FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Firerock
tök igaza van,kezdem megkedvelni a srácot😄

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

fire2001
nem jo a link.

Dietrich
frissen aszfaltozott utcai pálya + esõ csuda dolgokra képes 😉

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

desigo
aucs

Ulvar

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Nem csak szörpöt:<#idiota>

Totti5
Amikor Kimi kiesett 10perc után már egy jacthoról nézte a futamot és szörpöt szopogatott😊

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

semmit nem jelent ez a P2, de élvezetes volt azér

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Dietrich
monta is mindig Lapaj: kiesett xy versenyzõ a futamból, lefürdött és hazament hogy a saját erkélyérõl nézze tovább 😉
Palik még éveken át elsütötte ezt a poént :p

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Petrov nekib**szta az alagútból kijövet😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Ulvar
De ez még mindig nem a pálya hibája.

Falcon83
20-25 évvel ezelõtt elképzelhetetlen lett volna az F1 Monaco nélkül, de most. Igazából semmi jelentõssége nincs. Egy celebparádé az egész. A pályából kiirtottak minden izgalmat. Nem csodálkoznék ha pár év múlva lecserélnék valami ázsiai utcai pályára.

Dietrich
õk inkább azt a milliõt ami a verseny körül alakult ki az évtizedek alatt a helyszínen.
ugyanez volt az amcsi ow esetében Surfers Paradise..nem a pálya miatt kedvelték, hanem az elötte eltelt 1 hét alatti bulizást, strandolást, csajozást. koncerteket amit az ausztrálok tartanak minden évben 😊

Én pl. mindig várom a Monaco-i nagydíjat. Annak ellenére, hogy általában vonatozás megy, szerintem van egy hangulata, ami miatt nem szabad kivegyék.
Szingapúrral egyet értek, az nekem se hiányozna.

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Dietrich
viszont ez a pálya nem hiányozhat a naptárból.

voltak itt nagyon nagy futamok a múltban, halálos balesetek, akciók, elõzések és ez a pálya rendelkezik a legkevesebb célba ért autó rekordjával is(4)

Ulvar
Ez olyan mintha kivennéd az IndyCarból az indy500at... örülök neki hogy egy csepp hagyomány maradt még az F1ben! Alig változtattak eredeti nyomvonalához képest, nem alakítgatták az F1 szája szerint, csak nagyon kevésszer és nagyon keveset.

Akár mennyire vonatoznak, aki itt tud nyerni, és elõzni is tud, azokat hõsként tisztelik. Ez van! Ennek nem szabad kikerülnie! (és még mindig nem a pályák tehetnek arról hogy nehéz elõzni).

az egyetlen pálya amiért egy csepp könnyet sem hullatnék.. talán még Szingapúr ilyen fos.. Ráadásul alig fizet Monaco, csak a presztizs miatt tartják..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Massa-t öröm nézni belsõ kamerából. Olyanokat driftel... XD

Massa mekkora driftet csinált az utsó kanyarban😄

Totti5
A versenyzõk is nagyon élvezik😊) ráadásul aki itt nyer...

Dietrich
Érdekes egy pálya ez...real versenyzésre teljesen alkalmatlan viszont szimulátorba nekem az egyik nagy kedvenc. Élvezet rajta menni 😊

Norbi1990
Massába majdnem belement Alonso, mert Massa lelassított hogy gyors kört tdjon menni de Alonso már gyors körön volt 😄
valahol olvastam, hogy a látása nem az igazi..

mcmoha
Kezdem unni a tatust, Rosberg 3-ik a ven csont meg a gumifalban. Tobbet vartam az oregtol.

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

mcmoha
Ja csak elqrta.😊

megcsúszott a célegyenes végi féktávon és nem tudta már bekormányozni a bukótérbe

Totti5
Dehogy ment neki...

ááá csak altat...

mcmoha
Pont megszakadt az adas. <#boxer> Ugy nez ki mintha valaki nekiment volna hatulrol?

Ulvar
Schumi összetörte!

Ulvar
Én egyelõre nem látok problémát, Kova kisodródott, de nem volt gondja...Massa körökön át ment...

A St. Devote-nál gyulladt ki és égett porig egy kisteherautó kedd este a monacói pályán.

A versenypálya elsõ kanyarját így szerda hajnalban újraaszfaltozták, és a pilóták aggódnak, hogy milyen állapotban lesz csütörtökön, amikor a szabadedzésekkel elkezdõdik a nagydíj.

Paul di Restát, Nico Rosberget és Heikki Kovalainent is nyugtalanítja a kanyar állapota, fõleg mert épp az ideális íven történt a baleset. Mindannyian úgy gondolják, hogy a melegben, amikor 45 fokosra is felhevül, ráadásul az autók épp ott fékeznek, a terheléstõl feltöredezhet az aszfalt. További problémának tartják, hogy másfél nap túl rövid idõ lehet a teljes száradáshoz, így olaj csapódhat ki az újraterített részen.

Mark Webber nem mondott véleményt a kanyar állapotáról, õ majd csütörtökön rámegy kocsival, "úgyis csak akkor derül ki, milyen".

Minstrel
Hol, Gyuláméknál? Mert máshol eddig is volt hd

http://topgearhungary.blogspot.com/

Ulvar
Nem most lesz HD közvetítés? Ezen a futam hétvégén.

Ahogy kimondtam meg is állították a szabadedzést.

Van már egy újraaszfaltozott rész, de a BBC közvetítésben a helyi tudósító szerint csõtörés van a pálya alatt a célegyenesben és azért csurog a víz az aszfaltra. xD Izgalmas lesz még esõ nélkül is a rajt. 😄

Ulvar
Na Webbernek megdöglött a váltója...ha jól értettem 6osba ragadt...és ennyi volt neki.

Minstrel
na megkapták, Börni öntözi a pályát

http://topgearhungary.blogspot.com/

TommyC
<#worship>

dixitque deus fiat lux

Just B
Köszi a linket 😊

Az életben az jó játékos, aki a rossz leosztást is jól játsza meg!

Ulvar
rövidítek öreg, ez a modern világ!

Zárt széria = Zárt kasztnis széria! 😊.

mcmoha

MaSzKa

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

MaSzKa

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

desigo
amikor a kormány még kinézett valahogy...

Ayrton Senna Monaco pole 1990
Dietrich
az mi az a zárt széria? <#zavart1>
az zárt kasztni tee 😄