FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rá kell szarni a pályára és szétkenni rajta

Dietrich
Barcelona azért szar pálya is mert ott tesztelnek állandóan..ismerik mindenkinek a köridejét már a verseny elött. gyakorlatilag le sem kéne nyomni a futamot Barcelonában <#hehe>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Totti5
Ez tény, de miért történt? gondolom a pálya más szakaszain pedig elõny volt a rövidebb áttét.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

nyuny01
Jah fõleg úgy hogy az 1000. alreggel nyomja!

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

Norbi1990
Mert szarul állították be a uccso fokozatot. Utolérték az elõttük lévõt szélárnyékba de mire elõzni tudtak volna már letiltott a motor. Kb mindenkinél ez volt.
Totti5
Ezen jobb volt volt idén is mint Barszában... ott még az elõzési zónában sem elõztek.

Norbi1990
Hát jobb mint ez a fos tepsi pálya.
bardocz
Ha barcelona helyett lesz, akkor nem tudom mi a probléma. Semmivel sem volt ott jobb a verseny, egy szar az a pálya.
RatBaG
nem hiszek neked! nem, nem, nem, nem, NEM! pápápápápápá nem hallak!
ez nem lehet igaz <#wilting>

Per Aspera Ad Inferi.

passatgt
Az elmúlt négy évben az Európai Nagydíjnak otthont adó valenciai városi pálya vezetõsége a hét végi futam során megegyezett Bernie Ecclestone-nal arról, hogy 2021-ig minden évben lesz F1-es futam a kikötõben – várhatóan a barcelonai futam eddigi idõpontjában, májusban.
<#duma>

Totti5
"Egy GP3-as autóban komolyabb technológia van."

Butaság, tudatlanság, stb stb...

Totti5
"Szerintem ezzel a DRS faszsággal anynit értek el, hogy mostmár annyi elõzés sincs mint amennyi volt. Mostmár csak kikerülés van 😞."

Ez szín tiszta hülyeség, valótlanság, ferdítés, vakság... soroljam még?

istenem, de naív vagy õ a kocsis😄😄 Amatõrversenyzõ, Drevil666, freestyle, Tom Solberg ez mind õ...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Dietrich
ha már elõzést javítandó találták ki, akkor az elõzési zónákat törölnék el a francba.
mindenki ott használja ahol akarja az is akit elõznek..így legalább lesznek kicsúszások :p

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Nekem fél év alatt elmúlt, olyan jól fizetett. Egy jó agyturkász neked is segíthet😊

http://gaborszantai.co.uk/

Ulvar
Te meg mindenbe beleszólsz, inkább akkor ne szólj bele nem? Had csináljak már amit akarok jó? Köszike hogy megengeded. Had kritizáljak már egy olyan kommentet amibe semmi nincs alátámasztva csak üres szavak és fikázások, NA ÉN MEG EZT UTÁLOM. És fogom is.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

bakkerman
azért azis unalmas hogy valaki véleményez,és ha az neked nem tetszik,akkor lehurrogod. ha nem értesz vele egyet,akkor elmész mellette,kész.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

<#nevetes1> <#taps> <#eljen>

Falcon83
hol? 😄
vettelcicafiú(L)(L)(L).gayportal.hu-n ? 😄

Ulvar
😞((. Részvétem.

RatBaG
önjelölt? egyéb esetben jajj nekünk...

Per Aspera Ad Inferi.

újságiró vagyok
Ulvar
Te meg egy unalmas kommentelõ aki benyög valamit aminek a fele igaz, a másik felében pedig információ hiányok sokasága van.

Ha ennyit tudsz csak írni, az kevés ide, inkább ne fáraszd ujjaid 😊. Vagy támaszd alá valami normális érvvel légyszíves.

vettel megintcsak kiváló munkát végzett.
schumacher meg olyan volt mint egy régi kamaz.
Régen az utak királya volt mára viszont már berozsdált, lomha dög lett belõlle ami csak füstöl de nem megy, ha meg elõzni próbál abba beletörik a bicskája mert nemjó a motorja.
passatgt
pont akkor küldted el az üzenetet, mint egy másik felhasználó, és "kilökted", így az õ hozzászólása is a tiéd lett😊

Master91
Amerikai versenyekhez nem értek. Se Indycar, se Nascar...
Magnum PI
(Na ezt meg, hogy csináltam 😄?)

Norbi1990
Nem, Amerikába.
Magnum PI
Az aerodinamika is a technológiához tartozik (szerintem)

Master91
Itt az F1-be? 😮
passatgt
lanpartyznak, csak amikor kamerával mutatják, átváltanak valami livetiming-os képre, hogy úgy tûnjön, valami érdekeset csinálnak😄

Falcon83
Inkább az aerodinamika öli meg. Ameddig ilyen 5 éve fejlesztetlen motor van az autókban vicces technológiáról beszélni. Egy GP3-as autóban komolyabb technológia van.

Magnum PI
hm, lemaradt a link: kép

Magnum PI
Én lehet elsõ körben kormányról távolítanék el mindent, hogy nem lehessen ennyire optimálisan végigmenni egy kört. Lõjjenek be egy beállítást az elején és kész, és hozzák vissza a régi idõmérõt mert a mostani egy baromság

Meg hát ez is probléma:

De ez mind rész az F1-nek.

Magnum PI
Szerintem ezzel a DRS faszsággal anynit értek el, hogy mostmár annyi elõzés sincs mint amennyi volt. Mostmár csak kikerülés van 😞. Arra meg ott voltak eddig is lekörözöttek.

Régen azért volt több elõzés mert sokkal nagyobb volt a bizonytalansági faktor, sem a pilóták sem a gépek nem voltak ennyire precízek. Folyamatosan csináltak kisebb nagyobb hibákat és ment az oda vissza elõzgetés. Ma már egy pilóta képes 70 körön át tizedre pontosan hozni az idõt hiba nélkül, mert nagyon prezizen vezethetõek a gépek. Ezzel nem lehet mit tenni, az F1 a technológiáról szól és az is öli meg 😞.

Dietrich
pedig az a 360 fokban forgó HD kamera már 3. éve része a bajnokságnak..

ehhez is kell születni...<#eljen>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Master91
én azt a fedélzeti kamerát vinném át. most nagy pénz lehet be ültetni 24 embert 24 kis monitor elé, hogy 2 órán keresztül forgassák ha elõznek.
én még nem tudom havernak van 2 felesleges jegye😄 az egyik én lennék rajtam kivül a barátnõjét vinné és még üres egy hely😄 de nekem nem biztos h jó lesz a júli 3-a

Firerock
ki jön a hétvégén?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Dietrich
valszeg most nem.
3 egymást követõ évben voltam

mész majd 3-án a World Seriesb Renaultra? asszem az lesz majd, mindenféle programmal a Hungaroringen...

Dietrich
már várom mikor cuppanrá a következõ show elemre a rajtnál.. :p

http://www.youtube.com/watch?v=YBELku3EgjY&feature=player_embedded

ehhez képest 86 óta van itt futam és Berninek esze ágába sincs kivenni😄

bakkerman
vagy fordítsuk meg a dolgot! Az F1 alkalmatlan sok pályára,a mai világban. Ott van elõzés,ahol van próbálkozás. Ha nincs aki megpróbálja,akkor nincs mirõl beszélni. Nem akarom felhozni megint a kisebb osztályokat,fölösleges lenne.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Ez a pálya egy vicc.. F1-re alkalmatlan terepasztal...

LeventeV
túl szép lett volna ha ennyi lenne az F1 😞

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Palinko
abszolút megéri.
Ulvar
Az elsõ szám érték az nem ADAC tagoknak van. 😊

Valencia volt, szerintem ezt a szart meg a HC rajongok is csak a masnapi ujsagban olvassak el😊

http://gaborszantai.co.uk/