• IXEMGabeo
    az zavar, hogy túlzottan hajtogatod mennyire nem jó az F1, de a leginkább az zavar, hogy az embereknek semmi sem jó, ha csak 2 csapat van az nem jó, ha túl nagyok a különbségek az nem jó, ha egyenlőek az erőviszonyok és nyer 6 különböző versenyző 6 futamon az is rossz (mellesleg ilyen tényleg 100 évente egyszer van). Bírom Vettelt, de a vb-t tavaly unalmassá tette hiába voltak üdítő futamok, akkor meg az volt a gond, vagy, ahogy Ulvar is mondta 2009 úgy ahogy van unalmas volt, kivéve a Button drukkereknek, mert még előzés sem akadt.

És, mint már mondtam a Pirellivel tavaly nem volt ennyi probléma (bár tavaly is egyes emberek szidták mennyire szemcsésedik és gyorsan kopik) utóbbi tevékenység vagyis a túlzott kopás pont annak a következménye, hogy a Bridgestone-al túl hosszú etapokat voltak képes menni.

Nekem, mint laikus nézőnek, mert én nem vagyok fizika zseni, mint te bejön, hogy ennyire kiélezett a küzdelem és nem hinném azt sem, hogy a maradék 13-14 futamból további 7-8 versenyző nyerni fog.