    pedo bazmeg:D:D

egyébként a marhája most már helyesírási hibát is vét benne
  • IXEMGabeo

hangoljunk Monzára:))) Isteni ez a V10
  • pedobear
    szokásos
  • Sysfox
    "Alonso megsérüüüült!"

Amikor nem szállt ki azonnal a baleset után. Persze, megsérült. Engem az a tulajdonsága idegesít, amikor felnagyítja az apró dolgokat. Persze egy tömegkarambol nem az, de miért kell egyből sérülést kiabálni? Fingja nem volt, hogy mi van Alonsoval.

Számtalanszor van ilyen.
  • HTS s3rg1nh00
    remélem azért a csávót eltiltják a bajnokság további versenyeitől.