Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Boncmester #124784 Hát amiket elmondtam, hogy nem szeretek az F1-ben, azok az Indyben hatványozottan igazak, legalábbis úgy hallom, mert azt nem nézem.
Maldonado meg totál nevetséges. Mintha nyert volna a lottón az egyik hétvégén, aztán lenyilatkozta volna, hogy azért nyert, mert ő jobban tud számokat tippelni, mint a többiek. Szánalom, komolyan mondom.
És sajnálom, hogy téged zavar, hogy nekem valami nem tetszik a jelenlegi F1-ben, ahogy sok olyan embert is zavar, akik azért eléggé értenek hozzá. Szerintem te nem érted, miről szól a Formula 1, ha ilyet mondasz. Ha pedig az jön be, hogy mindenki egyenlő, akkor arra van ezer másik versenysorozat, amit lehet nézni, és ugyanolyan autókkal mennek bennük. Hozzátenném, még azokban is azért megvan általában, hogy ki jobb, ki pedig rosszabb, ellenben jelenleg az F1-ben nincs túlságosan ilyen tendencia, és ezzel van bajom.
Nem csak az egymás össze-vissza előzgetése lehet baromi izgalmas, persze én is szeretem ezt. De ha nézed mondjuk 2007-et és 2008-at, ahol 3 illetve 2 pilóta nyúzta egymást egész évben, más csapattal, más kocsival, mindig az utolsó erőt is kihajtva magukból, és lehet, hogy kb nem is találkoztak a pályán sosem, de a végén csak egyetlen egy pont döntött köztük, ami az utolsó verseny utolsó kör(ei)ben dőlt el, az szerintem igenis baromira izgalmas.
Ehhez képest most mi van? Alonso megpróbál kicsit gyorsabban menni Barcelonában, mint amit a szar gumija enged, de ő meg a kocsija amúgy simán tudna, erre nemhogy megelőzné Maldonadot, hanem még úgy szét is megy az egész, hogy majdnem őt előzik meg. Szánalmas az egész... Lehet, hogy nektek ez izgalom, nekem viszont az eddigi, maximális és emberfeletti teljesítményre való törekvés után inkább egy türelemjáték.