182115
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#128216 nézem Alonso videointerjúját, 100% os nincs semmi fájdalma, szal nem sérült meg szerencsére. -
IXEMGabeo #128215 szurkolok ennek a srácnak:) hátha összejön egy komolyabb eredmény neki, mondjuk egy 4 pontot legalább csak össze tud a Lotussal szedni:)
Happy: én csak poénkodtam persze, hogy volt kilökés a vb címért, de ez itt totális baleset és nem gondolom h előre eltervezett volt. Webberé sem volt az, látható is volt, hogy hozzá sem ért a kormányhoz amikor gurult a Rb6-osa a pályára vissza.
-
#128214 Miért kéne ennyire komplikálni? Senna 90ben Japánban az első kanyarban simán nekiment Prostnak és megnyerte a vb-t. -
McCartman #128213 ja és , Jerome D’Ambrosio váltja Grosjeant -
McCartman #128212 Én se díjaznám a bukókeretet F1es kocsikon. -
#128211 Szerencsétlen Kubica.. Ez az ő éve lehetne simán..
-
#128210 -
G_ArchAngel #128209 Milyen zsenialis matek kellett ehhez, hogy bele tudjak kalkulani Alonso kiuteset is:) -
IXEMGabeo #128208 lemaradt, hogy Kimit ezzel fel tudja hozni a világbajnokságban:D -
IXEMGabeo #128207 ezzel egy érdekes összeesküvés elméletet ültettél el sokak fejében:) Most jön az, hogy Bouiller követve Briatore példáját azt mondta Grosjeannak, hogyha Alonso közvetve előtted lesz akkor menj neki Hamiltonnak és akkor abból lesz egy láncreakció hátha rá tudod kenni a balesetet.
Na jó szóval oltári baromság:D
Ez kb olyan lenne, mint amikor Webber direkt húzta volna rá Rosbergre az autót 2010-ben. -
#128206 Én rühellem hamiltont, de még így sem tudom belelátni a balesetben, hogy bármit rosszat csinált volna. Ellenben most jobban megnéztem a lassítást és komolyan mondom olyan mintha grosjean a végén szándékosan ráhúzná. Érdekes... -
IXEMGabeo #128205 az para volt, de eddig mindig megúszták a versenyzők a ráfutásos baleseteket. Valahogy a fejüket ritka esetben érhetik baj úgy...1. halálesetnél nyilván be fogják vezetni, de amíg baj nem történik kár ezért... -
#128204 Amilyen, még képes győzelem nélkül vbt nyerni. :)
Megj. nincs egy hátsószárnyon hátrafelé mutató felvétel az előttük haladó Saubertől? Lehetne látni, hogy Grosjean milyen körülmények között kente fel a falra Hamiltont. -
McCartman #128203 link -
McCartman #128202 Nem kell olyan régre visszamenni , 2010 utolsó versenyén Liuzzi ráfutásos balesetben majdnem legyalulta Schumi fejét rajt után. -
IXEMGabeo #128201 úú hát szerencsétlen Wurznak igen szerencsétlen visszatérése lett volna. Szezonban azért szerzett dobogót is:) -
#128200 Ez veszélyesebb volt, ha úgy nézzük. -
#128199 Csak az F1 -ljávot kell olvasni hozzá gyerekek :P -
IXEMGabeo #128198 -
G_ArchAngel #128197 Akar Button is lehet, vagy Webber, vagy Hamilton, vagy Vettel, vagy Alonso... 8x25pont nagyon sok meg:) -
#128196 Nahát...bazze...tényleg? :D
Meg úgy kb. az élmezőnyből 5-6 versenyző még simán lehet VB. -
#128195 Akár Kimi is lehet világbajnok, ha Alonso nem szerez pontot Kimi meg nyer. -
IXEMGabeo #128194 2 FI nagyon okosan jöttek el, Schumi pedig totálisan a belső íven jött el rámenve a rázóra jókor jó helyen:D -
#128193 Ezek a cikkek...istenem...
ezekre vered?
Hasonló nem is olyan rég volt F1 történelmében...mégse haltak meg.
-
#128192 Alonso 50 centire volt a haláltól
Remélem a tiFOSIknál is nullázni fog majd :P -
IXEMGabeo #128191 Hamilton' s fault?
Ááá ez úgy baromság, ahogy van egyébként Grosjean szorította le..kár lenne másik bűnbakot keresni -
#128190 dehogy! Már nem volt kedve versenyezni és inkább összeakarta törni a gépet! :DDDDDD -
#128189 Amúgy itt van a telementriás kép:
-
#128188 Végre rajtelemzés! -
#128187 Mozdul a kormány amikor összeérnek? lehet ez van akinek rejtély... -
#128186 Ez egyértelmű, hát hova ment volna szerencsétlen neki a palánknak hogy elkerülje Grozsit? .... istenem. És ilyenkor nem tudom eldönteni hogy a média generálta hülyeség, vagy tényleg mondott ilyet az a bizonyos illető. -
#128185 Mondjuk szerintem azért áll úgy az a kormány, mert már ugye össze értek a kerekek, nem Hamilton rakta abba az irányba. -
#128184 persze...Hamilton a vétkes...egyértelmű....persze...
Okosabb lett volna, ha csöndben marad. -
#128183 F1-live, de érdekes.
-
#128182 ez már tényleg szar pedig a régiek annyira szarok voltak, hogy már jók voltak -
IXEMGabeo #128181 pedo bazmeg:D:D
egyébként a marhája most már helyesírási hibát is vét benne -
IXEMGabeo #128180
hangoljunk Monzára:))) Isteni ez a V10 -
#128179 szokásos -
#128178 "Alonso megsérüüüült!"
Amikor nem szállt ki azonnal a baleset után. Persze, megsérült. Engem az a tulajdonsága idegesít, amikor felnagyítja az apró dolgokat. Persze egy tömegkarambol nem az, de miért kell egyből sérülést kiabálni? Fingja nem volt, hogy mi van Alonsoval.
Számtalanszor van ilyen. -
#128177 remélem azért a csávót eltiltják a bajnokság további versenyeitől.