Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
A Ferrari versenyen jó. Alonso szépen szedegeti össze a pontokat. Ha a csapat nem adja fel, akkor egész szép vége is lehet az évnek. Egyszerűen olyan szoros a mezőny, hogy mindenki temeti őket, ahogy pár versennyel ezelőtt Vettelt. Aztán csak szedegeti össze a pontokat mindegyik, még a buci Kimi is. Annyi pont jár a győzelemért, annyi verseny van, hogy itt tényleg bármi lehet idén. Itt most Hamilton fog győzni, a pillanatnyi forma alapján Button is nagyon ott van, de neki mindig kell egy hét pihi, akkor jó, míg Hamilton pont a sűrű versenynaptárt szereti, amikor nyomni kell. (VBt ennek ellenére - SZERINTEM - Button nyeri ...) A RB is jó lesz, nem véletlen ez az eredmény sem, meg az egész tavalyi év, ennek ellenére a Mercinél Rosberg is hozhatja a pontokat, MSre - ha gyors is - folyamatosan rájár a rúd, pedig a szezon elején őt éreztem idén összeszedettebbnek.
A Lotust idéntől - hiába jók - részemről leírom, mert sajnos ők csapatként qurva gyengék (Főleg kerékcsere és boxtaktika tekintetében -> lsd. szinte az összes idei verseny). Természetesen örülnék neki, ha nem így lenne, de SZERINTEM náluk még a Saubereknek is jobb versenytempója van, és ők szintén jól bánnak a gumikkal. A Renault motor baromi jó, de ennyi bénázás amit ezek az eddigi három versenyen és a mai időmérőn bemutattak, na abból nem lesz igazi eredmény. (Értsd: győzelem). Kimi reménykedik, biztos jobban látja, de annyi mindennek kell passzolnia, és a mezőny közepéről indul, megint előtte a Sauberek, szóval, nem reménykedem.