Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Akkor ne legyen költségcsökkentés se. Akkor annak nincs értelme, viszont így a kis és középcsapatok eltűnnek, nem lesz pénzük másolni a dolgokat, nem lesz értelme ott létüknek. Akkor meg marad az amit Montezemolo szeretne. 1 csapat 3 autó. És legyen 5-6 alakulat ami megcsinálja és legyen 15-18 fős mezőny. Nem hiszem hogy tetszene.
Nem GP2t akarunk. De nem mi határozunk a szabályokról. Én már vagy nyolcvanszor írtam le, hogy annak örülnék ha visszahoznák a V10es motorokat, meg a régi kasznikat a régi gumiversenyt stb...de azért kell változtatni, mert valaki vagy valakik (csapatra értem) nagyon kiemelkedik mert nagyon jól összerakják az autót, és unalmassá válik a sport, mint anno a Ferrari győzelmi sorozatánál (mondjuk annak örültem Ferrari szurkoló révén, de a McLarenes évek sorozatgyőzelmét a 80as évek végén 90es elején nagyon rüheltem). Nagyon nehéz szabályokat hozni a Formula 1-ben, mert túl sok ember figyeli, és ezért is kezdtem tőle elhatárolódni, mert ez szar az én szememben hogy van 1-2 év amikor Alonsot sztárolták, aztán Hamiltont, aztán Buttont aztán Vettelt és mindig van 1 ember aki kiemelkedik az évben, az FIA lényegében kiválasztja azt a személyt, és azt sztárolják, miközben lehet nem a tehetsége hozta meg neki a VB címet, hanem az autója. Szóval unfair dolgokat érzek a sportban, és ez nem tetszik, attól függetlenül hogy minden futamot megnézek a TVben, mert megszokottá vált számomra.
Én ezért nézek más autósportot is ahol inkább a tehetség van előtérben és nem a beleölt dollár milliárdok az autóba. Ez van mindenki más, mindenki mást szeretne.
Részben egyetértek veled, részben nem. Remélem lesz olyan év ami tényleg a 2 dolog között lesz ahogy már sokszor írtad.