FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Altalaban udvarias es tisztelettudo vagyok, mindig elore engedem a noket kortol fuggetenul. Egyszer kesesben voltam es ugy gondoltam, hogy most nem lehetek elozekeny. Mindenki erre emlekezett utana, nem arra, hogy 99%-ban jolneveltkent viselkedtem.
Remelem erted mire celzok: Prost konnyebben idezi fel, hogy mikor nem voltak fair-ek vele, mint mikor igen, mert azt megszokta, eszre sem vette.
http://gaborszantai.co.uk/
Ron készen állt Ayrton támogatására ezt nagyon hamar megértettem
Ez üzlet. Ez számára tisztán üzlet.
Ezt mindig láttam
Amikor Niki (Laudával) versenyeztem, az elején egyenlõen kezelt bennünket
de a történet vége felé inkább mögém állt mert én voltam az új generáció,
és Ayrton esetében ugyanez történt: õ volt az új generáció
Ron Dennis: A McLaren mindig is az egyenlõ bánásmódot részesítette elõnyben. MUHAHA mondja ezt a team order tökéletesítõje!!
Ez persze néha extrém helyzetet teremtett...
Például a motorválasztásnál.
Ha egyszer eldöntötted melyik kettõt használod majd a versenyen akkor az, hogy melyiket ki kapja a szó legszorosabb értelmében kisorsoltuk.
Beletettük a motorszámokat egy kalapba és a pilóták húzhattak...
Motorcserés kvalik? hmmm denisz a komisz eléggé megroggyant ami a memoriáját illeti 😉
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Film nézése közben rájöttem, hogy múlik az idõ...1984 Monacoi esõs verseny mintha 2 éve lett volna 😉
Múltkori "akárhányszor válthatna a védekezõ ívet" vitára, James Hunt reagál.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
szerintem azóta bitang nagyot fejlõdött, Di Resta nem biztos, hogy meg tudná verni, engem az idegesít, hogy folyamatosan ezzel arcoskodik hogy húú õõ már leverte Vettelt 5 éve😄😄 vicc...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
A Ferrari elsõ szárnylapjainak hátoldala "cápabõr" borítást kapott, az áramlás gyorsítása miatt. A megoldás az America's Cup versenyhajóiról származik.
Közben tovább gyûrûzik a "fújt diffúzor" balhé, a fékezés közben nyitvatartott pillangószelepek miatt lehet, hogy holnaptól óvás alatt megy az élmezõny...
Tudom hogy Vettel a Toro Rossoval is tudott nyerni de Di Restának még nem volt olyan verseny körülménye mint Vettelnek Monzába.
Egyébként Vettelt már Di Resta (õ volt a csapattársa) legyõzte már ugyanolyan autóval, az már jelent valamit 😊
2004-ben csak a Ferrari, de akkor mindenki Schumit szidta, pedig mérföldekkel verte Barrichellot még ott is😄
így megy ez
De akkor sem tudjuk meg, hogy Vettel jobb lenne Hamiltonnál és Alonsonál ha õk is Red Bullal menne.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
Csak a németeket érdekli a foci?
http://gaborszantai.co.uk/
Schumacher teljesítményérõl az 1992-es világbajnok Nigel Mansell sincs nagy véleménnyel. „Ha a dolgok nem javulnak az év végéig, akkor lehet, hogy meg kellene fogadnia mások tanácsát (és vissza kellene vonulnia)” – nyilatkozta Mansell a német Expressnek Közben az újság egy orvosra hivatkozva azt állítja, hogy a 42 éves német fõ problémái a látásában keresendõk, így Schumachernek szemüvegre lenne szüksége.
A rendszer betiltásának a másik oka pedig a magasabb üzemanyag fogyasztás. A Renault Sport F1 már korábban elárulta, hogy a kipufogó-diffúzor rendszernek köszönhetõen az üzemanyag fogyasztás nagyjából 10%-al növekszik, ami a futamok 200 liter körüli üzemanyag felhasználását tekintve igencsak jelentõs mennyiség, ez pedig semmiféleképpen sem fér össze a Formula-1 új zöldebb képével, így az FIA szerint megengedhetetlen, hogy a pilóták csak azért pazaroljanak el autónként 20 liter üzemanyagot, hogy néhány századdal gyorsabban tudják bevenni a kanyarokat.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
1. Abu Dhabi: 45 millió dollár
2. Malajzia: 41 millió dollár
3. Szingapúr: 40 millió dollár
4. Japán: 35 millió dollár
4. Spanyolország (Valencia): 35 millió dollár
6. Kína: 33 millió dollár
7. Bahrein: 28 millió dollár
8. Ausztrália: 27 millió dollár
9. Törökország: 26 millió dollár
10. Belgium: 23 millió dollár
11. Magyarország: 19 millió dollár
12. Spanyolország (Barcelona): 17 millió dollár
12. Anglia: 17 millió dollár
12. Németország: 17 millió dollár
15. Brazília: 12 millió dollár
16. Monaco: 5 millió dollár
16. Olaszország: 5 millió dollár
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10