FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zzeN
<#ijedt>

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

A turbó V6 hangja más lesz, de Forma-1-es

elb@sztam, bocsánat..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Firerock
wut?😄

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

köszi a 12-es busz...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Firerock
Szarvasról,kocsival
Nagyon jól van megoldva a kijutás,a Stadionoktól indulnak 20percenként a buszok,visszafele szintén,egészen a bejáratig visznek!
Tavaly énis busszal voltam

kifli
hév megy szerintem arra...

Nemvagyok pesti, 1x aszem hévvel mentem ki ringre, amúgy kocsival megyek ha megyek, úgyhogy lehet rosszul emlékszem 😊
nem biztos, hogy a RB 3 év múlva is a csúcson lesz...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

te mivel mész ki? én sose voltam még kint, nem is tudom stadionoktól vagy az Árpád hídtól indulnak oda buszok?...vagy várjál, te Szarvasról fogsz odautazni gondolom

Norbi1990
Jobb mintha valami tucc tucc lenne alatta.
1xûen nem fogom fel miért ezzel a számmal csinálták meg, ezt már a malajziainál felhasználták, azt utána lecserélték 1 sz*rra és most itt van megint, nem jó ez így...az embernek folyamatosan a malajziai klipp megy a fejében. szarul is lett összevágva sztem de mind1.

Firerock
<#eljen>
nagyon jó!

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Firerock
holnap jössz ki?

bakkerman
mondjuk én is csípem a srácot,wickens és õ nagy tehetségek,valamelyik biztos vb címig viszi az F1-ben

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakkerman
én azt a 3 évet kitolnám 4-5-re,jövõre max a torro rossonál mehetne,a red bullnál még legalább 2-3 évig biztos Vettel ülése,mellette nem lehetne világbajnok(webber effect),más csapathoz meg nem mehet,a TR-bõl,mert red bull a fõszponzora

Firerock
dejó lenne!
Meg kell szereznem az autógrammot és a fotót,van rá egy ezresem hogy 3éven belül vb lesz!

bakkerman
reggel eurosport2 news-ban mondták be

bakkerman
én úgy tudom rajthoz fog állni ugyanúgy

Firerock
Tudja valaki hogy akkor most a WSR hogylesz? Eljön azért Ricciardo?

bakkerman
szezon végéig õ fogja vezetni azt az autót,kivéve az Indiai nagydíjat(micsoda meglepetés),mert ott visszaül Kártikeján

Ulvar
Nem kell Palik...elég volt a tudatlanságát éveken át hallgatni, fingja nem volt ki melyik verdában, össze vissza beszélt, marhaságokat, nem is volt humoros, inkább idegesítõ.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

igen, így legalább Buemi és Algersuari küzdhet a helyéért év végéig...Algernak nagy mákja ez a Valenciai 8. hely

desigo
"Az ausztrál Daniel Ricciardo vezeti majd a Hispania egyik autóját a jövõ heti Forma-1-es Brit Nagydíjon. "
Sutil és Trulli, ahogy ordítja, meg a felfüggesztés is kapott meg a szárny is lefiggyedt😄 egy állat

szabii98
nekemis 😄

I met God. She's black

Totti5
Kimit kicsit átsütötték😄 ( kár hogy nem közvetít már Palik😞 )

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

bakkerman
esküszõm õ hiányzik nekem az F1-bõl...unom már gyuszi meg gabusz meg csabesz okosságait,hiányzik palik cinikussága,"humora". rajta nem aludtam el egy futamon se :S

Palinko
de mit mond a végén? fasza gyula? 😄 meg alonsónál mi volt az a komoly reflex, hogy nem verte bele? 😄

én ezen szakadtam😄 Palik egyik utolsó közvetítése😄

a végén kivel verekedett össze Senna?

James Huntos a legnagyobb belekötött a pályabíróba olyan volt a feje, mintha be lett volna drogozva és halucinálva😄😄😄D

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

bakkerman
2020,elõzés miatt vizsgálatot indít az RBFIA

bardocz
Maximum egy büntetés, mert az elsõ próbálkozásnál összetörnék egymást.
LeventeV
hány bûntetés járna ma egy ilyen elõzés sorozatért... az integetésekrõl ne is beszéljünk 😛

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Master91
Azt nem tudom. 1 darabot láttam egész életembe, az is a Kanadai futam volt 😄
Magic Boy
LosMinidrivers nincs még?

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Ulvar
Áhh...Fisichella ne jöjjön...újonc kell...újonc!

RatBaG
gondolom az igazi versenyzés mintapéldáját senkinek se kell bemutatni...

Per Aspera Ad Inferi.

Master91
Master91
Lehet vissza tér Fisichella. Heidfeld helyére pl. 😊
Ulvar
Hát ez brutális volt élõben. Mindenki befosott amikor Alonso belement Webber kerekébe...besza behu volt...Fisichella nem gyengén szerencsés volt 😊.

LeventeV
ez nagyon jó futam volt.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Master91
Ez irgalmatlan jó futam volt <#taps>Jó lenne hamarosan megint nézni 1 ilyet :/ Sumi ámokfutása, stb...
Master91
Ferrari szerelõ 2:02-nél 😄 az állat 😄
sjani1995
Webber 2:42 <#wow1> hiába, már akkor is tudta mit hogy kell...😄

Rise FM  Mi a vas legnagyobb ionja? A kam-ion.

nearo
Ezt most találtam csak úgy véletlenül...
2:15-nél felröhögtem 😄

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Ulvar
Így nevelik õket...aki agresszív az kicseszett bunkó manapság...az pedig hírnév rombolás. Hírnév mindenek felett...