• b-type
    Sztem azon rágtál be hogy lehülyeségeztem amit írtál, de az volt, írhattam volna szebben is az igaz...
    Alaphelyzet az hogy Kimi és Button nem állnak harcban, mert a Lotus még nincs azon a szinten.
    Az hogy Kimi a verseny adott szitujában miért gyorsabb mint Button ennek ezer oka (és ezer félreérthető oka) is lehet.
    De a két technika nincs egy szinten, ezért ők normál esetben nem állnak egymással versenyben.
    a McLaren-nél (sztem) tudatosan választották a soft-soft versenykezdést, aztán vagy egy medium vagy még egy ha kell.
    Azaz mivel Button tudta hgoy Soft-ra vált, neki az lett volna jó ha az eleje minél többet megy az első csere nélkül...mert annál kevesebbet kell neki a második soft-n menni.
    Tehát nem nyomta neki, annyit ment amit kellett....az hogy Kimi benézett néha...egyik sem volt előzési szitu, benézés volt ami rutin.
    Nem voltak pariban a futam egészét nézve...még Vettel sem pedig jobb technika és új közepes keverék a második kiállásra. a két MecLaren Rosberg-l és Webber-rel versenyzett...Webber kényszerítette ki az élmezőnyt az első kiállásra, korán kiment.
    Mindegy hülyeségezni nem akartam, bocsesz érte, de amit írtál az nem volt igaz (mármint "..Sebastianon kívül mindenki 3 kerékcserén volt aki mögötte autózott. Azt pedig még hozzátenném, hogy az összes kerékcseréjét a 3 kiállásosok ritmusában tette, tehát úgy volt 3 kiálláson, hogy a 2 kerékcseréjét nem nyújtották el úgy mint ahogy a többi 2 kiállásosnak..") mert ez nem volt igaz.